Zdar, chtěl bys se vás zeptat jaké máte zkušenosti s lakovaním brzdičů. Hlavně jaká barva se vám osvědčila. Slyšel jsem , že se používá i Hammeritte, dobrý barvy jsou od Motipu.. Poradtě
omyl:folia tech je spešl a to v omejvání nečistot,nastříkáš přípravek(třeba nea kola) a je to zase zářivý.ostatní časem nepatrně zajdou na lesku.ted jsem bral barvu na motory,malou plechovčičku,natřel jsem to mojí paní na corsu a je to skorojakofoliatec )).sám mam taky červenou,ale chtěla by už generálku.no zbylo mi bohatě tak se na to vrhnu.motip byl u mě propadák.
Zabali píše:Zdar, chtěl bys se vás zeptat jaké máte zkušenosti s lakovaním brzdičů. Hlavně jaká barva se vám osvědčila. Slyšel jsem , že se používá i Hammeritte, dobrý barvy jsou od Motipu.. Poradtě
Použil jsem barvu Hammeritte a vydrřelo mi to asi 2 roky!
Teď jsem použil barvu Bondex a ta je ještě lepší!
Nejlepší na tom je, že ty všechny barvy koupíš do 120 Kč!
presne tak ja jsem koupil hammerite asi za 80 kc stribrnej a uz jsem to s nim natiral 3x a to bubny i brzdice a porad tam jeste neco je a nemuzu si stezovat vypada to dobre a hlavne kdyz se to udela peclive tak to nerezne nic
YO SOY BAURAK, CHICO ECUADORO, Y NUESTRAS LAMAS OCTAVIANAS TENGO A BOCADO My Šáde
Baurak píše:presne tak ja jsem koupil hammerite asi za 80 kc stribrnej a uz jsem to s nim natiral 3x a to bubny i brzdice a porad tam jeste neco je a nemuzu si stezovat vypada to dobre a hlavne kdyz se to udela peclive tak to nerezne nic
Delal jsem bubny a brzdice pred 14ti dny - stribrna ve speji do 800 stupnu Macota. 249,- Kc.
Nejvetsi vopruz bylo cisteni a pak zadelani vseho co nemelo bej stribtrny. Vysledek je ale super. Uvidim, jak to vydrzi dlouho.
Baurak píše:presne tak ja jsem koupil hammerite asi za 80 kc stribrnej a uz jsem to s nim natiral 3x a to bubny i brzdice a porad tam jeste neco je a nemuzu si stezovat vypada to dobre a hlavne kdyz se to udela peclive tak to nerezne nic
si bral normalne stetcem ne?
no jasne
YO SOY BAURAK, CHICO ECUADORO, Y NUESTRAS LAMAS OCTAVIANAS TENGO A BOCADO My Šáde
Já mám modrý Motip. Ve předu je dobrý, ale na bubnech už mi pomalu leze rez a to jsem to před tím drhnul ocel. kartáčem a vrtačkou. S tím Hameritem je to celkem dobrej nápad
Taky by mě to zajímalo, já to drtil šmirglem, pilníkem, vrtačkou s ocelovým kartáčem. Vypadalo to že jsem tu rez celkem odstranil, dal jsem tam asi 4 vrstvy toho Motipu, ale už to pomalu leze ven.
Dělal jsem to někdy koncem března
Ted jsem daval novy kotouce a strikal je motipem zlutym
No najel jsem 80 km a daval novy desticky (jel jsem je koupit) a uz jsem koukal, ze jak mam chlazeny kotouce, tak zvrchu ta jedna obvodova hrana uz ma jinou barvu - takovou prepalenou - cena spreje 249,-Kc
Myslis ze ta slaba vrstvicka barvy tak desne brani odvodu tepla?
a pak proc to maji pouze na jedne strane kotouce? A nejak jsem to musel osetrit, jinak by to za chvili bylo rezavy jako prase