Brnensky tuning v mediich
Borci ja uz zacinam pocitovat, ze me podobne blaboly nechavaji chladnym.
Lidi to stejne budou cist a nebudou premyslet jestli to pravda je, nebo neni.
Tuner vi, tuner zna, ale je nasi povinnosti dokazat verejnosti, ze nejsme o nic horsi nez modelari, co bastlej letadylka nebo auticka. Akorat to delame ve vetsim...
Jedine, co me znepokojuje je, ze si na nas policajti leci svoji jiz tak dost posramocenou povest. Blaboli kecy do TV a radii jen proto, aby zamaskovali zabijeni lidi chodicich na cervenou...
Lidi to stejne budou cist a nebudou premyslet jestli to pravda je, nebo neni.
Tuner vi, tuner zna, ale je nasi povinnosti dokazat verejnosti, ze nejsme o nic horsi nez modelari, co bastlej letadylka nebo auticka. Akorat to delame ve vetsim...
Jedine, co me znepokojuje je, ze si na nas policajti leci svoji jiz tak dost posramocenou povest. Blaboli kecy do TV a radii jen proto, aby zamaskovali zabijeni lidi chodicich na cervenou...
jo, něco na tom pravdy je...
ostatně, mě už ty žvásty taky nějak nevzrušují... lidi tomu sice věří, ale za čas otupěj a budou to brát jako nutný "zlo" (pro ně) a tím pro nás líp
jo, něco na tom pravdy je...
ostatně, mě už ty žvásty taky nějak nevzrušují... lidi tomu sice věří, ale za čas otupěj a budou to brát jako nutný "zlo" (pro ně) a tím pro nás líp
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
vy ste ale slušný stádo když vás jezdí 160 a organizace v pohodě jo stíháte 160 aut ?
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
já ti dám srandu já to samozdřejměmyslel taky ze srandy když čtu ty kecy směju se
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
Paanove, drzime palec! ....ten clanek do scanneru a sem s nim!
Za MCTC
Milhauzz
Za MCTC
Milhauzz
NISSAN SUNNY 2.0 GTi 16V http://www.nismo.cz
Toho bych se opravdu nebal... Vemte si to zase tak, ze jako jedini maji exclusivni rozhovor s cleny TCB! A vzhledem k tomu, ze ji ma slibenou i nadale, tak nebude riskovat
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku