Prosim o radu o 1.8 Vti
Moderátor: Zemi
Re: Prosim o radu o 1.8 Vti
Ach jo, to že ti není už dvacet neznamená že jsi zrovna rozumově vyzrálý a to co tu předvádíš za plky o tom jen svědčí...
jakmile tu někdo napíše ž enejaká značka je "The best" tak mohu říci dvě věci :
1) ta zančka je jen tak dobrá jak jsou dobří lidé co ji zastupují - a tad y v ČR je většina značkových servisu HOndy šmejd do kterého bych nedal ani fáčko.
2) každá značka má dobrá auta i špatná, záleží v jakém pomeru se vyrábějí a honda rozhodne není nej v žebříčku povedených aut.
3) O kvalite zančky hovoří také prodejnost jejích produktů - a v tom Honda hodne zaustává.
K tomu abych si te nebral dohuby mohu říi jedno - ty jsi si začal brát do huby mne hned v 8. přízpevku tohohle tematu takže si to srovnej nejdřív u sebe pane "Sežral všechnu moudrost a na zkušenosti sere" ..
1) ta zančka je jen tak dobrá jak jsou dobří lidé co ji zastupují - a tad y v ČR je většina značkových servisu HOndy šmejd do kterého bych nedal ani fáčko.
2) každá značka má dobrá auta i špatná, záleží v jakém pomeru se vyrábějí a honda rozhodne není nej v žebříčku povedených aut.
3) O kvalite zančky hovoří také prodejnost jejích produktů - a v tom Honda hodne zaustává.
K tomu abych si te nebral dohuby mohu říi jedno - ty jsi si začal brát do huby mne hned v 8. přízpevku tohohle tematu takže si to srovnej nejdřív u sebe pane "Sežral všechnu moudrost a na zkušenosti sere" ..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Tak s těma servisama máš bohužel pravdu ...to ti neberu, ale že honda neni na předních místech, a že zaostává v kvalitě je kravina...Idaho píše:Ach jo, to že ti není už dvacet neznamená že jsi zrovna rozumově vyzrálý a to co tu předvádíš za plky o tom jen svědčí...
Jinak si pozorně přečti tuty plky co se tu rozjeli...a zjistíš, že vandrovat jsi do mě začal ty, když jsem omylem citoval tebe a né CADa ..hned ze začátku!!! Jinak už na to seru...a už nebudu citovat...nejdřív jsem to dělal pro zábavu ale už to přechází v napadání a to mě už nebaví..takže zase někdy v jiné diskuzi...
neumíš číst nikde nepíšu že zaostává v kavlite, ale v pordejnosti a zázemí..
jinak jediné co říkám že není TOP jak tu tvrdíš ty, je tolik paramatru které by se musleiporovnávat a n akaždej si uděláý každej svuj názor.. Jit a jen tak říct ž eHondy jsou nej káry to muže fakt jen někdo kdo je bud těžce zaujatej nebo trošku pomalješí..
jinak jediné co říkám že není TOP jak tu tvrdíš ty, je tolik paramatru které by se musleiporovnávat a n akaždej si uděláý každej svuj názor.. Jit a jen tak říct ž eHondy jsou nej káry to muže fakt jen někdo kdo je bud těžce zaujatej nebo trošku pomalješí..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
,,3) O kvalite zančky hovoří také prodejnost jejích produktů - a v tom Honda hodne zaustává.,,Idaho píše:neumíš číst nikde nepíšu že zaostává v kavlite, ale v pordejnosti a zázemí..
- číst jsem se ještě naučil, takže naposled....poslední má citace zní:
The power of dreams!! Ano máš pravdu jsem těžce ale tězce zaujatý...a neřekl bych zaujatý, ale zaujatý blázen a proto i kdyby jsi psal cokoliv tak si zkrátka budu stát za svým....
jj takovejch magoru co nedokážou objektiven posoudit situaci mel Hitler hezkejch pár regimentu
ok kecej si co chceš, ale nenapdaj potom lidi za to že řeknou že nemáš pravdu..
k te kvalite - mluvím o kvalite značky ne o kvalite auta.. bože pochop to.. Kvalita značky je třeba i ta kvalita zázemí..
k te kvalite - mluvím o kvalite značky ne o kvalite auta.. bože pochop to.. Kvalita značky je třeba i ta kvalita zázemí..
Idaho píše:jj takovejch magoru co nedokážou objektiven posoudit situaci mel Hitler hezkejch pár regimentu
nápodobně!
potreboval bych sehnat plechy - kapota, levý blatník, nárazník a levé přední světlo na model z roku 97 (facelift)
víte o něčem?
víte o něčem?
