News Tuning Karviná
Moderátor: Dave0401
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
videl jsem to tvoje auticko v OV na TS04 ...... mooooc pekneMr. Yaris píše:Tady si někdo koleduje
bracha ma cerveneho Yarise .... tak jsem si dovolil udelat par fotek toho tvojeho at ma kladnou inspiraci (zatim tam dal jenom hlinikace )
ten tvuj v OV :
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
No taky Tomovi Gratulejšn,ale dovolím si oponovat,že závodila i má bejvalá M3 ,12 let stará babička bez žádných brutálních úprav... kategorie do 3,0 má 1.místo! a celkově 3.místo to jde na to,že je to auto za jednu pětinu ceny subárek ,které jsou o 10let mladčí ...Mr. Yaris píše:Dikes
Subaru taky nezklamalo Jinak gratulace k druhému místu
S klukama jsme se shodli že Subarka byly jediné auta, které opravdu sprintovali Bylo to jak modrej skokan
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
vim , Radim mel mensi nehodu s Nissanem 200 zxM3maniac píše:No taky Tomovi Gratulejšn,ale dovolím si oponovat,že závodila i má bejvalá M3 ,12 let stará babička bez žádných brutálních úprav... kategorie do 3,0 má 1.místo! a celkově 3.místo to jde na to,že je to auto za jednu pětinu ceny subárek ,které jsou o 10let mladčí ...Mr. Yaris píše:Dikes
S klukama jsme se shodli že Subarka byly jediné auta, které opravdu sprintovali Bylo to jak modrej skokan
koukni : M3 kabrio 2004 to dostalo od subarky taky (a stalo o dooooost vice nez muj vyslouzily WRX )
a 0,6 sec vuuuubec neni tak malo
Naposledy upravil(a) tomoking dne 01 srp 2004 12:53, celkem upraveno 1 x.
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
ale i od něho dostal ... kábro je prostě těžší a jestli jel s otevřenou střechou což přesně nevím tak měl odpor vzduchu jak FH od Volva k tomu ještě malá chybka v jízdě a je to .... M3 v kábru si koupí jen napudrovanej frajer ,nebo snob ženušce,které uzavřel zajímavou pojístku pravej fanda BMW si koupí jedině kupé !!! lehčí,pevnější prostě lepčí....tomoking píše:vim , Radek mel mensi nehodu s Nissanem 200 zxM3maniac píše:No taky Tomovi Gratulejšn,ale dovolím si oponovat,že závodila i má bejvalá M3 ,12 let stará babička bez žádných brutálních úprav... kategorie do 3,0 má 1.místo! a celkově 3.místo to jde na to,že je to auto za jednu pětinu ceny subárek ,které jsou o 10let mladčí ...Mr. Yaris píše:Dikes
koukni : M3 kabrio 2004 to dostalo od subarky taky (a stalo o dooooost vice nez muj vyslouzily WRX )
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
ten kluk to ma jako doplnek ma jeste F. Modenu ..... skoda ze s ni neprijelM3maniac píše:ale i od něho dostal ... kábro je prostě těžší a jestli jel s otevřenou střechou což přesně nevím tak měl odpor vzduchu jak FH od Volva k tomu ještě malá chybka v jízdě a je to .... M3 v kábru si koupí jen napudrovanej frajer ,nebo snob ženušce,které uzavřel zajímavou pojístku pravej fanda BMW si koupí jedině kupé !!! lehčí,pevnější prostě lepčí....tomoking píše:vim , Radim mel mensi nehodu s Nissanem 200 zxM3maniac píše: No taky Tomovi Gratulejšn,ale dovolím si oponovat,že závodila i má bejvalá M3 ,12 let stará babička bez žádných brutálních úprav... kategorie do 3,0 má 1.místo! a celkově 3.místo to jde na to,že je to auto za jednu pětinu ceny subárek ,které jsou o 10let mladčí ...
Naposledy upravil(a) tomoking dne 01 srp 2004 12:52, celkem upraveno 1 x.
Dyť říkám,že to má spíš o masírce a kočkolapu .... viděl jsem tě těsne před druhou jízdou,chtěl jsem ti volat,ale pak jsem si řek že tě nebudu vytahovat z koncentrace na race a pak jsem nějak zapoměl...
No a férko je jiná kategorie... mě osobně modena nepřirostla k srdci,berou mě modely F40 ,enzo,testarrosa po faceliftu je pěkná no a kdybych si měl vybrat já v poměru výkon-cena - a hlavně krása tak jdu do 355 ky ta mě bere a to šíleně .... no a teď zase na zem Kdybych už takovou kasu měl,tak dám stejně přednost porscheti.... Co jsem slyšel od známých tak ve ferku jedeš Praha - Bratislava a hned cestou zpět to jedeš do vídně seřizovat porsche je pro mě No.1,můžeš s ním do práce,do kina na okruh,ale co je největčí pecka i v zimě na liže a hlavně se nekurwí a to téměř vůbec! Jojo GT2ku bych mohl
No a férko je jiná kategorie... mě osobně modena nepřirostla k srdci,berou mě modely F40 ,enzo,testarrosa po faceliftu je pěkná no a kdybych si měl vybrat já v poměru výkon-cena - a hlavně krása tak jdu do 355 ky ta mě bere a to šíleně .... no a teď zase na zem Kdybych už takovou kasu měl,tak dám stejně přednost porscheti.... Co jsem slyšel od známých tak ve ferku jedeš Praha - Bratislava a hned cestou zpět to jedeš do vídně seřizovat porsche je pro mě No.1,můžeš s ním do práce,do kina na okruh,ale co je největčí pecka i v zimě na liže a hlavně se nekurwí a to téměř vůbec! Jojo GT2ku bych mohl
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
jo, jo ....... mym snem je Nissan Skyline ...M3maniac píše:Dyť říkám,že to má spíš o masírce a kočkolapu .... viděl jsem tě těsne před druhou jízdou,chtěl jsem ti volat,ale pak jsem si řek že tě nebudu vytahovat z koncentrace na race a pak jsem nějak zapoměl...