http://www.tuningshop.cz/Sportovni-vyfu ... 30274.html" onclick="window.open(this.href);return false;
predem dekuji za odpovedi

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
koukni do bazaru-Kury tenhle tlumič prodává/al za celkem zajímavou cenuduval píše:Mám menší dotaz , uvažuju o nákupu koncového tlumiče na aute mam vsechno origo (svody, kat,střední tlumič) jde mi hlavne a hezkej né prilis basovej zvuk , dosáhnu ho tímto koncákem ?
http://www.tuningshop.cz/Sportovni-vyfu ... 30274.html
tak nejak sem si to predstavoval , a co spotreba ? nekde sem cet ze Volnejsi pruchod spalin = mensi spotreba je to pravda ?honza 2.0 16v píše:koukni do bazaru-Kury tenhle tlumič prodává/al za celkem zajímavou cenuduval píše:Mám menší dotaz , uvažuju o nákupu koncového tlumiče na aute mam vsechno origo (svody, kat,střední tlumič) jde mi hlavne a hezkej né prilis basovej zvuk , dosáhnu ho tímto koncákem ?
teoreticky když dáš tenhle koncáck a všechno ostatní zahcováš,mělo by to bejt teroeticky trochu hlubší a na výkonu nic nepoznáš..
Lepší výplach motoru + posunutí výkonu do vyšších otáček = větší spotřeba.duval píše:tak nejak sem si to predstavoval , a co spotreba ? nekde sem cet ze Volnejsi pruchod spalin = mensi spotreba je to pravda ?honza 2.0 16v píše:koukni do bazaru-Kury tenhle tlumič prodává/al za celkem zajímavou cenuduval píše:Mám menší dotaz , uvažuju o nákupu koncového tlumiče na aute mam vsechno origo (svody, kat,střední tlumič) jde mi hlavne a hezkej né prilis basovej zvuk , dosáhnu ho tímto koncákem ?
teoreticky když dáš tenhle koncáck a všechno ostatní zahcováš,mělo by to bejt teroeticky trochu hlubší a na výkonu nic nepoznáš..
Jo ja vim , ale nemuze se s nim spojitLuckyR píše:viewtopic.php?t=39111
duval píše:Kdyz to vykuchamDejv píše:jediný způsob jak dosáhnout hezkého zvuku, tak vykuchat všea dát tam jen tuto koncovku. vlstní zkušenost s tímto vozem i tímto motorem
1. Neprojdu TK
2. a bude rvat az az ... a to bych nerad
K večeru bývá na icq 319-988-684 myslim, že je online zrovnaduval píše:Jo ja vim , ale nemuze se s nim spojitLuckyR píše:viewtopic.php?t=39111
všechny překážky co jsou v cestě výfukových plynů tvoří určitý snížení výkonu, po odstranění se nemají kde výfukové plyny ''zbržďovat'' tak výkon jde do větších otáček a na druhou stranu klesá Nm. Není to ovšem pravidlem...závisí na motoru, vstřikování, jaká je vačka atd atd atd.....ps: každé zvýšení výkonu,nebo ''hrábnutí'' do výfukového systému nemusí způsobovat vyšší spotřebuG3-Lower píše:Trochu vec mimo, ale tim vykuchat vse je mysleno nechat jen trubku od svodu az po koncak?Kat a tlumice pryc...A co treba kdybych dal pryc prestredni tlumic a misto koncaku nejaky ladak (asi od KM). Zvysi se spotreba? Posunese vykon do vyssich otacek? Jak to ze se posune po vykuchani celeho systemu vykon do vyssich otacek? Diky rychlejsimu odvodu spalin?Jak tedy dostat co nejvetsi vykon do co nejmensich otacek?
Uz sem ho zastihlLuckyR píše:K večeru bývá na icq 319-988-684 myslim, že je online zrovnaduval píše:Jo ja vim , ale nemuze se s nim spojitLuckyR píše:viewtopic.php?t=39111
Dejv píše:všechny překážky co jsou v cestě výfukových plynů tvoří určitý snížení výkonu, po odstranění se nemají kde výfukové plyny ''zbržďovat'' tak výkon jde do větších otáček a na druhou stranu klesá Nm. Není to ovšem pravidlem...závisí na motoru, vstřikování, jaká je vačka atd atd atd.....ps: každé zvýšení výkonu,nebo ''hrábnutí'' do výfukového systému nemusí způsobovat vyšší spotřebuG3-Lower píše:Trochu vec mimo, ale tim vykuchat vse je mysleno nechat jen trubku od svodu az po koncak?Kat a tlumice pryc...A co treba kdybych dal pryc prestredni tlumic a misto koncaku nejaky ladak (asi od KM). Zvysi se spotreba? Posunese vykon do vyssich otacek? Jak to ze se posune po vykuchani celeho systemu vykon do vyssich otacek? Diky rychlejsimu odvodu spalin?Jak tedy dostat co nejvetsi vykon do co nejmensich otacek?