TOYOTA CELICA ST165 & ST205
Tak Vam chlapy dakujem za peknu hadku ktoru som teda necakal, ale budis...
Hondicku som kupil za 164000 a teraz mam na nej 264000 km a zatial pohoda. Ziadna investicia do MOTORA len olej!!!!!
Daval som tam robit akurat zadnu napravu( ramena, silentbloky, stabilizatory) cenaa cca 9000 skk. Este ma caka predok ktory trochu klepe. prikladam foto
[img][img]http://img166.imageshack.us/img166/8906/dsc001055xrqn0.th.jpg[/img][/img]
Hondicku som kupil za 164000 a teraz mam na nej 264000 km a zatial pohoda. Ziadna investicia do MOTORA len olej!!!!!
Daval som tam robit akurat zadnu napravu( ramena, silentbloky, stabilizatory) cenaa cca 9000 skk. Este ma caka predok ktory trochu klepe. prikladam foto
[img][img]http://img166.imageshack.us/img166/8906/dsc001055xrqn0.th.jpg[/img][/img]
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
20ti možná není, ale v hlavě to máš pomrdaný tak na IQ 15ti letýho spratka ...honda20 píše:a mě se zase líbí jak se chytáš každé věty.....pokud ten druhej lála(CAD) je tvuj kamarád , tak se nedivím, že se do toho pořád pleteš......dále bych byl rád aby jsi mne nepřirovnával k 15-ti letým parchantům , kteří jsou jak ty říkáš-tzv. zapálení....jinak nováček tady rozhodně nejsem na to vem jed.. jenom se málokdy zapojuji do diskuze.... pokavad tě mohu poprosit tak zbytečně nekéruj do mé osoby...není mi zrovna dvacet....jinak si myslím že hondám opravdu rozumím...a proto tuto značku budu vždy prosazovat a hájit ať už to bude tady nebo jinde... The Power of DreamsIdaho píše:jen se mi líbí jak se vždy obějí zapálenej nováček a musí všem ukazovat jak jen ta jedna značka je nejlepší a jak moc o ní ví
běž si hrát na píseček a až budeš trošku objektivní tak začni něco mektat..
jinak vím hned o dvou 1,8 VTI obě pod 150 000,- koupeno v čr první a druhý majitel, 97 a 98 rok, serviska a km maj 170 tis a druhej 150 tis ... to jen tak pro upřesnění neb cokoli sem si tady od Tebe přečetl to samá perla, bohužel perla umotaná ze sraček ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
Hlavne abys ty byl spokojeny, na ostatni se vys*r. Preventivne bych vymenil rozvodak (pokud nevis na 100%, ze je vymeneny)pcs píše:Tak Vam chlapy dakujem za peknu hadku ktoru som teda necakal, ale budis...
Slysel jsem, ze 1.8 VTI ma podobne "vlastnosti" jako ITR. Dalo by se udelat aby z 1.8 VTI byla ITR? Uprava ECU ????? ...
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
si myslím, že to má naprosto jiný střeva 1,8 VTI má 170 a Integra 190 ne ? a to jen Ecu rozhodně nebude
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
pcs vyměn si to logo, jsi na foru japonských aut a můžeš mrdat tak maximálně citroeny a koncern já osobně mám raději nissan, ale neuslyšíš ode mě, že třeba toyota nebo honda jsou mrdky a jinak nenadávám ve své podstatě na žádný auto, každý má svého kupce, jen bych si už asi nic z evropské provenience až na pár výjimek nekoupil
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory
http://www.odtahove-sluzby.cz
http://www.odtahove-sluzby.cz
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Blázen tady taky chodil a pošukával hondu...párkrát jsem je nechal stát vedle sebe,ale nic...asi jsem netrefil plodný dny,nebo je nissan impotentní
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
Congratulations !
Kamarad ma stejnej model....sice bych mel taky z nalitanych 250k km docela strach, ale jinak je to uplne super auticko.
Takze vitej v klubu a at slouzi !!!
Kamarad ma stejnej model....sice bych mel taky z nalitanych 250k km docela strach, ale jinak je to uplne super auticko.
Takze vitej v klubu a at slouzi !!!
Tie Fighter: Prelude 4G 1996/ 4WS/ 2,2VTEC/ 196k/ air intake system/ odlehceny setrvacnik/ stavitelny podvozek KONI/ Brembo kotouce/ laděnej výfuk/ černá metla/DUNLOP SP Sport 9000/225/17"