Radi bychom se pri mnozstevni sleve dostali na cca 350Kc/portret. Pokud je nekdo schopny a hlavne ochotny toto zrealizovat, potom:
Nabidky (+ pripadne ukazky tvorby) prosim zde, pripadne na icq: 62123658
EDIT: vitezna kresba:

2 tydny čas no tak ok já ji skusimSly píše:Vyborne. Zatim 3 zajemci:
1) Chamelion
2) Chvaty
3) BaRRy-Z
Pockal bych do konce mesice, zda se jeste nekdo neprihlasi a pak bych predal zakazku vitezovi.
Chamelion mezitim kresli ukazkovy obrazek, takze ma necele 2 tydny cas. Vzal si primo Skodu 130 TDi, at vidime, jak by to dovedl s nasimi auty. V pripade realizace zakazky bude toto auto samzorejme zaplaceno. Pokud kluci chcete, muzete Skodu 130 TDi nakreslit taky, to zalezi na vas. Je to urcite plus a navic se potom bude lepe srovnavat.
Diky.Chvaty píše:2 tydny čas no tak ok já ji skusimSly píše:Vyborne. Zatim 3 zajemci:
1) Chamelion
2) Chvaty
3) BaRRy-Z
Pockal bych do konce mesice, zda se jeste nekdo neprihlasi a pak bych predal zakazku vitezovi.
Chamelion mezitim kresli ukazkovy obrazek, takze ma necele 2 tydny cas. Vzal si primo Skodu 130 TDi, at vidime, jak by to dovedl s nasimi auty. V pripade realizace zakazky bude toto auto samzorejme zaplaceno. Pokud kluci chcete, muzete Skodu 130 TDi nakreslit taky, to zalezi na vas. Je to urcite plus a navic se potom bude lepe srovnavat.
na A2 asi tezkoYaris WRC píše:sorry za OT ale nechcem zakladat nove tema, kto a za kolko by mi bol ochotny nakreslit car na A2 ??? podla predlohy
Kód: Vybrat vše
http://www.virtcars.com/forum/viewtopic.php?p=133133#133133