Kolik vydrží přední náprava na Passat B5 1.9 TDi
Moderátor: Fazeey
Kolik vydrží přední náprava na Passat B5 1.9 TDi
Zdravím, chci se zeptat jaké máte zkušenosti s výdrží přední nápravy na Passat B5 r.v.97, 1.9 Tdi, za jak dlouho se musí měnit kompletně všechny ramena a jakou značku ramen koupit? jinak v Autoprima stojí komplet sada 8 ramen, cečka, čepy a šrouby na přední nápravu 16tis....slyšel jsem, že od 2002 už ty nápravy byli lepší a dá se to přehodit na starší třeba na 97 je to pravda?
VW Passat B5 1.9 Tdi...
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kolik vydrží přední náprava na Passat B5 1.9 TDi
moc dlouho ne zvlášť když je auto snížený + např 17 kola + region s vysokým procentem zoornění.. těch 16tis je druhovýroba origo stojej víc, novější modely passatů měli už lepší, přehodit to jde z jakýkoliv A4 B5 - B5.5, Passata B5.5, Superba
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Re: Kolik vydrží přední náprava na Passat B5 1.9 TDi
no všude možně píšou, že v autorizovaným servise to stojí cca 40 tis., ale co řekl nám známej tak by to prej z a20 tis. udělal...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
no já se ptal a od Febi komplet 8 ramen, čepy, céčka a i nové šrouby stojí 16tis. komplet přední náprava...no a práce je tak za 800,-, je to asi na 6 hodin práce co mi říkal mechanik. No a říkal mi, že by to mělo jít pokud se to bude vyměňovat dát tam už přímo ramena z Passatů od roku 2002, že by to pasovalo a oni jsou odolnější už. Jen kolik to asi vydrží, když se to vymění? já vím, že záleží na cestách a taky hodně na pneumatikách, jestli nízkoprofilové třeba na 50 a nebo 65, že.
VW Passat B5 1.9 Tdi...