S tema kolama je jedna potiz ... uz jsou koupene (cca 2 roky) a jsou na nich obute taky nove pneu 215/35 (neni sranda to sundat) ... kdybych kupoval ted tak jdu do OZ Ultraleggera
Tak jsem ti to byl omrknout a musím ti to pochválit, fakt mooc hezký , ještě až budou hotové ty dodělávky jako intr atd tak to bude super ( já bych teda dal jiný zadní světla a výfuk, ale to už jsem ti někde psal )
BMW 528i e39 ´96, 18" Rondell, Eibach - 30mm,AE + xenony Ford Scorpio´90 2.0 DOHC Ghia
pochvala, pěkný autí
k těm kolum, nejsou špatný, ale problém je že jsou moc okoukaný, má je hodně aut, s čímž si asi při jejich koupi nepočítal že
pokud je nechceš měnit, tak by bylo řešení a to změna barvy, resp. pochromovat
Kdo neveri a at koukne do dnesniho vydani deniku Metro (Praha, Bohemia, Moravia) v priloze AUTO-MOTO je pod titulkem "I STARÉHO PSA DOKÁŽETE NAUČIT NOVÝM KOUSKŮM" foto moji fiesty s majiteli SH Motor
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
NTI píše:Kdo neveri a at koukne do dnesniho vydani deniku Metro (Praha, Bohemia, Moravia) v priloze AUTO-MOTO je pod titulkem "I STARÉHO PSA DOKÁŽETE NAUČIT NOVÝM KOUSKŮM" foto moji fiesty s majiteli SH Motor
jojo, v brněnským metru jsem tě viděl
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
když koukám na ty fotky tak mi to přijde jako celkem "prasepráce"..
RB/1+2JZ/13B/KLZE - Dovoz JDM motoru na zakázku, přestavby, swapy, renovace - info po mailu
Swapy 1/2/3UZFE takřka do čehokoliv
Transport podvalem po celé EU za příznivé ceny.