tak tak...co nějak fungovalo na předku golfa nebo čeho, nemusí bejt zrovna to pravý na zadku nějakýho svařence.....sice nevím jak to má řešený,ale já bych volil ramena ze 130LR/RH ,který vznikaly hodně dlouhým vývojem(takovejch 20let)v motorsportu ze 180/200RS přes 130RS aspol....a myslím že by to byla nejlepší volba co se jízdních vlastností týče i v tomhle případěMarauderZ28 píše:promiň ale pokud to má bejt něco zajímavýho pak by ten člověk musel ztrávit hodiny spíš týdny na okruhu na dynu apod a ne to vařit nahulváta k sobě v garáži ... I když ten klempíř musí bejt vážně zlatej všechna čest ...Fiesta píše:MarauderZ28 píše:jestli to bude i něco jinýho než styling pak poklona, nicméně to by musely pršet hovna aby to bylo i něco jinýho ...
Maro, myslím si, že tady jsi se seknul...ale nechme se překvapit....
Škoda Rapid VR6 alias Rabit
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda Rapid VR6 alias Rabit
A to je právě ten problém. Naladit tu celou věc aby fungovala by chvíli trvalo. A při pohledu na toho Rapida nevěřím tomu, že by se s ním někdo honil po okruhu nebo po okreskách a hledal správný nastavení. Tohle bude čistě showcar.Fiesta píše:
Možná to bude znít nadazeně, ale řekni mi teda rozdíl mezi Porsche a Rapidem??? V kostrukci....Samozřejmě, je to vše o parametrech jak motoru, náprav tak převod. ústrojí....ale když si v Rapidu představím VR6 nebo nedej bože 6tivál od BMW s převodovkou od Hewlandu a kvalitníma poloosama s kvalitním zparacováním ucycení a podvozku...tak si myslím a věřím v to, že by měl rapid dobrý parametry...
Nezrazujtre něčí projekt jen kvůli tomu, že je to předsametovej stroj...
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Takze do podlahy diry, par dni v posilovne na legpressu a jedeeeem...bob ash píše:A to je právě ten problém. Naladit tu celou věc aby fungovala by chvíli trvalo. A při pohledu na toho Rapida nevěřím tomu, že by se s ním někdo honil po okruhu nebo po okreskách a hledal správný nastavení. Tohle bude čistě showcar.Fiesta píše:
Možná to bude znít nadazeně, ale řekni mi teda rozdíl mezi Porsche a Rapidem??? V kostrukci....Samozřejmě, je to vše o parametrech jak motoru, náprav tak převod. ústrojí....ale když si v Rapidu představím VR6 nebo nedej bože 6tivál od BMW s převodovkou od Hewlandu a kvalitníma poloosama s kvalitním zparacováním ucycení a podvozku...tak si myslím a věřím v to, že by měl rapid dobrý parametry...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Myslím, že z praktickýho hlediska by to bylo lepší - nemusel by se startovat motor, takže se nezaprasí a nebude se muset leštit.Zemi píše:Takze do podlahy diry, par dni v posilovne na legpressu a jedeeeem...bob ash píše:A to je právě ten problém. Naladit tu celou věc aby fungovala by chvíli trvalo. A při pohledu na toho Rapida nevěřím tomu, že by se s ním někdo honil po okruhu nebo po okreskách a hledal správný nastavení. Tohle bude čistě showcar.Fiesta píše:
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
imo 666 replies Bobe... Jsem si tak vsimnul.
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
je to prostě ďábel ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
no je pravda že to bude na 99% 3oucar...já úpravu provádím trochu jiným směrem, ale tady nejde přeci o to zda to bude jezdit jak závodní speciál...pokud to majitelovi splní představi a účel tak proč ne...ať si z toho udělá třeba koupelku....
VW PASSAT B5
ja nechapu co resite ....
to auto je neci splnenej sen a proste ma motor kterej bude schopnej s tim slusne pohnout z mista A na misto B
predni naprava posazena uprostred sice nema idelani vlastnosti na okruh a dokaze bejt pekne zakerna kdyz se to utrhne, ale rozhodne to neni ojedinele reseni (a tim nemyslim jen to ze to nekdo postavi doma, ale i automobilky to tak delaji !!!)
rozhodne sou daleko horsi reseni ktere jsou daleko beznejsi
pokud sem dobre videl tak ten clovek snad netvrdi ze stavi supersport nebo special na okruh atd a kazdej soudnej clovek to i vidi
to je jako kdyz nekdo veme stare corrado, golfa I, snizi ho az na zem a da do nej VR6, 18"kola a kdovicojeste tak snad stavi supersport ??? tak proc kdyz se objevi skodovka s motorem z neceho jineho nez z Favorita tak nekteri jedinci zacnou rozvijet teorie jak se to bude chovat na okruhu a jestli to ma jako bejt sutersport .....
je to auto za kterym se ma kazdej otocit a chvili premejslet co to vlastne je a jak to ten clovek dokazal udelat coz bude urcite fungovat
jo a mimochodem se mi to nelibi .... coz nic nemeni na tom ze smekam pred tou spoustou perfektne odvedene prace a originalnich napadu ...
