prodávám, už má i svého kupce...Sagi píše:Hugo Boss: Ten Peugeot je fakt pecka! Ale ja uz sem ti ho tady jednou chvalil
Neprodavals ho nahodou?
bude ho skoda,ale snad pujde do dobrych rukouHugo Boss píše:prodávám, už má i svého kupce...Sagi píše:Hugo Boss: Ten Peugeot je fakt pecka! Ale ja uz sem ti ho tady jednou chvalil
Neprodavals ho nahodou?
SZSagi píše:To StreetFighter: odkud ty jsi???
však snaha se cení! nic proti tobě...Sagi píše:snahu sem mel...odezva skoro nulova...ja bych tuhle mistnost zrusil,dit je na ... nicHugo Boss píše:téda , tady to ale žijé
přesně tak, znovu a hlavně jinak, už mám jiné představy...Sagi píše:Hugo Boss: Tak ted teda moc nechapu proc jsi tamtoho prodal...to je stejny ne?akorat v tam tom jsi mel hodne penez a casu a vypadal lip
chces zacit od znova a lip?
já ne,ale ta sanitní doprava včetně těch aut je naší rodinySagi píše:ses sanitak nbo co???Dejv píše:tak když by hradečáci nebyli takový samožerci tak by třeba občas i koukli na interfernet a třeba by sem i zavítali![]()
moje cara s naší nanitkou
ses ke mě na malšáku večer ani nehlásil..jsem tam byl s tím žlutým erkem!TOMIK__007 píše:http://Favo-RS.ic.cz ..... taky HK