ahoj, vždyť tam mrzne a já nemám garáž )
neboj, hned jak bude jaro, zapracuju na tom..
Teď vyrábím doma nové prosvětlené budíky do té palubky ze 4kového golfa, co mam připravenou
pěkne stranky.... ale mohlo by tam byt něco o aute..... Jinak... supr.. Už až je jaro... Až vidim fotky tve škody.... tež už chci dat všechno na auto.. ale brzdi mě zimaaaa
Ty brdo... Supr sedačky... to bude pořadna kara až to bude.. taky byl muj sen vždycky udělat škodu. mel jsem škodu 100.. pak jsem chtel 120 no ale skončil jsem u Megana
Mě na škodovce hrozně štve topení, chtěl bych to nějak vylepšit, nějakou menší topící jednotkou v tunelu mezi předními sedačkami. Napojene na topící trubky v tunelu. chtělo by to jenom nějaký menší výměník a menší 5 nebo 12V větrák a bylo by to...
Ty brďo a mě jak to zajímá. Já měl kdysi připravenej podobnej projektík, ale skončilo to ve fázi příprav, ještě než to vlastně začalo. Teď už na to dlabu, zlenivel jsem.
ex: Škoda 130L ... 43kW
ex: Ford Fiesta 1.25 16V ... 55kW VW Bora TDI Variant ... 85kW
pokud jsme viděl správně tak se na uatě od podzimu celkem nic nezměnilo - i když je celkem sucho tak ten mráz není zrovna nej na dělání něčeho na autě.....
Fakt pěkný, uvažoval jsem nad tím také jeden čas, ale odpustil jsem od toho a snažím se přijít na něco nového.
Škoda GSW - Můj život vlastně měří jenom čtvrt míle, nic jinýho mě nezajímá. Na těch deset vteřin, nebo míň jsem volnej. www.742.wz.cz www.sum.webgarden.cz
Jak na to tak koukám tak je to dobrej nápad a myslim že až to bude tak to bude bomba,jen do toho .Je to uplně o něčem jinym než jen nakoupit plasty a přidělat je,a takoví lidi já obdivuju.
jurnec píše:Jak na to tak koukám tak je to dobrej nápad a myslim že až to bude tak to bude bomba,jen do toho .Je to uplně o něčem jinym než jen nakoupit plasty a přidělat je,a takoví lidi já obdivuju.
akorát že tohle už asi nebude, páč takhle to vypadalo i tenkrát před rokem a půl
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd