Zvedání aut (na heveru)
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Zvedání aut (na heveru)
Za co zvednout auto zepředu a zezadu?? Myšleno tak jak to zvedaj na rally například. Konkrétně na Fávu.
Omlouvám se, jestli je to ve špatný sekci, ale tato mi přišla tomuto topicu nejblíže.
Omlouvám se, jestli je to ve špatný sekci, ale tato mi přišla tomuto topicu nejblíže.
Re: Zvedání aut (na heveru)
nemaj tam nějaký rám nebo výstuhu za kterou to zvadají???
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jurnec: a to se povi pane
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
Favorit jde zvednout když se podloží hever pod převodovku. Aspoň já jsem tím nic nezkurvil Ale není to tak stabilní jako když se hodí pod auto dvě podpěry.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Nemám,lehnout pod to du zejtra,udělám to nadvakrát,od předu do půlky a pak to otočim.Moc místa tam fakt neni ale pude to,musí.Akorát při tom asi oběvim takoví polohy co nejsou ani v kamasutře
BMW E34 520i 110kw
Koupil jsem si v Baumaxu do 2 tun tuším. Byly za 3 nebo 4 stovky, sada dvou přestavitelných podpěr v krabici. Lepší než se nervovat pod autem kdy to na tebe spadne z heveru až vezmeš pořádně ráčnou za nějakej utaženej šroub.jurnec píše:Nemám,lehnout pod to du zejtra,udělám to nadvakrát,od předu do půlky a pak to otočim.Moc místa tam fakt neni ale pude to,musí.Akorát při tom asi oběvim takoví polohy co nejsou ani v kamasutře
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
já mám kanál, perfektní věc když chce člověk dělat něco zezpodu, nad ním mám kladku na motory a vedle mám místo ještě na jedno auto, a kdyby náhodou těch aut bylo víc tak za barák se vejde cca 10 aut možná i víc, záleži jak se tam naskládaj, a na menší bouračka perfektně fungujou sloupky od plotu před garáží (člověk může bejt blbej ale musí si umnět poradit) který zatim perfektně drží
Prostě dokonale vybavenej "autoservis"mcsow píše:já mám kanál, perfektní věc když chce člověk dělat něco zezpodu, nad ním mám kladku na motory a vedle mám místo ještě na jedno auto, a kdyby náhodou těch aut bylo víc tak za barák se vejde cca 10 aut možná i víc, záleži jak se tam naskládaj, a na menší bouračka perfektně fungujou sloupky od plotu před garáží (člověk může bejt blbej ale musí si umnět poradit) který zatim perfektně drží
Honda Civic EG4
domácí dílna (autoservis platí daně )Petr78 píše:Prostě dokonale vybavenej "autoservis"mcsow píše:já mám kanál, perfektní věc když chce člověk dělat něco zezpodu, nad ním mám kladku na motory a vedle mám místo ještě na jedno auto, a kdyby náhodou těch aut bylo víc tak za barák se vejde cca 10 aut možná i víc, záleži jak se tam naskládaj, a na menší bouračka perfektně fungujou sloupky od plotu před garáží (člověk může bejt blbej ale musí si umnět poradit) který zatim perfektně drží
jasný, proto jsem to dával do uvozovekmcsow píše:domácí dílna (autoservis platí daně )Petr78 píše:Prostě dokonale vybavenej "autoservis"mcsow píše:já mám kanál, perfektní věc když chce člověk dělat něco zezpodu, nad ním mám kladku na motory a vedle mám místo ještě na jedno auto, a kdyby náhodou těch aut bylo víc tak za barák se vejde cca 10 aut možná i víc, záleži jak se tam naskládaj, a na menší bouračka perfektně fungujou sloupky od plotu před garáží (člověk může bejt blbej ale musí si umnět poradit) který zatim perfektně drží
rozumíme si......
BTW takvý vybavení jako máš ty by se mi taky velmi hodilo. Mít prostornou vytápěnou garáž tak bych se přes zimu nenudil.
Honda Civic EG4
Jako svoji vlastní?Fiesta píše:kuwa ještě že mám dílnu se sloupovým zvedákem
Jestli jo, tak tiše závidím. Ses holt uměl narodit
Honda Civic EG4
výtápěná neni zatim jsou tam pouze malý kamínka na ohřátí, ale lepší než drátem do okaPetr78 píše:jasný, proto jsem to dával do uvozovekmcsow píše:domácí dílna (autoservis platí daně )Petr78 píše: Prostě dokonale vybavenej "autoservis"
rozumíme si......
BTW takvý vybavení jako máš ty by se mi taky velmi hodilo. Mít prostornou vytápěnou garáž tak bych se přes zimu nenudil.
Pro řádnou bezpečnost prací pod autem bych se raději jistil těmito stavitelnými podpěrami: http://www.khnet.cz/default.asp?LANG=1& ... snamecat2=
Moje rec , vzdycky me dostava jak kamos musi vsechny takovy opravy delat v garazi bez zvedaku jen s heverem a jeste kdyz se otevrou vrata tak vsechno teplo z kaminek odleze nenavratne v pryc. Vubec mu to nezavidim.Fiesta píše:kuwa ještě že mám dílnu se sloupovým zvedákem
Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look