a ještě na foru TS psali že tzo bude normálně jezdit po silnici, jako každé jiné vozidlo.... tzn. žádnej vozejk na srazy
Jsem teda zvědavej jak to udělá....
mr_xx píše:a ještě na foru TS psali že tzo bude normálně jezdit po silnici, jako každé jiné vozidlo.... tzn. žádnej vozejk na srazy
Jsem teda zvědavej jak to udělá....
to ze to bude shcvaleny k provozu neznamena ze s tim bude jezdit kazdodene ne
BooM píše:strasne se mi to libi, bude to masakr!! jen doufam ze to nezpizdi nejakym flipflop lakem, todle by chtelo spis nejaky ostrejsi barvy.. ale jako fakt se mi to strasne libi uz ted
nebo bilou. i treba bilou perlet. a kdyby to melo doplnky ve stajovych barvach skododvky (zelena a cervena nebo modra a cervena - starsi auta) tak by to byla bomba. ))
BooM píše:strasne se mi to libi, bude to masakr!! jen doufam ze to nezpizdi nejakym flipflop lakem, todle by chtelo spis nejaky ostrejsi barvy.. ale jako fakt se mi to strasne libi uz ted
nebo bilou. i treba bilou perlet. a kdyby to melo doplnky ve stajovych barvach skododvky (zelena a cervena nebo modra a cervena - starsi auta) tak by to byla bomba. ))
Žigi píše:No Volvo Globettroter má takovýhle světla.)) (nákladák)
jinak auto asi bude fajn, na pohled...jinak to nemá co dělat na silnici. A kamenujte si mě jak chcete....inženýři trávěj dost času vývojem. A to co si kdo spíchne v garáži i když to bude mooc pěkný, sladěný, vkusný a pecka...tak na silnici ne. Můj názor.
Uplně stejně jako revilo je bez TP. Proč by ho mělo mít.
Tak otazka je proc ne... Odpadavat z toho asi nic nebude a to ze se v tom majitel muze zabit je jen a jen jeho problem.
Jinak to vypada moc pekne, lec muj salek caje to bohuzel neni...
nedávno jsem se k nim díval na web a pořád nic novýho
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
a kurva tak to je totál brutál, má to vůbec něco společnýho s tím rapidem
vždyť to je všechno posvařovaný úplně z ničeho
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Nevím jestli se to ubírá správným směrem. Je to šílené železářství. Takový vozík bych asi tvořil jako prostorový rám + kompozitová (třeba lamino) kastle. Ale z fotek těžkou soudit. Každopádně si auto mělo zachovat více z Rapida. Je to ale věc majitele / tvůrce. Ať si dělá, co se mu zlíbí a v čem si myslí, že se povozí a přežije to.
BTW pro Ondráše: Železářství je každé auto kromě hliníkových Audin A2 a A8, a to včetně toho plechového pekáče od Hondy, co si v něm vozíš prdel, jestli sis stačil všimnout...
vypadá to hodně zajimavě,pokud to bude jezdit tak jak to vypadá tak to bude pecka .Každopádně se klaním před karosářem resp.. "kovářem" který to vykoval
Shr3k píše:BTW pro Ondráše: Železářství je každé auto kromě hliníkových Audin A2 a A8, a to včetně toho plechového pekáče od Hondy, co si v něm vozíš prdel, jestli sis stačil všimnout...
Jelikož máš v příspěvku smajla, tak to beru jako žoviální rýpnutí, ale předpokládal jsem, že bude pochopeno, že tím "železářstvím" jsem nenarážel na použití kovových materiálů s valným podílem železa, ale něco kapku jiného...