To Jirka sensei :diky.

nebudu měnit za novější. Novejší se mi nelíbí designově ( resp. mita stará placka připadá hezčí ) a motor z novější mám v druhé supře takže měnit nebuduPepeee píše:Idaho: jj to mas pravdu. Ale myslim jen obyc eclipse 2.0.. Ten co zminujes je GSX.. toho bych moooc chtel.. turbo,4*4.. hmmmm. ale sehnat ho je asi težke.. a kolik Te papka supra?? Nebudes menit za novejsi MK4?
Jj to vím kde jeIdaho píše:jinak jsem od rožmitálu pod třemšínem..
pokud bys upouštel měsíčne 5tis tak abys jen motor uvedl do provozuschopného stavu bude tě to "stát" 17-20 měsícu, o zbytku auta ani nemluve, jde mi jen o motor, elektriku, zbytek bude na pordej...Pepeee píše:Jj to vím kde jeIdaho píše:jinak jsem od rožmitálu pod třemšínem..) neni to tak daleko .. za 50 joo?? ty jo. nechces mi to prodat??
chtel bych neco co se musi delat od zacatku.. zahrada velka
a postupne bych upoustel kazdou korunku
nemas jentak pro zajimavost fotku cemu rikas mirne bourana??
jakto ze ma oboje turba v pytli?
To je docela palba.. Asi bych vedel o lepsich autech za tu cenu.. treba RX8Idaho píše:jj stavím si to sám...
MKIV koupíš za 300tis,a le je to vražda, která sice jezdí ale je otázky kdy dojezdí pokud do n nenasypeš dalších 150 tis... reálná cena za slušné kousky je kolem 400tis + drobná investice..
ses moc koukal na rychle a zbesile vid....L.A.M.A. píše:a pepeee nechces dat rovnou motor ze Skylina do Mustanga?
L.A.M.A. píše:a pepeee nechces dat rovnou motor ze Skylina do Mustanga?
ne tu nepustím to je kastel v nejlepším stavu v republice možná. Navíc pochází z první serie, která neměla takové bezp. předpisy, nema ABS atd takže to znamená téměř -170kgBALI píše:Tak mu Idaho bídni tu černou bez motoru s tím špatnym lakem,ne?
Vítej!!meexiko píše:hm je to tu v Plzni ňáký přichcíplý asi všichni lejou![]()
je to korejská mr.ka, ale jede to ..... občas
http://im.lide.cz/photo/big/38/2701738-1594207.jpg