Joo, rodinný důvody sou pro kupátka noční můraKEFIR píše:Presne ^^
Jinak 2.2 VTEC z roku 1995
![Very Happy :D](https://www.tuning-forum.org/images/smilies/icon_biggrin.gif)
Jinak můžeš mi napsat aspoň přibližnou cenu, za kterou jí pak budeš prodávat??? A kdy to asi tak bude??
![Cool 8)](https://www.tuning-forum.org/images/smilies/icon_cool.gif)
Moderátor: Zemi
NekecejKEFIR píše:Mno nejspis pristi rok se s mou krasavici rozloucim ... tedy jestli budes chtit muzes se na ni do druhe metropole prijet podivat
noo, já taky etě pořádně nejsem rozhodnutej jestli Preludu 4G VTEC nebo Supru MKIII Turbo. Furt se mi tyhle dvě micinky v srdciDaveS píše:NekecejKEFIR píše:Mno nejspis pristi rok se s mou krasavici rozloucim ... tedy jestli budes chtit muzes se na ni do druhe metropole prijet podivatkua nezbavuj se ji, pak budes litovat.......
na rodinej vagon ser, to je pak o nicem.
![]()
Jinak VTEC je nej asi.... to je pravda.ale posledni dobou hodne slintam po 200SX ale S14
ale je porad dost drahej
ale preludu nepustim, casem by se mi libil aspon motor VTEC misto toho 2.0i, bez 4WS a klimy a budu spokojenej.
Tak kup od Idaha supru a kdyz ti nebude vyhovovat tak vem preludu ne?Sensei Jirka píše:noo, já taky etě pořádně nejsem rozhodnutej jestli Preludu 4G VTEC nebo Supru MKIII Turbo. Furt se mi tyhle dvě micinky v srdciDaveS píše:NekecejKEFIR píše:Mno nejspis pristi rok se s mou krasavici rozloucim ... tedy jestli budes chtit muzes se na ni do druhe metropole prijet podivatkua nezbavuj se ji, pak budes litovat.......
![]()
Jinak VTEC je nej asi.... to je pravda.ale posledni dobou hodne slintam po 200SX ale S14
ale je porad dost drahej
ale preludu nepustim, casem by se mi libil aspon motor VTEC misto toho 2.0i, bez 4WS a klimy a budu spokojenej.
![]()
Moje oblíbená věta - rozhodnutej budu, až ve chvíli, kdy jednu z nich budu mít![]()
jj, o Honzovo supře hodně ovažuju (teda co se super týče), pač vim do čeho bych šel, vim jak se k tomu choval a stejně servisovat bych jí vozil k němu (ostatně stejně jako preluduDaveS píše:Tak kup od Idaha supru a kdyz ti nebude vyhovovat tak vem preludu ne?Sensei Jirka píše:noo, já taky etě pořádně nejsem rozhodnutej jestli Preludu 4G VTEC nebo Supru MKIII Turbo. Furt se mi tyhle dvě micinky v srdciDaveS píše: Nekecejkua nezbavuj se ji, pak budes litovat.......
![]()
ale je porad dost drahej
![]()
Moje oblíbená věta - rozhodnutej budu, až ve chvíli, kdy jednu z nich budu mít![]()
![]()
supru prodas..... u prelude chybi fakt megamoc to ze to neni zadohrab
Zase supra budi vic respekt, vic pojede a moc lidi ji nema.....
preludu uz ma dneska kazdej
Tak MKIV bych chtel taky..... ale to az na to nasetrime tak uz se bude jezdit na vodik a tyhle auta budou uz mozna tak v tuningovejch muzejichSensei Jirka píše:jj, o Honzovo supře hodně ovažuju (teda co se super týče), pač vim do čeho bych šel, vim jak se k tomu choval a stejně servisovat bych jí vozil k němu (ostatně stejně jako preluduDaveS píše:Tak kup od Idaha supru a kdyz ti nebude vyhovovat tak vem preludu ne?Sensei Jirka píše: noo, já taky etě pořádně nejsem rozhodnutej jestli Preludu 4G VTEC nebo Supru MKIII Turbo. Furt se mi tyhle dvě micinky v srdci![]()
![]()
supru prodas..... u prelude chybi fakt megamoc to ze to neni zadohrab
Zase supra budi vic respekt, vic pojede a moc lidi ji nema.....
preludu uz ma dneska kazdej
![]()
)
Jinak s ostatním co si napsal ve všem souhlasim, prelud potkávam čim dál víc, chybí jí RWD...mnooo, uvidíme![]()
A o respektu se nemá cenu bavit, pač supra je prostě ikona (aspoň z mýho pohledu).
Navíc kdybych si chtěl někdy v budoucnu splnit svuj sen Supru MKIV TT, tak by bylo dobrý mít už se suprama nějaký i třeba malý zkušenosti. Ale to stejně neni asi reálný
Toho se dožít nechciDaveS píše:Tak MKIV bych chtel taky..... ale to az na to nasetrime tak uz se bude jezdit na vodik a tyhle auta budou uz mozna tak v tuningovejch muzejichsupra je masakr...... prelude je jen obyc coupe co trosku vypada, ale kdyz nekomu reknes mam supru tak hned vi o co go..... uz na silnici maj ostatni ridici respekt.....
je to proste o necem jinym.
O machrovani nepadlo ani slovo.....Sensei Jirka píše:Toho se dožít nechciDaveS píše:Tak MKIV bych chtel taky..... ale to az na to nasetrime tak uz se bude jezdit na vodik a tyhle auta budou uz mozna tak v tuningovejch muzejichsupra je masakr...... prelude je jen obyc coupe co trosku vypada, ale kdyz nekomu reknes mam supru tak hned vi o co go..... uz na silnici maj ostatni ridici respekt.....
to aby sme začali kua šeetřit
![]()
jj, supra je masakr, ať už de o jakoukoliv generaci (mě se nejvíc líbí IV svou kulatostí) škoda noo, že hoňdaři nevychytali RWDale zase by tu preludu už měj fakt každej, už takhle jich je dost.
![]()
Akorát v tom, jak řikáš, že když řekneš "mam supru" tak co mě štve je to, že si většina (dle mýho názoru většina) lidí předstaí FaF a hned hliníkový křídlo, spoilery a tak. Jinak pro ně supra nic neniA když pak vidí MKIII nebo starší tak řeknou: " tohle je ta supra jooo???hmmmm ". A takový lidi mě štvou.
PS: to neřikam kvůli tomu, kdybych si pořídil MKIII, tak že bych se vytahoval že mam supru a chci aby si z toho každej padnul na prdel, to nee![]()
ale prostě mi tak ten názor lidí přijde
to neee.....Firearms píše:osobne si nemyslim ze u nas je hodne lidi co maj 2.2VTEC ... Na srazech bejva hromada preludu s 2.0 ale 2.2 je u nas podle me docela nedostatkovy zbozi... ale ja vim rozhoduje taky vzhled a ten je stejnej... Me se na preludce hrozne moc libi predek zato zadek ten je takovej nemastnej neslanej ... Idealni kombinace by byla predek prelude a zadek elicpse 2g ...![]()
4 DaveS: jasný, jasný, vim jak si to myslel a už vůbec neřikam, žes mluvil o machrování, já sem jenom narážel na tu část "populace" co znaj supru jen díky FaF. Ale na druhou stranu musim uznat, že ten film jí udělal jméno takový, že i malý dítě ví, co je supraDaveS píše:O machrovani nepadlo ani slovo.....Sensei Jirka píše:Toho se dožít nechciDaveS píše:Tak MKIV bych chtel taky..... ale to az na to nasetrime tak uz se bude jezdit na vodik a tyhle auta budou uz mozna tak v tuningovejch muzejichsupra je masakr...... prelude je jen obyc coupe co trosku vypada, ale kdyz nekomu reknes mam supru tak hned vi o co go..... uz na silnici maj ostatni ridici respekt.....
to aby sme začali kua šeetřit
![]()
jj, supra je masakr, ať už de o jakoukoliv generaci (mě se nejvíc líbí IV svou kulatostí) škoda noo, že hoňdaři nevychytali RWDale zase by tu preludu už měj fakt každej, už takhle jich je dost.