to auto je neci splnenej sen a proste ma motor kterej bude schopnej s tim slusne pohnout z mista A na misto B
predni naprava posazena uprostred sice nema idelani vlastnosti na okruh a dokaze bejt pekne zakerna kdyz se to utrhne, ale rozhodne to neni ojedinele reseni (a tim nemyslim jen to ze to nekdo postavi doma, ale i automobilky to tak delaji !!!)
rozhodne sou daleko horsi reseni ktere jsou daleko beznejsi
pokud sem dobre videl tak ten clovek snad netvrdi ze stavi supersport nebo special na okruh atd a kazdej soudnej clovek to i vidi
to je jako kdyz nekdo veme stare corrado, golfa I, snizi ho az na zem a da do nej VR6, 18"kola a kdovicojeste tak snad stavi supersport ??? tak proc kdyz se objevi skodovka s motorem z neceho jineho nez z Favorita tak nekteri jedinci zacnou rozvijet teorie jak se to bude chovat na okruhu a jestli to ma jako bejt sutersport .....
je to auto za kterym se ma kazdej otocit a chvili premejslet co to vlastne je a jak to ten clovek dokazal udelat coz bude urcite fungovat
jo a mimochodem se mi to nelibi .... coz nic nemeni na tom ze smekam pred tou spoustou perfektne odvedene prace a originalnich napadu ...
Viděl bych to taky jen na ShowCar, ale musím uznat že před majitelem smékám ve všech směrech, je na tom vidět aspoň kus práce a nápadu, myslím si že ůčel aby se za tím každej otočil to splní, a nemluvě o tom aby se zamyslel co to vlastně je
A mě se to líbí
A mě se to líbí
Malá 106, co má lvíčka ve znaku.
Peugeot 106 1.0 33Kw - Smutně kouká na Jejího nástupce.
Peugeot 106 XS 1,6 8V 65Kw - Utěšuje a hlídá malé lvíče.
Peugeot 106 1.0 33Kw - Smutně kouká na Jejího nástupce.
Peugeot 106 XS 1,6 8V 65Kw - Utěšuje a hlídá malé lvíče.
Mno co já vím, tak zelený 110 erko jezdilo svého času víc než dobře...MarauderZ28 píše:oki tak když má ty zkušenosti kolik jeho předchozích aut něco ukázalo v pohybu a nejen na parkingu ?
Gr33N MoNsT3R
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vic nez dobre... Tak to smekam. Asi mazec.Shr3k píše:Mno co já vím, tak zelený 110 erko jezdilo svého času víc než dobře...MarauderZ28 píše:oki tak když má ty zkušenosti kolik jeho předchozích aut něco ukázalo v pohybu a nejen na parkingu ?
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Nigga I'm hot as pheonix arizona
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
já nevím jak ty ale já jsem na 110Rko celkem hrdej... Svýho času asi nejhezčí auto vyráběný v Evropě...samozřejmě v určité cenové kategoriiZemi píše:Vic nez dobre... Tak to smekam. Asi mazec.Shr3k píše:Mno co já vím, tak zelený 110 erko jezdilo svého času víc než dobře...MarauderZ28 píše:oki tak když má ty zkušenosti kolik jeho předchozích aut něco ukázalo v pohybu a nejen na parkingu ?
VW PASSAT B5
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Fiesta píše:já nevím jak ty ale já jsem na 110Rko celkem hrdej... Svýho času asi nejhezčí auto vyráběný v Evropě...samozřejmě v určité cenové kategoriiZemi píše:Vic nez dobre... Tak to smekam. Asi mazec.Shr3k píše: Mno co já vím, tak zelený 110 erko jezdilo svého času víc než dobře...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
toto je bastl...i když v době vzniku tohoto auta byl tuning astyling v naší vlasti téměř ojedinělá zálžitost...Zemi píše:http://tuningscene.cz/pictures_tscars/p ... new_02.jpgFiesta píše:já nevím jak ty ale já jsem na 110Rko celkem hrdej... Svýho času asi nejhezčí auto vyráběný v Evropě...samozřejmě v určité cenové kategoriiZemi píše: Vic nez dobre... Tak to smekam. Asi mazec.
http://tuningscene.cz/pictures_tscars/p ... /3/883.jpg
Myslel jsem origo Rko
VW PASSAT B5
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Proti origo eRku nemam vytek...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
ajo vlastně.......něco sem o tom už čet, teda jen zmínka..........není to toho chlapa jak si postavil toho golfa AK-47?....ten motor je trošku podobnej oplu, ale jen krytem ventilů.....opel má jinej hrnec a sání a k tomu ejště vejfuk, mě to jen zmátlo....Zemi píše:ISUZUOzzy_Vita píše:Ne e..Breakthru píše:není to opláckej motor?......
svět dospělých je pro mne záhadou......
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo je to AK47
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
teda nevim jak vam, ale mi sedi vic ty bile kola nez ten chrom
Golf V TDI 103Kw
- StreetFighter
- Kontaktovat uživatele:
- StreetFighter
- Kontaktovat uživatele:
Zemi píše:Proti origo eRku mám VTEC...
Radši budu druhej než mrtvej!
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine
vy hondysti musíte mít dycky něco proti žejo?StreetFighter píše:Zemi píše:Proti origo eRku mám VTEC...
co je to honda?