Krasavice v obýváku
Moderátor: T-O-M
Krasavice v obýváku
Musím se trochu pochlubit
K mé milované 2002Turbo jsem koupil jako dárek otci závodní 635 Csi, nyní obě dvě krasavice pózují v obýváku u rodičů. Z tý šestky jsem úplně ujetej - legendární závodní auto a ta propracovanost (sedačka je potažená něčim jako alcantarou...atd).
Jinak doufám, že do konce roku přibude další do sbírky (nejsou zrovna levný), mam spadeno na 320i Gr.5 Jagermaister!
Obě auta jsou 1:18 od firmy AUTOart kdyby to někoho zajímalo.
no a když už jsem to nafotil, tak jsem si s těma fotkama trochu pohrál aby to nebylo tak nudný na pohled
K mé milované 2002Turbo jsem koupil jako dárek otci závodní 635 Csi, nyní obě dvě krasavice pózují v obýváku u rodičů. Z tý šestky jsem úplně ujetej - legendární závodní auto a ta propracovanost (sedačka je potažená něčim jako alcantarou...atd).
Jinak doufám, že do konce roku přibude další do sbírky (nejsou zrovna levný), mam spadeno na 320i Gr.5 Jagermaister!
Obě auta jsou 1:18 od firmy AUTOart kdyby to někoho zajímalo.
no a když už jsem to nafotil, tak jsem si s těma fotkama trochu pohrál aby to nebylo tak nudný na pohled
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Krasavice v obýváku
10. obrazek zezhora.. nejdriv nej odbarvit a pak pouzij tu funkci... vypada to lepe
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Tome na 320i Gr.5 jako na takovou? LOL to je jedinej model E21 kterej se dá u nás koupit na každým rohu. Je to od Revella... zkušební kousek,mám to 2x takže jsem potřeboval vychytat chyby ve výliscích což se příliš nepovedlo. LOL. Druhej bude mít číslo 14 a odpovídajícího jezdce.
- Přílohy
-
- P9280007.jpg (139.03 KiB) Zobrazeno 4952 x
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
Tyyyyyyyyy kráááááááááááááááávo já ho chci... Za každou cenu. Kde se to dá koupit?
http://www.aa-collection.com/cgi-bin/au ... 75112.html
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
ten je hezkej - fakt propracovanej, ostatně jako všechnyConscious píše:Tyyyyyyyyy kráááááááááááááááávo já ho chci... Za každou cenu. Kde se to dá koupit?
já nenakupuju přes net, ale ve Foxtoys (mam pak problém tam odsud odejít, připadam si vždycky jak 5ti letej harant kterej nemůže oči odtrhnout od těch modílků)
Volal jsem do Autíčkárny a nemaj E21 vůbec na skladě a ani jim ji nikdo nikdy nenabízel. A pak jsem zjistil že jedny německý stránky nabízej tento model k předobjednání za 64 eur takže předpokládám že to je horká novinka a tudíž budu muset čekat. Mimochodem je zde někdo schopen zakoupit něco venku a dovézt to sem nebo tak něco? Vím o krásné E21 jako plastikový model,taky se k nám nedováží a protože to je celkem krasavec... A jen 16 liber.
tak to ti nejspíš popřeju šťastnou cestu do AnglieConscious píše:Volal jsem do Autíčkárny a nemaj E21 vůbec na skladě a ani jim ji nikdo nikdy nenabízel. A pak jsem zjistil že jedny německý stránky nabízej tento model k předobjednání za 64 eur takže předpokládám že to je horká novinka a tudíž budu muset čekat. Mimochodem je zde někdo schopen zakoupit něco venku a dovézt to sem nebo tak něco? Vím o krásné E21 jako plastikový model,taky se k nám nedováží a protože to je celkem krasavec... A jen 16 liber.
T-O-M píše:tak to ti nejspíš popřeju šťastnou cestu do AnglieConscious píše:Volal jsem do Autíčkárny a nemaj E21 vůbec na skladě a ani jim ji nikdo nikdy nenabízel. A pak jsem zjistil že jedny německý stránky nabízej tento model k předobjednání za 64 eur takže předpokládám že to je horká novinka a tudíž budu muset čekat. Mimochodem je zde někdo schopen zakoupit něco venku a dovézt to sem nebo tak něco? Vím o krásné E21 jako plastikový model,taky se k nám nedováží a protože to je celkem krasavec... A jen 16 liber.
=E39 530i 2003=
=E24 M635CSi 1984=
Někdo potřebuje auto, já mám dvě BMW
=E24 M635CSi 1984=
Někdo potřebuje auto, já mám dvě BMW
Taky budu mit svuj prvni kousek od AUTOartu, BMW E30 M3, tak az sezenu digital prihodim fotky sem nebo primo do sekce modely. Zvazoval sem taky 2002 Turbo, ale nakonec sem zvolil E30 M3
500 0,9T
E30 m3 mám taky už objednanou v červený barvě a taky od AUTOartuD4rkR34p3r píše:Taky budu mit svuj prvni kousek od AUTOartu, BMW E30 M3, tak az sezenu digital prihodim fotky sem nebo primo do sekce modely. Zvazoval sem taky 2002 Turbo, ale nakonec sem zvolil E30 M3
Ja budu mit zas černou heč a to zejtra. Budeš mít tu Cecotto verzi nebo obyc EVO ? Nahod fotky potom kdyztak.
500 0,9T
fotky budou až 24. 12. bude to totíž dárek od skoroženy jinak jseme objednali tu cecotto verziD4rkR34p3r píše:Ja budu mit zas černou heč a to zejtra. Budeš mít tu Cecotto verzi nebo obyc EVO ? Nahod fotky potom kdyztak.
Ta Cecotto verze je od ty moji verze odlisna v deseti vecech, tak potom muzem porovnat
500 0,9T
Tak uz ji konecne mam, je to bomba, zatim ale nemam jak ji nafotit :/
500 0,9T
Tady neco z netu co jsem nasel, mam uplne ten samej. Na tech fotkach se pracuje........
- Přílohy
-
- Kopie - BMW E30 M3.jpg (146.31 KiB) Zobrazeno 4001 x
500 0,9T
Tak to je nádheraD4rkR34p3r píše:Tady neco z netu co jsem nasel, mam uplne ten samej. Na tech fotkach se pracuje........
http://www.aa-collection.com/cgi-bin/au ... 70561.html
Ach jo. Týhle M3 jsem viděl někde libový fotky u řeky a ono to vypadalo jak kdyby tam stála opravdová M3. Je to boží, ten interiér
Ach jo. Týhle M3 jsem viděl někde libový fotky u řeky a ono to vypadalo jak kdyby tam stála opravdová M3. Je to boží, ten interiér
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II