TUZING UPRAVY AUT NASEHO KLUBU :)

Tuningová scéna ve Brně a okolí

Taky by ste si dali ve většině případech "TUZING" alu křídlo na auto?

Jasně, mě se líbí jakýkoliv sériový auto s alu křídlem...
1
3%
Jóóóóó proč né dyť to pak poletí i tráboš vzlítne, né?
0
Žádná hlasování
Když to bude pěkně vypadat, tak proč né?
16
47%
Néééé je to MEGA TUZING
17
50%

Celkem hlasů: 34

hobborg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hobborg »

Musim rici k te bouracce .... => (asi ten cyklista chtel videt radne dovnitr :)) doufam ze ho nepustil bez otisku svejch gum na zadech 8) :lol: :evil:

no a jinak k tomu kridlu sem jen chtel ze ja sem vic pro tuneni za nejakym ucel nejen a hlavne pro vzhled... takze pokud nekdo ma nahon dozadu a chce s autakem jezdit super sprinty tak prosim..:) 8) :)

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Vice mene s tim kridlem souhlas s HOBBORGem (ac nerad).

Co se tyce dopr. nehod, tak dneska mi primo do silnice spadl boverak, ale nalitej jak pytel. Jedu si to po Krenove a kde se vzal, tu se vzal....a lezel par metru pred autem. Chlapi, davejte majzla....kvuli takovejm boverakum muzem prijit o noty. (a nevinne). Kdyby spadl pozdejc, je po nem....CHCIPAK JEDEN.
A ted JOKE: Ale diky vcasnemu zareagovani stajoveho pilota jedne renomovane automobilky, BOVERAK PREZIL !!! :drink2: :smich:
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

barbucha

Příspěvek od barbucha »

Je fakt, že jedíný auto na kterym to křídlo docela sedí je I.C.ho Kadet. Já křídla vážně neodsuzuju, ale když si někdo pořídí dozadu brutální lopatu, měl by tomu odpovídat i zbytek auta. To je ale problém minimálně 90% okřídlených aut. Prostě když má někdo auto typu Vectra nebo podobný, namontuje tam 14" nebo 15" obyč elektrony (většinou zapadlý) auto ani o palec nesníží a pak tam dozadu strčí křídlo který je o metr širší než auto, tak to vypadá jak pěst na oko. Já vim, že je to každýho věc, ale já si prostě nemůžu pomoct. A teď se do mě můžete pustit :lol:

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

barbucha píše:Je fakt, že jedíný auto na kterym to křídlo docela sedí je I.C.ho Kadet. Já křídla vážně neodsuzuju, ale když si někdo pořídí dozadu brutální lopatu, měl by tomu odpovídat i zbytek auta. To je ale problém minimálně 90% okřídlených aut. Prostě když má někdo auto typu Vectra nebo podobný, namontuje tam 14" nebo 15" obyč elektrony (většinou zapadlý) auto ani o palec nesníží a pak tam dozadu strčí křídlo který je o metr širší než auto, tak to vypadá jak pěst na oko. Já vim, že je to každýho věc, ale já si prostě nemůžu pomoct. A teď se do mě můžete pustit :lol:
nenene....MAS PRAVDU
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

hobborg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hobborg »

barbucha píše: Je fakt, že jedíný auto na kterym to křídlo docela sedí je I.C.ho Kadet.

nelye nic jinzho souhlasit taky mi to tam sedelo nejvic

barbucha

Příspěvek od barbucha »

Teď sem to teprve pochopil. Já myslel, že si tam všichni namontovali křídlo, a ono je to na těch autech jen položený. Sem tady zase za trubku :lol:

pocasi(Jarmil)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pocasi(Jarmil) »

hobborg píše:
barbucha píše: Je fakt, že jedíný auto na kterym to křídlo docela sedí je I.C.ho Kadet.

nelye nic jinzho souhlasit taky mi to tam sedelo nejvic
taky se mi to libi na tom gsi 8)

