NFS a další závodní hry
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
Torenty mas doufam ten od RAZOR1911 ? me jen prvnich asi 15% rychle.. pak hodne pomalu asi do 25% a pak se to asi rozjelo.. pac sem sel ven ve 4hod a v 11 sem se vratil a bylo to domaConscious píše:Kua není tu už nikdo kdo by neměl nakoupeno,jen já. Torrenty svinský. Mám 5 procent za den,to bude na dlouho. Dopr...
Passat B5.5 TDI 96kw
Pls jak jste to pres ten torrent rozjeli? uz to mam zapnute 2hodiny a porad nic.. dole mi to pise chybu unregistred torrent a na netu jsem nasel ze potrebuju nejakou pozvanu kdo poradi?qwer píše:Torenty mas doufam ten od RAZOR1911 ? me jen prvnich asi 15% rychle.. pak hodne pomalu asi do 25% a pak se to asi rozjelo.. pac sem sel ven ve 4hod a v 11 sem se vratil a bylo to domaConscious píše:Kua není tu už nikdo kdo by neměl nakoupeno,jen já. Torrenty svinský. Mám 5 procent za den,to bude na dlouho. Dopr...
Pls jak jsi to rozjel pres ten torrent? mam ten od razor1911 ale vubec se nepripoji ani nenajde zadne uzivatele. Jeste jsem pres to nestahoval tak nevim mozna delam neco spatneRitchma píše:Já už nakupuju tři dny v kuse. Mam 4mbit a nějak se ten torrent sere
Ale to nevadí protože nejsem skoro doma a už mam 82% takže už to vydržim
Přes co nakupuješ? Zkus třeba bitcometPemaR píše:Pls jak jsi to rozjel pres ten torrent? mam ten od razor1911 ale vubec se nepripoji ani nenajde zadne uzivatele. Jeste jsem pres to nestahoval tak nevim mozna delam neco spatneRitchma píše:Já už nakupuju tři dny v kuse. Mam 4mbit a nějak se ten torrent sere
Ale to nevadí protože nejsem skoro doma a už mam 82% takže už to vydržim
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Re: NFS Carbon
ja som uz skusal nakupovat cez setko mozne, ale vzdy nakupim len okolo 500kb a konec
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kluci nahodte taky screeny...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
tak to neporadim stim torenntem.. ja ho zapnu v Azures a krasne to bezi.. vcera sem to nainstalval zahral sem si jeden zavod.. vcera sem to nak nepochopil jak to funguje.. k cemu je CTRL kdyz to zapnu.. kdyz na zacatku vyberu treba tu Alfu tak se k mustangovi nevratim? Popiste mi nak system hry
Passat B5.5 TDI 96kw
Kua me to cas od casu pada, stava se to tady nekomu, ze treba kdyz dojedete zavod, tak Vam vyskoci chybova hlaska a hra spadne ?
Jinak sem dneska teprv zacal.
Jinak sem dneska teprv zacal.
Naposledy upravil(a) Smithy dne 04 lis 2006 14:10, celkem upraveno 3 x.
500 0,9T
To bych reklamovalD4rkR34p3r píše:Kua me to cas od casu pada, stava se to tady nekomu, ze treba kdyz dojedete zavod, tak Vam vyskoci chybova hlaska a hra spadne ?
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Me to sem tam vykoplo, ale bez chybovy hlasky... Proste jen tak. Sledoval jsem ze mam vyssi teplotu CPU tak zkusim dat novou vodivou pastu mezi nej a chladic... Jinak jsou dva druhy cracku tak hledej... Mam ten druhej a mam pocit ze mi to zatim nevykoplo...D4rkR34p3r píše:Kua me to cas od casu pada, stava se to tady nekomu, ze treba kdyz dojedete zavod, tak Vam vyskoci chybova hlaska a hra spadne ?
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Neni duvod reklamovat ... me se to uz stavalo i v demu. Objevila se hlaska: program provedl neplatnou operaci, musi byt uzavren!!!! Kamos mi rikal ze to potrebuje jet pod Servis Packem 2... ja jedu na 1, tak mozna ze to je tim.Mastero píše:To bych reklamovalD4rkR34p3r píše:Kua me to cas od casu pada, stava se to tady nekomu, ze treba kdyz dojedete zavod, tak Vam vyskoci chybova hlaska a hra spadne ?
Me u dema to taky delalo, ted jedu na jinej crack tak uvidim.
EDIT: Opet to pada :/
EDIT: Opet to pada :/
500 0,9T
- RifleMan
- Kontaktovat uživatele:
Mě to padlo zatím jen jednou. Spíš mám problém s vypínáním dám ať se to vypne a ono nic. Se pak musím složitě dostávat na plochu a pak přes správce úloh vypnout.
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
no spadlo mi to taky jednou... mam SP1 mozna by pomoch SP2... kdo ma teda SP2 a nepada mu to?
a porad nechapu proc tam je ten blocker.. je jako s miho ,gheta,, a musime dojet treba prvni a druhej ? a nebo co tam porad dela..
a porad nechapu proc tam je ten blocker.. je jako s miho ,gheta,, a musime dojet treba prvni a druhej ? a nebo co tam porad dela..
Passat B5.5 TDI 96kw
Mam SP2 a pada to + ted to zase nejde normalne vypnout, kdyz dam quit tak se to kousne. Kua uz.
500 0,9T
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak ted nemuzu hejbat pravou rukou... Jsem malem promacknul klavesnici... Prvni bitka s nakym joudou Bossem a mazec... Je to zivy. Mozna to bylo tim ze jsem proti DB9ce nastoupil se serii Elise... Je to urcite zajimavejsi nez Most Wanted... To bylo hrozne jednotvarny... A ten vyber koles... juuu... Uz abych mel nejaky ty japonce.
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
tak som nainstaloval najnovsiu verziu nakupovacieho programu, a uz to jede...