Jak nejlépe zabezpečit auto proti krádeži???

Moderátor: Fazeey

Odpovědět
sipmart

Jak nejlépe zabezpečit auto proti krádeži???

Příspěvek od sipmart »

Zdravím, tak jsem novým majitelem Passata, je to sice 98ka, ale vypadá luxusně, každý mu tipuje tak 2 roky stáří...:) neměnil bych, první dojmy jsou víc než skvělé...uvidí se co bude dál.
A tak se chci zeptat jak zabezpečit tohle autíčko nejlépe, aby byla co nejmenší šance, že se ráno vzbudíte a auto nikde...:)) Vím, že Škodovky a Volkswageny se hodně kradou.....

Tommy-cupra

Re: Jak nejlépe zabezpečit auto proti krádeži???

Příspěvek od Tommy-cupra »

construct a tajnej vypinac a modlit se,nebo sherlog. Hlavne to mit pojisteny protoze v dnesni dobe nepomuze nic,tak at se ti to alespon vrati kdyz se neco stane
SEAT LEON CUPRA

sipmart

Příspěvek od sipmart »

construct žeprej je uplně k ničemu, šikovný zloděj se dostane pod auto a za 5 minut odšrubuje a vyřadí z provozu.....tajný vypínač je si myslím nejjednodušší a nejlevnější řešení, dobře to napojit na zapalovací okruh a máš to...pak nemá nikdo šanci, kdo neví kde je to napojeno s tím odjet....jinak já mám zabezpečení Magicar M-9000 a musím říct, že je to fajn věcička, vyjde na 6tis aj s montáží a umí to startovat na dálku, má to pohybová a otřesová čidla....no prostě šikovná věcička. kilometr od auta si můžeš zjistit, jestli to auto tam je...

Alfoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfoun »

To uz by chtelo neco takovyho http://www.vltava2000.cz/alarmy/default ... mentID=105 . Alarm s GSM GPS.. Nevite nekdo o necem levnejsim?
http://forum.corradoclub.cz
FB Corrado R32T
Corrado R32 turbo 509BHP/640NM
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp

Odpovědět

Zpět na „VW Concern Forum“