BMW hot News
Moderátor: T-O-M
Tweety píše:Mě se ty nový BMW líbí, je to mazec. I ty nový zadní světla jsou super. O dost lepší než ty alá korejskej Hyundai. Ta první E90 byla děs. Kdyby jeli neustále starej design, neovlivnili by nový stáda majitelů. Nová 335i je neskutečná a po sobotním autosalonu je jásná volba, co si v roce 2022 koupim![]()
Stejně tak ta 1ka ve třídveři, je to mazec a vůbec bych se za to auto nestyděl. Líbí se mi to

(PS: pak ukaž ty nárazníky až budeš mít na autě v laku

No napsal jsem to trochu zmateně. Myslel jsem to tak, že je prostě rozdíl v tom :

a v tomhle :

Mě se E90ka líbí, ale ty světla vzadu jsou děs. Po tom faceliftu to nemá chybu. A nebo ty hezčí světla dělají jen na kupé ? Moc se v těch nových typech nevyznám

a v tomhle :

Mě se E90ka líbí, ale ty světla vzadu jsou děs. Po tom faceliftu to nemá chybu. A nebo ty hezčí světla dělají jen na kupé ? Moc se v těch nových typech nevyznám
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
Tak se vracim k tomu záhadnému roadsteru který Mnichované pilně testují. K vidění je na minulé straně-značně zamaskovaný. Teď přináším další fotky - tentokrát ze severu.

Všimnete si té střechy - plátěná vypadá jinak (viz minulé fotky), nevim co z toho vzejde, jestli plechová skládačka??? Asi ano, protože se od klasických plátěných střech upouští a navíc ji má Z4 a 6 a tento model (čert ví jak se bude jmenovat - spekuluje se nad Z9, možná Z6) by měl být hiearchicky "výše" než Z4.

Všimnete si té střechy - plátěná vypadá jinak (viz minulé fotky), nevim co z toho vzejde, jestli plechová skládačka??? Asi ano, protože se od klasických plátěných střech upouští a navíc ji má Z4 a 6 a tento model (čert ví jak se bude jmenovat - spekuluje se nad Z9, možná Z6) by měl být hiearchicky "výše" než Z4.
mě to na první pohled připadlo jak Honda 2000
http://www.wallpaper.net.au/wallpaper/a ... 00x600.jpg

http://www.wallpaper.net.au/wallpaper/a ... 00x600.jpg