Ála
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ála »

Jojo I.C GSI je peknej kanec :lol: Lopata mu fakt sekne!Ale nasla by se lepsi 8)

Briann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Briann »

nechapu..co ej na alu kridlech spatnyho??Me se na mym probe dost libi a nikdo mi zatim nerekl opak...proste nekdo dela auto na vykon nekdo na design,nekdo dela nemeckej design,nekdo americkej design...je fakt jak uz zde nekdo psal ze na BMW,Opelu atd je to docela trapas ale jinak??MYslim ze japoncikum,amikum alu lopaty docela slusi,problem uz samozrejme s jizdnimi vlastnostmi...ale coMhalvni je design:-) A docela brutalni vecicka je ze hodne lidi si alu lopatu daji na auto s vykonem 73kone/Cerna tuzing Skoda Oktavia..vsichni jsite dobre zname:-)/

Jinak abych se priznal ALU uz zacina byt trapny chce to jeste vetsi kridla ale poctivej Karbon...

patras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patras »

na vymazlenyho japonce ve stylu F&F proc ne ale jinak je to humac maximalni, hlavne ty levny sracky co se tady nejvic prodavaj. jinak na tom focusu to vypada vic nez strasne ... focus uz kridlo ma WRC !!! to mu slusi
BMW E36 328i coupé M52 DOHC 193PS - lepší je bejt první v pekle, než druhej v nebi !!! www.paintballnachod.cz

Bradman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bradman »

Zda se mi ze nekteri nepochopili ze ty kridla tam fakt NEJSOU!!!!!! To byla jen Tuzing prdel. Co vim tak nikdo z klubu alu kridlo nema (bud na nej nema penize :?: :smich: nebo se mu to nelibi ) Muj osobni nazor je ze pokud delam auto i na design a je dulezite zvyraznit osobitost a tvurci design tak nejvhodnejsi je (pokud je clovek zrucny-ze MATES) nebo ma cash (nebo kamarady :) ) tak si dokaze vyrobit neco co jiny nema a to se ceni vic nez alu kridlo.... chapu lidi kteri si na svoje auto hodi brutus kridlo ktere se vyrabelo primo napriklad k zavodni verzi toho typu.....napriklad KADETT a nebo COSWORTH to je pak OK
Obrázek

instalater
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od instalater »

Bradman píše:Zda se mi ze nekteri nepochopili ze ty kridla tam fakt NEJSOU!!!!!! To byla jen Tuzing prdel. Co vim tak nikdo z klubu alu kridlo nema (bud na nej nema penize :?: :smich: nebo se mu to nelibi ) Muj osobni nazor je ze pokud delam auto i na design a je dulezite zvyraznit osobitost a tvurci design tak nejvhodnejsi je (pokud je clovek zrucny-ze MATES) nebo ma cash (nebo kamarady :) ) tak si dokaze vyrobit neco co jiny nema a to se ceni vic nez alu kridlo.... chapu lidi kteri si na svoje auto hodi brutus kridlo ktere se vyrabelo primo napriklad k zavodni verzi toho typu.....napriklad KADETT a nebo COSWORTH to je pak OK
To si piš že jsem pišnej na svůj nárazník na jiném BX ho neuvidíš 8) Je to jinej pocit, než když plácneš na auto nějakou sériovku z formy :D
Citroen BX 1.9 GTi 16V 4WD ... 150 bujných koní
BXclub

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

už bych se asi opakoval po druhých takže to křídlo vypadá dobře tak mimo auto někde položený na stole :lol:

instalater
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od instalater »

to sem byl já :lol: :lol:
Citroen BX 1.9 GTi 16V 4WD ... 150 bujných koní
BXclub

Radistr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radistr »

Je to vec nazoru ale ja bych si tam to kridlo nenechal i kdybych na nej mel chci to bez kridla kridlo uz je okoukany cekam az vymysli neco jinyho :lol:
GARAGE TUNERS CLUB

Ford Tuning Show Cars
--Není čip jako čip--
-=FLASHMOTORS=-

m.lubinek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.lubinek »

Radistr píše:Je to vec nazoru ale ja bych si tam to kridlo nenechal i kdybych na nej mel chci to bez kridla kridlo uz je okoukany cekam az vymysli neco jinyho :lol:
Jen dotaz kolik si dal za ten spoiler?

