Tuning Cup

Moderátor: Ritchma

Návštěvník

Re: Tuning Cup

Příspěvek od Návštěvník »

AdieuD: A co mas teda za auto? Mas nejake fotky? Ja jsem zrovna jedna z tech 206tek, co soutezi a nemyslim si, ze by to byla naka vyhoda. Sam Mr.Dynaboom mi pri prvnim hodnoceni rek, ze jsem si nevybrala zrovna nejlip, ze to vzdycky bude "bonbon", takze asi zadna vyhra, ale je to auti, co jsem si vzdycky prala a beru za uspech uz jen to, ze jsem se do TC dostala. Ted vyjela super ZX - majitel z toho udelal uplne jiny auto... a ta 19ka co soutezi je taky pecka, tak nemyslim, ze by to s nepazoutem nemelo cenu :wink:

zabicka.alenka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zabicka.alenka »

Jsem se zapomnela prihlasit, pardon.
SANNYCARS - dovoz a prodej automobilů z EU:
http://sannycars.cz

Honda Integra TypeR -> http://girlstuning.com/clen.php?Clen=119

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

žabko kterou 19 ku myslíš?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

AdieuD píše:Na mimon nejedu, nemam predni naraznik, ted ho prave tmelim. A popravde nechce se mi jet s obrousenym naraznikem bez laku, cele auto ceka na celolak, interier rozdelany a precalounovany, bez sedacek :-D

Jasne, ze Tc neni o Pepove shade 120, natrena valeckem, co lita alespon 300km/h pac ma tjuning ala papundekl. Jenom interier na zakazku me stal vic nez nakupka auta. Ale proste je tezky se prosadit s autem, na ktery nejsou zadne dily, ktere je stare, hranate, vsechno si delas sam, nebo na zakazku.
206tku jsem uvedla, protoze jich je mnoho, tak jako fobii, golfaren a jim podobnym wagenum, a taktez dilu je mnoho.
ha co mám říkat já? co na pandu je tak buď se mně to nelíbí nebo je to drahý a nikdo to sem nedováží, takže taky musím jít individuální cestou...
jak si majitel nějakýho běžnýho auta koupí plasty a přišroubuje nebo nalepí tak já jelikož s laminem nebo plastama nic moc neumím tak musím sehnat někoho kdo to udělá, dojet tam, nechat se někým odvézt nejdřív zpět a pak zase tam a to stojí daleko víc času, peněz, nervů, prostě všeho, ale pak na sraze jsem aspoň rád že žádný stejný auto neuvidím....dřív jsem si říkal že to nemá cenu, koupit golfa voplastovat a bylo by, ale teď jsem rád že to je jak to je...
jo a že sem tam vyhraju nějakej pohár mě ještě na začátku sezóny vůbec nenapadlo páč když se na pandu koukneš tak je to spíš taková decentka, ale tady je to spíš asi za originalitu nebo já nevím...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

toitoi píše: jo a že sem tam vyhraju nějakej pohár mě ještě na začátku sezóny vůbec nenapadlo páč když se na pandu koukneš tak je to spíš taková decentka, ale tady je to spíš asi za originalitu nebo já nevím...
To je dobre, ze je decent :-) I kdyz to stoji vic nez nejakej extremni rakovinoidni patvar :lol:
No, myslim, ze dost OTecek :-) Jsem se jeste porad nedozvedela, jak se hodnoti hydropneumaticky odpruzeni, tak at to Alesh najde v tomhle topicu :D

Pinky

Příspěvek od Pinky »

toitoi píše:žabko kterou 19 ku myslíš?
chamade Tomáše Fencla

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Pinky píše:
chamade Tomáše Fencla
tos mně toho hodně řekl:) fotky by nebyly?

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

Anonymous píše:AdieuD: A co mas teda za auto? Mas nejake fotky? Ja jsem zrovna jedna z tech 206tek, co soutezi a nemyslim si, ze by to byla naka vyhoda. Sam Mr.Dynaboom mi pri prvnim hodnoceni rek, ze jsem si nevybrala zrovna nejlip, ze to vzdycky bude "bonbon", takze asi zadna vyhra, ale je to auti, co jsem si vzdycky prala a beru za uspech uz jen to, ze jsem se do TC dostala. Ted vyjela super ZX - majitel z toho udelal uplne jiny auto... a ta 19ka co soutezi je taky pecka, tak nemyslim, ze by to s nepazoutem nemelo cenu :wink:
Zabicko, tvuj pazout je peknej, delany s citem a vkusem a rozhodne si na nic nehraje. Az na nej budes lepit silene wrc kridla, tak to bude smesne, ale je videt, ze tvuj P je proste stylingovy.
To, ze Mr. D. to hodnoti jako bonbon znamena co? ze maji sanci na uspech jen kupecka, protoze proste vypadaji sportovneji, i kdyz mnohda jim to natre rodinny sedan? 206 je pekne auto, prijemne, hezke a proto je viditelne i oblibene :-)

