Prosím o radu - rozvody
Prosím o radu - rozvody
Prosím kam dát Passata B5 1,9TDi PD r.v.99 na rozvody, potřebuju je nutně udělat, a nevím kam to dát, aby to nebylo přemrštěný, ale dobře udělaný.
- Gajda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím o radu - rozvody
ke Kubáskovy v Sokolově tatíkovy se stará o B5 motor když přivezl z D byl potkanej a oni to udělali a maká jako vínocendler píše:Prosím kam dát Passata B5 1,9TDi PD r.v.99 na rozvody, potřebuju je nutně udělat, a nevím kam to dát, aby to nebylo přemrštěný, ale dobře udělaný.
Tady máš když tak tel.: 603 709 490
Jinak sídlí kousek od Bohemky. A neplet si to s Mičulkem
Gajda - dík už jsem sehnal jednoho známého ve varech, stará se vw, takže jedu dneska kněmu, ale dík
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tam jsem byl jednou kdyz sem koupil Alfu se zeptat na vymenu rozvodu a serizeni ventilu, a bal se toho motoru jako cert krize ze prej radsi ne... Tak sem to s tatou udelal klasicky samGajda píše:ke Kubáskovy v Sokolově tatíkovy se stará o B5 motor když přivezl z D byl potkanej a oni to udělali a maká jako vínocendler píše:Prosím kam dát Passata B5 1,9TDi PD r.v.99 na rozvody, potřebuju je nutně udělat, a nevím kam to dát, aby to nebylo přemrštěný, ale dobře udělaný.
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
- Gajda
- Kontaktovat uživatele:
mno mě taky nechtěli udělat na Bravě ale ten Passat je primitiv Hold oni moc itali ne eeeARV6 píše:tam jsem byl jednou kdyz sem koupil Alfu se zeptat na vymenu rozvodu a serizeni ventilu, a bal se toho motoru jako cert krize ze prej radsi ne... Tak sem to s tatou udelal klasicky samGajda píše:ke Kubáskovy v Sokolově tatíkovy se stará o B5 motor když přivezl z D byl potkanej a oni to udělali a maká jako vínocendler píše:Prosím kam dát Passata B5 1,9TDi PD r.v.99 na rozvody, potřebuju je nutně udělat, a nevím kam to dát, aby to nebylo přemrštěný, ale dobře udělaný.
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele: