Firearms píše:To je jasny aj to spis myslel tak ze kdyby mel VTEC 2.2 tak nebude jako kazdej ale naopak.. ponevadz s tim pojede skoro vsechno... jinak nevim ja nerikam ze se mi ten zadek u prelude nelibi uplne ale proste zadek micky je uplne o necem jinem... (ono taky neni se cemu divit kdyz 2g se vyrabela od 1995-99)
To Sensei Jirka: Pokud to mas K Idahovi blizko tak nevahej a koukej jit do Supry pac je to mazec auto ! Honaz bude jedine rad ze bude mit dalsiho "supristu" navic o tom aute vi megamoc veci tak bych o tom aspon zauvazoval... Ja prave myslel ze koukas jenom na IV a III se ti moc nelibi...
Jak píšeš s těma rokama u Eclipse 95-99, nevim no, ale řek bych, že na roku až tak nezáleží. Si vem prelude 4G (92-96) a prelude 5G (97-99) a jako předek se nedá srovnat, pač u 5G je podle mě úplně zkur**enej a už to neni tak agresivní a opravdovej přimračenej japonec
Jinak k Idahovi to mam cca 45km, takže fakt blízko. Jj, věřim že Honza by byl rád, sám mi to řikal (co se kšeftu týče, tak o ten určo nepřijde, ať půjdu do kterýkoliv
) . Navíc když sem byl u něj, tak sem byl totálně hotovej z toho, že normální lidi maj zahradu pokrytou trávou, Honza suprama
a sám může potvrdit, že sem byl úplně na sračky
Jinak MKIV se mi líbí o hodně víc (vlastně asi úplně ze všeho nejvíc), ale MKIII se mi taky líbí moooc, proto právě o ní uvažuju. Taky když sem zakládal tohle téma, rozhodoval sem se mezi civicem coupé a prelude 4G, ale už v tej době byla jasná favoritka prelude. Ale zároveň sem v tej době ještě Idaha neznal takže sem o MKIII neuvažoval a pouze si snil svuj sen o MKIV.
Kuuaaa já mam dneska nějakou psavou náladu