DA SE OTEVRIT SAXO (a jiny FR auta) SROUBOVAKEM?
Moderátor: Ritchma
- in0
- Kontaktovat uživatele:
DA SE OTEVRIT SAXO (a jiny FR auta) SROUBOVAKEM?
tak mi asi vybrali auto, ale bylo zamceny i kdyz jsem k nemu prisel, nerozbity okynka, nevytazena guma, jen po delsim ohledavani evidentne narvanej "sroubovak" do zamku spolujezdce. da se to tak otevrit? zkousel sem to ted taky, ale neprijde mi a silou to nechci zkouset
- Martin Megane
-
- Kontaktovat uživatele:
No ja nevim, sroubovakem se da otevrit skoro vsechno, co je stary.. i plechovka fazoli
U sveho Bx jsem zkousela tu spachtli od nanuku, no pravda to zas tak 100% neni.. asi jde o to jak moc je zamek dokurvenej. I kdyz znam jednoho "exota" co zasadne otviral auto jinym klicem, jen tak z hecu.
Otci vykradli felicii 13x.... BX nam nevykradli ani jednou.. a to jsme ho nechali dokonce 5 dni otevrene na parkovisti s menicem na zadnich sedackach...
U sveho Bx jsem zkousela tu spachtli od nanuku, no pravda to zas tak 100% neni.. asi jde o to jak moc je zamek dokurvenej. I kdyz znam jednoho "exota" co zasadne otviral auto jinym klicem, jen tak z hecu.
Otci vykradli felicii 13x.... BX nam nevykradli ani jednou.. a to jsme ho nechali dokonce 5 dni otevrene na parkovisti s menicem na zadnich sedackach...
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
No když sme eště měli starý BX z roku 87 ( eště UFO přístrojovka ) tak ten měl taky tak vychozený zámky že šel otevřít jakymkoli klíčem a nebo klidně i tou špachtlí od nanukaAdieuD píše:No ja nevim, sroubovakem se da otevrit skoro vsechno, co je stary.. i plechovka fazoli
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Re: DA SE OTEVRIT SAXO (a jiny FR auta) SROUBOVAKEM?
nám se několikrát dobejvali do 205 GTI a nikdy se nedostali...zámek zničili,ale neotevřeli... a když tam něco bylo,tak rozbili okýnko
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325