Chtel bych neco graficky dobře propracovanyho

pač ješte přesně nevim jakej bude ten muj druhej komp

koukal sem na netu a nekde se psalo o naky hodne 3D provedení...ale vuuubec nevim

Moderátor: Rudi
tak mi dej naky odkaz..AdieuD píše:Precti si neco o linuxu a pak nebudes mit pitome dotazy...
Precti si jak to funguje, o grafickem rozhrani a pak se ptej
P.S. Mozna by sis mel polozit zakladni dotaz: PROc linux chci a VYUZIJI ho?
KROK 1) napis www.google.com aqwer píše: tak mi dej naky odkaz..
proc chci? protoze chci vyzkouset neco NEW..
vyuziji ho ? no tak to nevim no... to uvidim...
no tak na to nemusim pouzivat google.. linux.cz me napadlo hnedAdieuD píše:KROK 1) napis www.google.com aqwer píše: tak mi dej naky odkaz..
KROK 2) tam nadatluj "linux" a
KROK 3) kupodivu ti vypadne stranka linux.cz a tam si cti a ptej se.
Jo a BEFORE ASKING DUMB QUESTION USE GOOGLE, ale to jako budouci uzivatel linuxu, a cehokoli slozitejsiho jako jsou Wokna, musis vedet
jojo.. takový sou všichni linuxáři, na to si zvykej a proto se radši na jejich forech ani neregistruj, jen tě zprcajqwer píše:no tak na to nemusim pouzivat google.. linux.cz me napadlo hnedAdieuD píše:KROK 1) napis www.google.com aqwer píše: tak mi dej naky odkaz..
KROK 2) tam nadatluj "linux" a
KROK 3) kupodivu ti vypadne stranka linux.cz a tam si cti a ptej se.
Jo a BEFORE ASKING DUMB QUESTION USE GOOGLE, ale to jako budouci uzivatel linuxu, a cehokoli slozitejsiho jako jsou Wokna, musis vedetale tak stejne tomu nerozumim...
no co.. tady ste vsichni strsane chytry ale poradit neumite![]()
hlavně že vsechno vite vy
![]()
jj.. zní to zajímavě, ale nepatřim k těm co pomlouvaj věci už jen z principu, vyzkoušel sem si obě variantyStrby píše:jim.vw: kvuli stabilite jsi presel na widle???zajimave....
Strby píše: no a snad na zaver abych jenom neplacal tak zminim proc jsem na linux presel ja: ze zacatku to byla zvedavost ale casem me uchvatilo ze muzu zit i bez antiviru pochybnych win firewallu (iptables je prec jenom trochu lepsi) a dalsi tuny programu na odstranovani spywaru cisteni registru atd