Registrace do Tuning Clubu Brno
vykat mi nemusis, su taky z komina a nerikam zes je koupil v hypernove, je to jen ten styl. modry ledky v naraznicih, modry ledky na bocich, modry ledky za sklem, ostrikovace skel modre svitici... proste tak to je. chtels vysvetleni, a ja myslim ze todle zni celkem rozumne. radsi nez modry ledky a pytel na salcpaku, popr sportovni pedaly za 400 si dosetri a kup alu kola... kola delaj auto, ne ledky...
cerna xsara cira optika jl audio rockford fosgate boston acoustics a radia stridam jak na bezicim pasu
Jo od vcerejska lolTOm píše:Proc slava nezamestnanym Tz ses bez prace nebo co<?Goldies píše:Tak pokus cislo 4 o zaslani odpovedi...
Co se tyka dozorci rady, uz tak je dost velka... To je pravda... Na ty navrhy ve stanovach se tesim. Vsak v maly ctvrtek to probereme, ale hlavne to asi probereme uz zitra.
!!JO A TAKY SLAVA VSEM NEZAMESTNANYM!!
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
http://www.tuzing.com
to ti trochu napovi
Proste to neni vo tom dat si po aute LEDky,NALEPIT si na vicko od nadrze imitaci hliniku nalepit naskla cernou(faialovou):o)) folii na okna a pres strechu "rychly pruhy"
Z toho pak vznikaji "stromecky"
to ti trochu napovi
Proste to neni vo tom dat si po aute LEDky,NALEPIT si na vicko od nadrze imitaci hliniku nalepit naskla cernou(faialovou):o)) folii na okna a pres strechu "rychly pruhy"
Z toho pak vznikaji "stromecky"
Komín
HIHIHI. Z Komina? Tak to je goool. Neparkujes nahodou pred domacima potrebama? Jedna Xsara tam stava a ma cirou optiku vzadu. Ses to ty???jenicekkk píše:vykat mi nemusis, su taky z komina a nerikam zes je koupil v hypernove, je to jen ten styl. modry ledky v naraznicih, modry ledky na bocich, modry ledky za sklem, ostrikovace skel modre svitici... proste tak to je. chtels vysvetleni, a ja myslim ze todle zni celkem rozumne. radsi nez modry ledky a pytel na salcpaku, popr sportovni pedaly za 400 si dosetri a kup alu kola... kola delaj auto, ne ledky...
Xsara
Tak to je teda fakt gool. Mozna jsi me taky uz videl. Jezdim zlatym Matizem po Komine jako hovado Co takhle zkusit u vozovny mensi sprintik? hih.jenicekkk píše:jojo, to sem ja...
Re: Xsara
Nezkusime??SPEEDY píše:Tak to je teda fakt gool. Mozna jsi me taky uz videl. Jezdim zlatym Matizem po Komine jako hovado Co takhle zkusit u vozovny mensi sprintik? hih.jenicekkk píše:jojo, to sem ja...
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Tot otazka na kteou neumim odpovedet...Tailer píše:Muzu se zaregistrovat i kdyz nejsem z BRNA?
Pokud budes jezdit nekam na srazy....To uz necham na "veleni"
Ale kazdopadne tu mame kamosa co ma taky Corrado,tak ti muzu dat kontakt a muzete pokindat,ma teda ale 2.0 16V...
A taky si ted mimochodem dela muziku....
Re: HI-FI
Subwoofer nicim nenahradis......Ale zase s tim tvym kufrem....To si musis najit prioritu..SPEEDY píše:Poradte mi. Chci dat do auta nejakou lepsi muziku, ale ted nevim. Je lepsi koupit basovou tubu, nebo jen bas. repro a vrazit je do plata s ostatnima?
HMMM....DikyZ_P píše:Subwoofer nicim nenahradis......Ale zase s tim tvym kufrem....To si musis najit prioritu..SPEEDY píše:Poradte mi. Chci dat do auta nejakou lepsi muziku, ale ted nevim. Je lepsi koupit basovou tubu, nebo jen bas. repro a vrazit je do plata s ostatnima?
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Je to v pr..li. Love zadny a co ted?byt studej chudent je silenySPEEDY píše:HMMM....DikyZ_P píše:Subwoofer nicim nenahradis......Ale zase s tim tvym kufrem....To si musis najit prioritu..SPEEDY píše:Poradte mi. Chci dat do auta nejakou lepsi muziku, ale ted nevim. Je lepsi koupit basovou tubu, nebo jen bas. repro a vrazit je do plata s ostatnima?
speedy: v klidu, su taky student, mziku mam, ted jedu pryc, ale v utery se vracim, tak pak zavolej na 608863704 a domluvime se, nejakou muziku za levno ti urcite budu schopnej namichat... a sprintik taky
cerna xsara cira optika jl audio rockford fosgate boston acoustics a radia stridam jak na bezicim pasu
O.K. to beru! Urcite se nejak ozvu. Ve ctvrtek bych se chtel jet podivat k ustredaku, takze to bude v poho. Mej se !jenicekkk píše:speedy: v klidu, su taky student, mziku mam, ted jedu pryc, ale v utery se vracim, tak pak zavolej na 608863704 a domluvime se, nejakou muziku za levno ti urcite budu schopnej namichat... a sprintik taky
Sraz
Ahoj lidi, tak jak? bude se konat tento ctvrtek dalsi sraz u Ustredniho hrbitova?
Doufam, ze jo, pac jsem tam jeste nebyl.....
Re: Sraz
HURAA Tak to musim urcite prijetTOm píše:Urcite budeSPEEDY píše:Ahoj lidi, tak jak? bude se konat tento ctvrtek dalsi sraz u Ustredniho hrbitova?
hehe to bych te mohl zneuzit a jet s tebou. ..co rikas<???Sem totiz bez auta a MHD to mam pres cely brnoSPEEDY píše:HURAA Tak to musim urcite prijetTOm píše:Urcite budeSPEEDY píše:Ahoj lidi, tak jak? bude se konat tento ctvrtek dalsi sraz u Ustredniho hrbitova?
Zalezi na tom, odkud jsi????TOm píše:hehe to bych te mohl zneuzit a jet s tebou. ..co rikas<???Sem totiz bez auta a MHD to mam pres cely brnoSPEEDY píše:HURAA Tak to musim urcite prijetTOm píše: Urcite bude
Musim rici ze LAMY co si neumi najit ani vlastni avatar do fora sou u me CHUDACI.
jak potom muzou vubec ridit auto..????? ze SPEEDY
Naposledy upravil(a) hobborg dne 14 srp 2004 13:50, celkem upraveno 1 x.
Re:
ABY SES NEPOSRAL DEBILE !!!! Hled si svyho a na mne se vyserhobborg píše:Musim rici ze LAMY co si neumi najit ani vlastni obrazek do fora sou u me CHUDACI.
Prosim o radu
Asi su hňup ale ta registrace se mi nevede udělal sem všechno co sem mněl ale stejně mi nejde se přihlásit co s tím???????????????????