Co se jinych znacek jak Peugeot tyka, jsem rada, ze se tam drzi Saxo, ZX jsem jeste nevidela (mozno jsem ho minula)... :-)
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between

zabicka.alenka
Kontaktovat uživatele:

toitoi: vcera jsem hledala a zda se, ze jsem ho nikdy neblejskla :mad:

AdieuD: kuju... Nic proti Mr.D. To byl jen priklad, ze to neni zrovna idealni - pro nekoho... Pred rokem to auto vypadalo krapet jinak a musim rict, ze Mr.D. a T.C. jsem nesnasela po prvnim pokusu, ale ted mu vdecim za to, ze jsem se krapet hecla 8) Jak vypada Tvuj mazlik?

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

AdieuD píše:A jak chcete hodnotit treba hydropneumaticke odpruzeni? To by me zajimalo... Jedine sportovnejsi nastaveni je mozne GTickovymi hydraulickymi zasobniky... Hodnoti se to stejne jako sportovni pruziny? A zmena svetle vysky se hodnoti jak? Jako stavitelnej podvozek?
Na to jsem zvedava :)
Vzhledem k tomu, že se v kategorii podvozek nehodnotí jenom tlumiče, pružiny, ale taky ostatní věci (rozpěry, stabilizátory, brzdy, vzhled podvozku a kola), nevidím problém v tom, proč by nějaký Citroën nemohl ode mě dostat plný počet. :)

Stačí, když bude mít Tramonty Staria a je to (JJ). ;)
Gr33N MoNsT3R

Pinky

Příspěvek od Pinky »

toitoi píše:
Pinky píše:
chamade Tomáše Fencla
tos mně toho hodně řekl:) fotky by nebyly?
soráč :lol:
Přílohy
tofchamyz.jpg
tofchamyz.jpg (108.15 KiB) Zobrazeno 1539 x

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

ajo, znám, pěknej, loni měl jinou barvu

Pinky

Příspěvek od Pinky »

jj,vzadu světla z A3 :)

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

zabicka.alenka píše: Jak vypada Tvuj mazlik?
Ted vypada jako otmelena hruza :lol: Delam narazniky, tmelim a nechce se mi to brousit. Je chudak rozebranej, v zime bude spinkat, aby mohl dostat novy kabatek :P
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

Shr3k píše: Vzhledem k tomu, že se v kategorii podvozek nehodnotí jenom tlumiče, pružiny, ale taky ostatní věci (rozpěry, stabilizátory, brzdy, vzhled podvozku a kola), nevidím problém v tom, proč by nějaký Citroën nemohl ode mě dostat plný počet. :)
Stačí, když bude mít Tramonty Staria a je to (JJ). ;)
Oukej, me to zajima, protoze v tc jeste nebylo auto s hydropneumatickym odpruzenim a tak je to trochu o necem jinym:-)
Jinak dik za odpoved :-) , ja prijdu jeste s dalsima dotazama, jsem hoolt zvedava jak plostice :lol:
P.S. Tramonto je italsky zapad, ale jinak nevim, co to je :) Asi jsem na nejaky veci uz stara :lol:
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

AdieuD píše:Oukej, me to zajima, protoze v tc jeste nebylo auto s hydropneumatickym odpruzenim a tak je to trochu o necem jinym:-)
Jinak dik za odpoved :-) , ja prijdu jeste s dalsima dotazama, jsem hoolt zvedava jak plostice :lol:
P.S. Tramonto je italsky zapad, ale jinak nevim, co to je :) Asi jsem na nejaky veci uz stara :lol:
Tramont je známá francouzská firma, co dělá exkluzivní litá kola a Staria je jeden z jejích nejtypičtějších modelů. Distribuuje je hodně Rieger.
Obrázek
Obrázek
Gr33N MoNsT3R

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

shreku ale proč to chceš hodnotit plným počtem bodů když je to tak už ze série nebo se pletu?