![]()
Akorát v tom, jak řikáš, že když řekneš "mam supru" tak co mě štve je to, že si většina (dle mýho názoru většina) lidí předstaí FaF a hned hliníkový křídlo, spoilery a tak. Jinak pro ně supra nic neniA když pak vidí MKIII nebo starší tak řeknou: " tohle je ta supra jooo???hmmmm ". A takový lidi mě štvou.
PS: to neřikam kvůli tomu, kdybych si pořídil MKIII, tak že bych se vytahoval že mam supru a chci aby si z toho každej padnul na prdel, to nee![]()
ale prostě mi tak ten názor lidí přijde
ja jen rikam ze kdyz nekomu reknes supra tak vi o co go, ale prelude si umi tezko predstavit kdo to nezna..... a udelana MKIII je bozska..... hodne muziky za malo penez.
koukam, že sme se shodliDaveS píše:to neee.....Firearms píše:osobne si nemyslim ze u nas je hodne lidi co maj 2.2VTEC ... Na srazech bejva hromada preludu s 2.0 ale 2.2 je u nas podle me docela nedostatkovy zbozi... ale ja vim rozhoduje taky vzhled a ten je stejnej... Me se na preludce hrozne moc libi predek zato zadek ten je takovej nemastnej neslanej ... Idealni kombinace by byla predek prelude a zadek elicpse 2g ...![]()
zadek je takovej jak ma bejt...... se podivej do nemecka, taky tam maj samy 2.0 i 2.3 a nejmin VTEC, proste vseobecne je nejvic tech nejslabsich motorizaci a to je tak vzdycky at uz u hondy nebo u mitsu.....
jj me se ten zadek libi a moc.....Sensei Jirka píše:koukam, že sme se shodliDaveS píše:to neee.....Firearms píše:osobne si nemyslim ze u nas je hodne lidi co maj 2.2VTEC ... Na srazech bejva hromada preludu s 2.0 ale 2.2 je u nas podle me docela nedostatkovy zbozi... ale ja vim rozhoduje taky vzhled a ten je stejnej... Me se na preludce hrozne moc libi predek zato zadek ten je takovej nemastnej neslanej ... Idealni kombinace by byla predek prelude a zadek elicpse 2g ...![]()
zadek je takovej jak ma bejt...... se podivej do nemecka, taky tam maj samy 2.0 i 2.3 a nejmin VTEC, proste vseobecne je nejvic tech nejslabsich motorizaci a to je tak vzdycky at uz u hondy nebo u mitsu.....
a taky koukam, že se dneska nějak moooc rozepisuju
![]()
přesně tak....já si ani jinej zadek na ní nedovedu představit....DaveS píše:jj me se ten zadek libi a moc.....Sensei Jirka píše:koukam, že sme se shodliDaveS píše: to neee.....zadek je takovej jak ma bejt...... se podivej do nemecka, taky tam maj samy 2.0 i 2.3 a nejmin VTEC, proste vseobecne je nejvic tech nejslabsich motorizaci a to je tak vzdycky at uz u hondy nebo u mitsu.....
a taky koukam, že se dneska nějak moooc rozepisuju
![]()
Ale jak rikam zadek supry na ten rok vyroby je taky hodne gut, ono celkove jak vypada.....
Bejt na tvym miste tak blizko u Idaha vemu supru..... mas prisun ND, sevsim pomuze.... a prodat to muzes vzdycky, navic zadohrab....... nevim no. Tahle je tady jendoho clena, doufam ze neva ze ji sem dam.... je naprosto bozska......Sensei Jirka píše:přesně tak....já si ani jinej zadek na ní nedovedu představit....DaveS píše:jj me se ten zadek libi a moc.....Sensei Jirka píše: koukam, že sme se shodlia taky koukam, že se dneska nějak moooc rozepisuju
![]()
Ale jak rikam zadek supry na ten rok vyroby je taky hodne gut, ono celkove jak vypada.....
