No tak nejak....proktorcz píše:co já bych za takové klesnutí dalDC píše:jea moje to naštěstí nejni - tak nízko bych neklesnul

Moderátor: T-O-M
To je tím, že sem pořád něco píšeš..T-O-M píše:Oznámení:
Nevim jak jsem k tomu přišel - definoval bych to jako slepej k houslím - každopádně to vypadá, že jsem nový moderátor BMW sekce. Nikdo mi nic neřekl, nikdo se na nic neptal, teď jsem se připojil a koukám - je ze mě moderátor. Budu se snažit, aby naše modrobílá sekce dále rozkvétala.
neber uplatky neber uplatky nebo se z toho zblázníšmatal píše:To je tím, že sem pořád něco píšeš..T-O-M píše:Oznámení:
Nevim jak jsem k tomu přišel - definoval bych to jako slepej k houslím - každopádně to vypadá, že jsem nový moderátor BMW sekce. Nikdo mi nic neřekl, nikdo se na nic neptal, teď jsem se připojil a koukám - je ze mě moderátor. Budu se snažit, aby naše modrobílá sekce dále rozkvétala.![]()
T-O-M píše:viděl jsem v rajchu báfo a ten měl místo modré ve znaku carbon, takže to nebyla modro bílá ale černo bílá a nevypadalo to zle, ale origo je origo
Tome a v čí garáži stojí?T-O-M píše:Znáte tuhle krásku? Našel jsem ji na netu, je taková zapomenutá, ale možná čeká na svou příležitost, každopádně závodnice, žádná polepená replica![]()
já se tak trochu zamiloval
DC píše:ten závoďák je opravdu mňam, včetně racing ráfků apod.
tu rozšířenou už sem taky viděl, ale těma svetlama to zkazil úpravce dle mýho názoru, jinak by se to docela dalo
a koupi levný 6tky si to dobře rozmyslete - opravy a dávání do solidního stavu vyžaduje spooooustu peněz a času
(dodělával sem renovaci, tak s tim mam trošku zkušenosti)
Amuse píše:Zdarec
Dneska jsem šel v noci dom a kolem mě projela BMW 5 E39 (v Mkovym kitu,ale možná to bylo opravdu Mko) ,paráda co![]()
No ale moje poznatky AC schnitzer nálepky na boku a vzadu 4 oválný koncáky,a když za to ležérně ,,vzal ,,tak to mělo V8 hlubokej zvuk,ale přišlo mi že to nasálo vzduch jakoby tam měl kompresor a pak musel ubrat kvůli tomu že se tam motal nakej hňup,tak to zase ,,odfouklo,, tak a teď bych chtěl vědět co to mohlo být,a kolik to mohlo mit koni/krouťák prostě náký data,celkem mi to zaujalo a pořád o tom mluvim a musim to rozlousknout????