Briann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Briann »

Bradman:a to si to kridlo mam delat doma sam??Kdyz propocitras material,cas atd,vyjde te draz nez kdyz ho koupis..a vysledek je stejne vetsinou jeste horsi.Me se to proste libi a vim ze naprikald probesu,eclipsu,moc slusi takze si ho tam s klidnym svedomimj necham a komu se to nelibi at mi treba...ehm no..Jinak pravdou je ze alu uz je fakt o nicem jak sem uz psal chce to karbon,protoze alu uz je hrozne levny a je k videni u strasne moc hnusnej autech...Co se tyce jizdnich vlastnosti o tech se nema cenu ani bavit-sou hoodne negativni.

Bradman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bradman »

Briann píše:Bradman:a to si to kridlo mam delat doma sam??Kdyz propocitras material,cas atd,vyjde te draz nez kdyz ho koupis..a vysledek je stejne vetsinou jeste horsi.Me se to proste libi a vim ze naprikald probesu,eclipsu,moc slusi takze si ho tam s klidnym svedomimj necham a komu se to nelibi at mi treba...ehm no..Jinak pravdou je ze alu uz je fakt o nicem jak sem uz psal chce to karbon,protoze alu uz je hrozne levny a je k videni u strasne moc hnusnej autech...Co se tyce jizdnich vlastnosti o tech se nema cenu ani bavit-sou hoodne negativni.
Jasne ja nerikam delat to doma nakoleni, ale jen ze alu kridlo je strasne proflakly...to je ten samej pripad jak ma radistr ten predni spojler. Me se treba taky libi, ale uz to neni ono, kdyz prijedes na sraz a kazdej ma ten stejnej spojler atd.... To mas tezky, zensky jsou nasrany, kdyz se potkaji dve se stejnou kabelkou nebo se stejnejma satama, to je to samy,ale uplne to samy......

Jo z karbonu - to je jina story.....
Obrázek

I.C.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od I.C. »

No ja osobne proti alu kridlum nemam vubec nic, pokud jsou na tom aute kvuli pritlaku. Ale ja osobne, kdybych mel nekdy auto, ktery by takovy kridlo potrebovalo, tak prvni co udelam je, ze hodim takovy kridlo do barvy auta.
Navic na vetsine aut je takovej pritlak resitelnej i bez alu kridla, napriklad deflektorem pod naraznikem nebo v narazniku (viz muj zadni naraznik), nebo treba kridlem, ale vytvarovanym na miru danymu autu (klasickej priklad je to seriovy zadni kridlo, co mam ja na gsi).

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

patras píše:na vymazlenyho japonce ve stylu F&F proc ne ale jinak je to humac maximalni, hlavne ty levny sracky co se tady nejvic prodavaj. jinak na tom focusu to vypada vic nez strasne ... focus uz kridlo ma WRC !!! to mu slusi
Vsak ja bych ho tam nikdy nedal, ja sem ho tam puvodne nechtel ani prilotzi.!!! Ted zhanim neco ve stylu kridylka co ma I.C. ted na aute, lec neni k sehnani...
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku

Radistr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radistr »

Ten spojler Stal 3500kc a je ze Zlyna ale 1500 stalo jeste upraveni na naraznik originalu ale je spatene udelanej praska :lol: Ale ne vynou vyrobce ale Curaku co neumej odhadnout parkovaci misto :lol:
GARAGE TUNERS CLUB

Ford Tuning Show Cars
--Není čip jako čip--
-=FLASHMOTORS=-

Odpovědět

Zpět na „Brno“