nejhorší je ta nerozhodnost, teď sem byl spíš pro supru, kouknul sem do fotek z KFC a tam je teď Tvoje preludaa zase sem spíš pro preudu...kuaaaaaaaa já fakt nefim
![]()
![]()
nooo, sem sám zvědavej, co nakonec budeDaveS píše:Bejt na tvym miste tak blizko u Idaha vemu supru..... mas prisun ND, sevsim pomuze.... a prodat to muzes vzdycky, navic zadohrab....... nevim no. Tahle je tady jendoho clena, doufam ze neva ze ji sem dam.... je naprosto bozska......Sensei Jirka píše:nejhorší je ta nerozhodnost, teď sem byl spíš pro supru, kouknul sem do fotek z KFC a tam je teď Tvoje preludaa zase sem spíš pro preudu...kuaaaaaaaa já fakt nefim
![]()
![]()
to jo....bejt to etě focený trošku za šera a bejt rozsvícený světlaDaveS píše:No ten predek je naprostej luxus...... kola k tomu vypadaj taky dobre.... ty zadni zatmaveny svetla.... no budis, taky mi na zadku neco chybi, ale predek proste nema chybu.
Jak píšeš s těma rokama u Eclipse 95-99, nevim no, ale řek bych, že na roku až tak nezáleží. Si vem prelude 4G (92-96) a prelude 5G (97-99) a jako předek se nedá srovnat, pač u 5G je podle mě úplně zkur**enej a už to neni tak agresivní a opravdovej přimračenej japonecFirearms píše:To je jasny aj to spis myslel tak ze kdyby mel VTEC 2.2 tak nebude jako kazdej ale naopak.. ponevadz s tim pojede skoro vsechno... jinak nevim ja nerikam ze se mi ten zadek u prelude nelibi uplne ale proste zadek micky je uplne o necem jinem... (ono taky neni se cemu divit kdyz 2g se vyrabela od 1995-99)
To Sensei Jirka: Pokud to mas K Idahovi blizko tak nevahej a koukej jit do Supry pac je to mazec auto ! Honaz bude jedine rad ze bude mit dalsiho "supristu" navic o tom aute vi megamoc veci tak bych o tom aspon zauvazoval... Ja prave myslel ze koukas jenom na IV a III se ti moc nelibi...
nooo, hele to je moje noční můra v rozhodování, že bych se k Tobě přijel na " něco " podívat. Pak by asi fakt nebylo o čem rozhodovatIdaho píše:joj takovejhle dýzajn koleček moooc chci- fuck off límce
Sensei - přijed se podívat jak vypadá NA za 1/6 ceny preludkya myslím že bude rozhodnuto
noo, s tím servisem - jezdila by za Tebou, teď by šlo o to, v jakej intervalech by ten servis byl nutnej. A ta spotřeba - " malej " rozdíl mi nevadí, je pravda že 70l/100km by jaksi byla čára přes rozpočetIdaho píše:nen to není moje, dovezl si ji kamarád z rožmitálu ( budu jí dávat do kupy ) - asi už pomalinku vyrůstá z celic
U turbínky budeš mít furu starostí s udržením stavu, opravama a spotřebou. NA je nenáročná a az málo penez dost muziky
hmm, to jo noIdaho píše:no ono je rozdíl jezdit po měste s NA za 10-15 nebo s turbem za 15-20:)
Na bezny jezdeni je spis lepsi NA. Hlavne kvuli tomu, ze turbo je potreba poradne ohrat (spis teda olej) a po jizde naopak dochladit, takze na jezdeni po meste na kratky trasy to je przneni auta.Sensei Jirka píše:hmm, to jo noIdaho píše:no ono je rozdíl jezdit po měste s NA za 10-15 nebo s turbem za 15-20:)![]()
tak doteď sem se rozhodoval mezi dvěma autam, teď se navíc musim rozhodovat kdyby supra tak jestli NA / Turbo![]()
A jak teda s tim servisem, dejme tomu, že bych jí měl na normální "denní " ježdění, tak měsíčně najedu cca do 500km (nepočítam do toho srazy)