RATT
Moderátor: Fazeey
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: RATT
OK, ale tak třeba to fako vypadá zachovale ale s hnusnou barvou.amogh píše:myslíš že by vfrak měl třeba RSL kola, nebo štelovací podvozek?? atd
Jenže ono je hodně těžký udělat na domácí scéně rat style hlavně díky tomu, že většina aut tu má samonosnou karoserii a ne rám.
Na shnilou škodovku taky můžu nabastlit airride a krásný kola, ale kde bude bezpečnost když prahy budou praskat?
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
RATT styl je celkem neomezený na fantazii majitele.definice RATTu asi neni přesná (já teda o ní nevim)kde sou její hranice ale myslim si takový ty keci o schnilý škodovce na zahradě
v tématu je spousta fotek a myslim si že každej by si mohl udělat obrázek.možná to málokdo vidí (někdo zaslepen R&R apod.)ale RATT je styl o celku ne jen o kastli a kolech.zakládají si na podvozku (to že to vypadá spíš do sběru neznamená že to nesplňuje technickej stav)motor bývá většinou pan POWER a styl se dotkne i interiéru.
já si opravdu myslim , že vtomhle stylu nejde oto se mu přiblížit , ale spíš o vlastní fantazii
pro Amogh:nápady mít můžeš,ale těžko se bude vymejšlet něco novýho zjistil sem totiž že všichni okolo nás (srn,at,hu,pl....usa)sou už tak daleko,že mě něco napadne a najednou to vidim v nějakém novém čísle Tčasopisu nebo WWW stránkách
jinak opravdu doufám že se trochu začne rozvíjet tento styl a hlavně od pořadatelů tolerovat!!!!vlastní zkušenost je ta,že dokud sme měli auto ,,org."tak sme se dostali mezi show&shine a dokonce nás chtěli fotit do Tčasopisů.pak přišla zahrada a rezavá kapota a vjezd na tuning sraz byl o dohadech a časopisy nedokázali pochopit změnu
v tématu je spousta fotek a myslim si že každej by si mohl udělat obrázek.možná to málokdo vidí (někdo zaslepen R&R apod.)ale RATT je styl o celku ne jen o kastli a kolech.zakládají si na podvozku (to že to vypadá spíš do sběru neznamená že to nesplňuje technickej stav)motor bývá většinou pan POWER a styl se dotkne i interiéru.
já si opravdu myslim , že vtomhle stylu nejde oto se mu přiblížit , ale spíš o vlastní fantazii
pro Amogh:nápady mít můžeš,ale těžko se bude vymejšlet něco novýho zjistil sem totiž že všichni okolo nás (srn,at,hu,pl....usa)sou už tak daleko,že mě něco napadne a najednou to vidim v nějakém novém čísle Tčasopisu nebo WWW stránkách
jinak opravdu doufám že se trochu začne rozvíjet tento styl a hlavně od pořadatelů tolerovat!!!!vlastní zkušenost je ta,že dokud sme měli auto ,,org."tak sme se dostali mezi show&shine a dokonce nás chtěli fotit do Tčasopisů.pak přišla zahrada a rezavá kapota a vjezd na tuning sraz byl o dohadech a časopisy nedokázali pochopit změnu
podle mě nejhezčí vyjádření (ne definice) ratu
rozepsal bych se víc, ale není čas
rozepsal bych se víc, ale není čas
Mr.Golf píše:Wheel Man v7.0 píše:When a ~70 year old man walks up to me on the street and tells me "you know, your car reminds me of when I was your age... just diffrent" thats rat.
When passing someone at WOT on the freeway is borderline offensive, thats rat.
When you peal a sticker off a wall on Haight st. and put it on your wall, thats rat.
When you don't give a ****, thats rat.
When people stop, stare, and smile.. thats rat.
When you pickup an old coke can off the street and make it into something cool.. thats rat.
Shape over fine detail... rat.
When a doll hangs her head out of her BF's acura and stares at your car, thats rat.
When you find the homeless junkie to be the most beautifull sight you'v seen all day, thats rat.
Damn.... he gets it... he really gets it..... sans the homeless junkie part. But he gets it....... Fact is, when it goes from unfinished to finished... it loses its durability. Trades it for Fragility. and who would let Krylon borrow that? Yes, the amount of money spent to stay chitty could easily rival the price to finish. But who really wants to make-up their minds? Just havent seen the vision yet. thats all.
jsem konečně zjistil, co je to číslo 76, ale nechce se mně to číst, řekne mně to někdo ve stručnosti?
http://en.wikipedia.org/wiki/Union_76
http://en.wikipedia.org/wiki/Union_76
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
to tady nekdo psal uz ale nevim jestli si to pamatuju dobre....to byla naka firma 76 lubricants co vyrabela oleje a sponzorovala naky zavodniko nebo tak neco
TDI
lubrikant možná mažeš na tvou starou ty údkuMEDwjet píše:to tady nekdo psal uz ale nevim jestli si to pamatuju dobre....to byla naka firma 76 lubricants co vyrabela oleje a sponzorovala naky zavodniko nebo tak neco
to byly nějaký benzínky ne?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
dukaz dost http://image.www.rakuten.co.jp/zenpou/i ... 80102.jpegPanda píše:lubrikant možná mažeš na tvou starou ty údkuMEDwjet píše:to tady nekdo psal uz ale nevim jestli si to pamatuju dobre....to byla naka firma 76 lubricants co vyrabela oleje a sponzorovala naky zavodniko nebo tak neco
TDI
to je nějakej novej japonskej brak, ale to má nejspíš dlouhou tradici z dob těch benzínekMEDwjet píše:dukaz dost http://image.www.rakuten.co.jp/zenpou/i ... 80102.jpegPanda píše:lubrikant možná mažeš na tvou starou ty údkuMEDwjet píše:to tady nekdo psal uz ale nevim jestli si to pamatuju dobre....to byla naka firma 76 lubricants co vyrabela oleje a sponzorovala naky zavodniko nebo tak neco
Já vám nevím... CULT style naprosto žeru... ale RATT style.... to mi přijde chudák auto... prostě když nějaký takový vidím, hned se mě zmocní chuť ho dát do pucu... vyspravit, vypulírovat... v tomhle stavu by se člověk pomalu ho bál i dotknout, aby se neušpinil...
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
-
- Kontaktovat uživatele:
ty woe chudak takhle zaprasenej aspon ho prikrej plachtou
auto-mania.cz | SEAT-mania.cz | SEAT-klub.cz | SEAT-forum.cz | SEAT Shop