RATT
Moderátor: Fazeey
Re: kola
PLS Hockeinheim 13",Schmitd TH-line 13",Schmitd MX-line 13",Atiwe 13",Tramont 14",Revolution classic line 13",Smoor 13",ATS classic 13",...VWOKY píše:zdraVWim všechny fandy Rat,cult apod.
mám tedy takový dotaz:píšete změnit kola?dejte příklad coby stesi pod tím představovaly vy?
já představu mám ale je to o penězích.
samozřejmě budu rád za každej váš názor a pro představu bych rád věděl kolik by ste za váš vkus dokázaly vytáhnout z kasičky.
díkyza typy Vwoky
..mám ještě pokračovat?,
Pirelli
- Přílohy
-
- Pirelli felgen.2.jpg (84.91 KiB) Zobrazeno 2928 x
...za ty BBSy na tom Fuegu jsem dal 40litrů i s pneu,rozměr:VWOKY píše:zdraVWim všechny fandy Rat,cult apod.
mám tedy takový dotaz:píšete změnit kola?dejte příklad coby stesi pod tím představovaly vy?
samozřejmě budu rád za každej váš názor a pro představu bych rád věděl kolik by ste za váš vkus dokázaly vytáhnout z kasičky.
díkyza typy Vwoky
8x15 Et 16 new Toyo proxes T1R 195/45/15
8,5x15 Et 01 new Toyo proxes T1R 205/45/15
kola
pro amogh:samozřejmě že jde o cenu (možná ses všiml že nějakej čas auto prodávám a zaty,, hříšný "prachy je neprodejnej ated si představ pustit si žilou +-40 tis.kč)
jinak samozřejmě umě vedou BBS,PORSCHE ale chci se držet rozteče 4x100
modern line neni správná volba(možná na sprinta
a jestli někdo tvrdí že vetší kola G1 škodí tak ........ať kouká a najde mi co je natom škodného
jinak samozřejmě umě vedou BBS,PORSCHE ale chci se držet rozteče 4x100
modern line neni správná volba(možná na sprinta
a jestli někdo tvrdí že vetší kola G1 škodí tak ........ať kouká a najde mi co je natom škodného
- Přílohy
-
- golfík 1 (15).jpg (49.5 KiB) Zobrazeno 2908 x
-
- golfík 1 (14).jpg (46.21 KiB) Zobrazeno 2908 x
-
- golfík 1 (2).jpg (98.62 KiB) Zobrazeno 2908 x
kola
samozřejmě ztoho to tématu nechci dělat galerii (nato sou jiná témata)
kola jako tramont,pls apod. pokračovat nemusíš podívej se na ceny kol sou to pecky ale neříkám že chci kola do 10 tis.kč ale taky ne za 40 tis.(pokud mě teda nechytnou až tak za srdce že bych donich šel)
Pirelli sou taky moc hezký kola jen sehnat 15" je v ČR obtíž a SRN(tam si je cení) a trochu mi vadí šířka ráfku
kola jako tramont,pls apod. pokračovat nemusíš podívej se na ceny kol sou to pecky ale neříkám že chci kola do 10 tis.kč ale taky ne za 40 tis.(pokud mě teda nechytnou až tak za srdce že bych donich šel)
Pirelli sou taky moc hezký kola jen sehnat 15" je v ČR obtíž a SRN(tam si je cení) a trochu mi vadí šířka ráfku
- Přílohy
-
- VW GOLF 1 (6).jpg (73.78 KiB) Zobrazeno 2892 x
-
- VW G1 t (16).jpg (60.67 KiB) Zobrazeno 2891 x
Re: C.U.L.T ,RATT
éééh...tak tohle je naprostej TOP přesně takhle si představuju svýho budoucího files/20rb.jpg
TDI
....takže 13" nechceš?,ted tam jsou jedny TH line sofort za 550,-E,supr cena a navíc,asi bys jeden z prvních v ČR co by je měl!VWOKY píše:samozřejmě ztoho to tématu nechci dělat galerii (nato sou jiná témata)
- Přílohy
-
- TH-line 8x14.2.jpg (45.2 KiB) Zobrazeno 2822 x
....určitě by to bylo krásný na té Fábiiamogh píše:tak to je fajn cenovka, skoda ze mi 13´´ nejdou na fabii ))
....TH line bych dal max na auto do roku výroby 1990,ale je to jen můj názor,...amogh píše:no myslim ze takovy 8*15 by nemuseli vypadat zle
ježiši co zas vymejšlíš nemužu si pomoct ale na tvojí G1 mi žadný kola neseděj asi bych tam dal ty rezavý plecháčeVWOKY píše:zdraVWim všechny fandy Rat,cult apod.
díkyza typy Vwoky
jinak s tema ats to vypadá špatně von už to auto prodal pozitivní je že to prodal typkový kterej by mi je mohl prodat
VTEC DOHC EG2 160ps/7600rpm
shatsu.cz/DENI
shatsu.cz/DENI
G1
moc mě potěšil článek v českém tuningovém časopise.konečně někdo dokáže napsat o Ratlooku nezaujatě.setkal sem se totiž s tuning časopisy co ne že nechtěli kvůli R.Z.I fotit ale ani nevěděli že něco takového EXISTUJE.
P.S.moc toho s fotky přečíst nejde ale kdo chce.........přečte
P.S.moc toho s fotky přečíst nejde ale kdo chce.........přečte
- Přílohy
-
- RatLook (2).JPG (136.44 KiB) Zobrazeno 2987 x
-
- RatLook (1).JPG (120.59 KiB) Zobrazeno 2988 x
-
- RatLook.JPG (102.38 KiB) Zobrazeno 2987 x
Vwoky: mě by se na tvým líbyly tyhle http://home.planet.nl/~koni1691/81/143_4353.JPGDENI píše:ježiši co zas vymejšlíš nemužu si pomoct ale na tvojí G1 mi žadný kola neseděj asi bych tam dal ty rezavý plecháčeVWOKY píše:zdraVWim všechny fandy Rat,cult apod.
díkyza typy Vwoky
jinak s tema ats to vypadá špatně von už to auto prodal pozitivní je že to prodal typkový kterej by mi je mohl prodat
TDI
Vwoky: mě by se na tvým líbyly tyhle http://home.planet.nl/~koni1691/81/143_4353.JPG[/quote]
zdraVWim MEDwjet tak tyhle kola sem tam zkoušel 8x13 ET 0 a raději sem to nefotil na autě to nevypadalo vůbec pěkně=opravdu kola nicmoc
zdraVWim MEDwjet tak tyhle kola sem tam zkoušel 8x13 ET 0 a raději sem to nefotil na autě to nevypadalo vůbec pěkně=opravdu kola nicmoc