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

toitoi píše:shreku ale proč to chceš hodnotit plným počtem bodů když je to tak už ze série nebo se pletu?
Rekl "proc by nemohl" nee, ze dostane :-)
Treba vykuchat celou hydrualiku, udelat novej posilovac, novy brzdy a hodit si tam obycejny pera :lol: To je prave to, co me zajima :-)
S hydraulikou jako takovou se da hodne experimentovat-cele auto se da naladit sportovneji, nebo mekkce- muzes menit tvrdost predni zadni napravy, podle toho jake mas koule a jak experimentujes s prumery ventilku. Ale co se zmeny svetle vysky tyka, tam jedinej "tjuning" by se dal udelat za pomoci servicek, aby se dala vyska menit treba v procentach.. Jenze, je problem sehnat "tak silne" servo, aby pohlo tahlem k vyskovemu korektoru. A ver, ze ho hledam :-)

Shrek: diky za info, ale na hranaty auto se toto nehodi :-) to chce kola do kosticky:-)
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

toitoi píše:shreku ale proč to chceš hodnotit plným počtem bodů když je to tak už ze série nebo se pletu?
Plný počet bodů dostane ten, kdo za dané situace (přiměřené náklady, úsilí i čas) ze svého auta dostane maximum.

Tebe taky nebudu plísnit za to, že máš pod kapotou pidimotor s minivýkonem, protože vím, že zastavět legálně cokoliv jiného je problém. Nicméně pokud tento "nedostatek" vykompenzuješ někde jinde můžeš i ty dostat plný počet.

V TuningCupu se posuzují reálně dosažitelné výsledky na každém autě zvlášť ... proto může soutežit třeba stará škodárna 130 vedle Octavie RS.
Gr33N MoNsT3R

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Shr3k píše:
Plný počet bodů dostane ten, kdo za dané situace (přiměřené náklady, úsilí i čas) ze svého auta dostane maximum.

Tebe taky nebudu plísnit za to, že máš pod kapotou pidimotor s minivýkonem, protože vím, že zastavět legálně cokoliv jiného je problém. Nicméně pokud tento "nedostatek" vykompenzuješ někde jinde můžeš i ty dostat plný počet.

V TuningCupu se posuzují reálně dosažitelné výsledky na každém autě zvlášť ... proto může soutežit třeba stará škodárna 130 vedle Octavie RS.
aha, já to totiž pochopil jinak, myslel jsem že v kategorii podvozek by jsi jí mohl dát plnej počet bodů, špatně jsem tě pochopil...

Pinky

Příspěvek od Pinky »

Shrek:prosimtě když už si tady,mohl by jsi mí říct ja jste hodnotili to ZX v Příbrami??musel jsem domu dřív než jste k němu došli...
Díky

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

Pinky: Bohužel Francouze jsem tentokrát neměl, nevím jestli je měl Mr. Dynaboom nebo Chudej Student...
Gr33N MoNsT3R

Pinky

Příspěvek od Pinky »

už jsem si to zjistil...skončil poslední ve sve kategorii-docela by mě zajímalo kvuli čemu měl tak nízky hodnocení....nemohl jsem si ho podrobně prohlídnout...

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

Však se zeptej na stránkách TC.
Gr33N MoNsT3R

zabicka.alenka
Kontaktovat uživatele:

Pinky píše:už jsem si to zjistil...skončil poslední ve sve kategorii-docela by mě zajímalo kvuli čemu měl tak nízky hodnocení....nemohl jsem si ho podrobně prohlídnout...
To ZX je krasne udelane z venku, ale jeste tam nema kola, ktery budou, v interieru myslim take nic, stejne tak motor... a asi i muzik - nevidela jsem to otevrene, ale rikal mi to jeden jeho znamej...

Pinky

Příspěvek od Pinky »

fenks
myslel jsem si to,škoda
asi se už nemohl dočkat až vyjede :D

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

zabicka.alenka píše:
Pinky píše:už jsem si to zjistil...skončil poslední ve sve kategorii-docela by mě zajímalo kvuli čemu měl tak nízky hodnocení....nemohl jsem si ho podrobně prohlídnout...
To ZX je krasne udelane z venku, ale jeste tam nema kola, ktery budou, v interieru myslim take nic, stejne tak motor... a asi i muzik - nevidela jsem to otevrene, ale rikal mi to jeden jeho znamej...
no a hlavně ten lak je podivnej

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

toitoi píše:no a hlavně ten lak je podivnej
Rekla bych "zvlastni" :wink:
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between

Pinky

Příspěvek od Pinky »

videl jsem už interier a už tam neco má...

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

AdieuD píše:
toitoi píše:no a hlavně ten lak je podivnej
Rekla bych "zvlastni" :wink:
jestli jsi to nepochopila jinak, je to špatně nastříkaný bych řekl, asi jak cooprova astra

Odpovědět

Zpět na „French cars“