no to je otázka pro ostatní...jde mi to, aby nebyli extrémně blízko u sebe a aby šrouby nepřesahovaly moc dozadu (abych mohl klidně s pedálama až na zem)
Tommy002 píše:no to je otázka pro ostatní...jde mi to, aby nebyli extrémně blízko u sebe a aby šrouby nepřesahovaly moc dozadu (abych mohl klidně s pedálama až na zem)
tak jestli budou u sebe nebo ne snad taky záleží na tom, jak máš u sebe pedály v autě ne? si to změř a zjisti si k tomu rozměri těchhle pedálů
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Nejlepší si vše proměřit....a podívat se na ty pedály live...obrázek zkresluje. Jako mokrá bota a "plech" neni super řešení.a že tý vody je v zimě habaděj...
Prodávám Felicii 1.3.MPi
Gravírování, vyřezávání - plast,dřevo,plech,samolepky.... za smluvní ceny
To djbobr: Rozhodne to s tim klouzanim nebude tak zhavy!
bezpecny to jedine s gumou
Ja osobne bych plechy nikdy na pedal nedala. Mam malou nohu a trochu mi to tam lita uz i muj osoupany gumovy pedalek klouze Isotta ma pekne pedaly
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
No podle toho obrázku to vypadá, že tam jsou nějaký protiskluzový "úchyty" (lepší slovo mě teď nenapadlo). No vypadá to, že v pátek pro ně pojede, takže připomínky jsou stále aktuální, díky
Tommy002 píše:No podle toho obrázku to vypadá, že tam jsou nějaký protiskluzový "úchyty" (lepší slovo mě teď nenapadlo). No vypadá to, že v pátek pro ně pojede, takže připomínky jsou stále aktuální, díky
jo, miniaturni slzickovy plech.. ale i ten klouze.. no vyzkousej, vratit to muzes kdykoli
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
To djbobr: Rozhodne to s tim klouzanim nebude tak zhavy!
bezpecny to jedine s gumou
Ja osobne bych plechy nikdy na pedal nedala. Mam malou nohu a trochu mi to tam lita uz i muj osoupany gumovy pedalek klouze Isotta ma pekne pedaly
Myslim si ze bez gumy je to lepsi... Teda ja osobne gumu nepouzivam...
jop guma je prehistoricka, ale co se pedalu tyka, jsem za
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between