ceny hernich konzoli

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

DaveS
Kontaktovat uživatele:

ceny hernich konzoli

Příspěvek od DaveS »

Sice mam pocitac na slusny urovni, ale s brachou sme se rozhodli ze sezenem bud playstationy 2 nebo ty novy Xboxy 360 myslim ze se jmenujou.... novy PS2 sou ted pry tak kolem 4000kc a xboxy nevim.... pripadne nemel by je nekdo i starsi? dalo by se domluvit..... jediny co potrebuju sou dva ovladace a nejakej ten chip na neoreginalni hry :lol:
Kdyztak dejte vedet, nebo hodte tip kde se daj za rozumny penize sehnat. diky moc :D
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....

LuckyR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckyR »

Mrkni na http://www.nej-ceny.cz ta mi přídou slušný ceny jako PS2 za 3650,-....
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Re: ceny hernich konzoli

Příspěvek od DaveS »

diky..... bral bych spis nejakej starsi nejlepe s dvema ovladacema a cipem na vypalovany hry.... tak kolem 2500kc.... kamos ho prodaval pred 14 dny.... holt moje smula ze sem se neozval :cry:
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....

monty135

Příspěvek od monty135 »

xbox stoji 13000 :(
4EVER!!! skoda favorit 135l - mazel!!!

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

monty135 píše:xbox stoji 13000 :(

Ja vim taky Xboxy 360 muzu mit za 11 uz i s tim aby mi tam sly vypalovany hry, ale uz mluvim radsi jenom o tech playstationech :lol: bo 13 ani 11 do toho nedam, to budu radsi hrat na pocitaci za ten sem vysolil taky dost penez.

Kdyz nekdo prodava playstationy pise tam 8MB karta to je na co? to je na nejaky ulozeni ty hry? ve vetsine pripadu sem videl 8MB a pak taky 16MB. V annonci je jich docela dost tak to tam prolezu.
Jeste me zajima na kolik by tak vysel ten chip na vypalovany CD?
A jeste jedna vec kde si na to muzu vypalit hru? normalne v pocitaci pres DVD vypalovacku???

iwi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwi »

Pměťové karty jsou na savy her, co se týče vypalování, tak s tím by snad problém být neměl, jen je to prej háklivější na média, chip se pohyboje conově kolem 500-1000 jak kde (co jsem tak zaslech)
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

iwi píše:Pměťové karty jsou na savy her, co se týče vypalování, tak s tím by snad problém být neměl, jen je to prej háklivější na média, chip se pohyboje conově kolem 500-1000 jak kde (co jsem tak zaslech)
diky :wink:

Kdyby k playstationu mel jeste nekdo nejaky info, nebo pripominky a doporucil neco, tak sem s tim kluci...... :D

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

Diky moc za nabidku i za info..... jenom jedna vec, proc musej bejt zrovna ruzovy :cry: :cry: :lol: kdyby byly bily nebo cerny, ale ruzovy.... :cry:

Hele ja se bratra zeptam, uvidim co mi na to rekne. tohle ma teda i ten chip na vypalovany hry jo? kua proc musi byt ruzovy :cry:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Místo chipu lze použít to dvd nějaký ne?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

Ritchma píše:Místo chipu lze použít to dvd nějaký ne?
prej to je nejaky dvd ktery tam nechas nacist, pak to bez vypnuti a restartu vyndas a das tam palenou hru a jede to..... teda podle toho co sem slysel. :shock: :lol:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

DaveS píše:
prej to je nejaky dvd ktery tam nechas nacist, pak to bez vypnuti a restartu vyndas a das tam palenou hru a jede to..... teda podle toho co sem slysel. :shock: :lol:
Jj přesně tak
Function > Form

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

Ritchma píše:
DaveS píše:
Jj přesně tak
pak prej ale hodne odchazej DVD.... kdyz uz tak uz ten chip.

BALI

Příspěvek od BALI »

jestli ti můžu poradit,tak PS2 nebrat... vem XBOX
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

BALI píše:jestli ti můžu poradit,tak PS2 nebrat... vem XBOX
duvod??

Xbox je drahej :cry:

Jde mi ciste o dve hry..... Grant turismo 4 a Burnout 3. :wink:
Bratr at si na tom hraje co chce..... chci to jen z duvodu ze GT4 nejsou na PC :cry: tak sem ukecal bratra i :lol: ten to financuje z vetsi casti.... :lol:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

DaveS píše:
Ritchma píše:
DaveS píše: prej to je nejaky dvd ktery tam nechas nacist, pak to bez vypnuti a restartu vyndas a das tam palenou hru a jede to..... teda podle toho co sem slysel. :shock: :lol:
Jj přesně tak
co konkrétně odchází a z jakýho důvdodu?
Function > Form

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

Ritchma píše:
DaveS píše:
Ritchma píše: Jj přesně tak
co konkrétně odchází a z jakýho důvdodu?
rikal mi to tady kamos v praci.... on to tak delal kdyz mel ps2. Nevim co je na tom pravdy, ale kdyz to primo rikal clovek co to tak provozoval, tak to tak beru.

vt.tuner

Příspěvek od vt.tuner »

DaveS píše:
BALI píše:jestli ti můžu poradit,tak PS2 nebrat... vem XBOX
duvod??

Xbox je drahej :cry:

Jde mi ciste o dve hry..... Grant turismo 4 a Burnout 3. :wink:
Bratr at si na tom hraje co chce..... chci to jen z duvodu ze GT4 nejsou na PC :cry: tak sem ukecal bratra i :lol: ten to financuje z vetsi casti.... :lol:
ja taky malinko uvazuju o PS2 a taky jedine kvuli grant turismu 4...
jenze kupovat si ps2 kvuli jedne hry se mi nechce..a prachy taky moc na rozhazovani nejssou :lol:

grant turismo je hult super hra :?:
Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

Tak to verim kvuli tomu to chci..... videl sem ps2 treba na annonci za 3tis s dvema ovladacema, cipem..... psal sem mu, zatim nic... trojku do toho dame max.... bez her nevadi. Ale potrebujem neco splasit no..... :-)

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

Hlavne v GT4 je prelude :-) :-)

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

jeste kdyby mi vysvetlil jednu vec..... treba v inzeratech je playstation nekdy tam pisou PS2 TWO - jako s dvema ovladacema?
Potom treba PS2 Slim ??? co to ma bejt? dikes

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

Nazor prosim: Muzu mit ps2 slim 2 ovladace + cip na paleny hry, + 15her k tomu za 4000kc. Cena je prijatelna nebo je to hodne? diky za nazor.

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

waci píše:
DaveS píše:Nazor prosim: Muzu mit ps2 slim 2 ovladace + cip na paleny hry, + 15her k tomu za 4000kc. Cena je prijatelna nebo je to hodne? diky za nazor.
řekl bych že je to dobrá cena. Jen se zeptej (a vyzkoušej) jestli ten čip vezme i přepálený CD nebo jen DVD. U novějších PS2 (myslím slim verzi) jsem se už setkal s tím, že to bralo jen DVD. Jenže je sposta her co jsou jen na CD a ty by jsi si potom nezahrál :wink:
ma to brat i nejaky filmy? obrazky? hudba to je jasny predpokladam kdyz to umel i ps1

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

vzal bych možná raci starší Xbox (nevim co to bylo za tip) než PS2 .. hry jsou na netu všude.. a všude se prodávaj neorigo kolem 100-300kc
mel jsem PS2 byl jsem spokojenej... tet mam PSP a to jsem ješte spokojenější.. tet na to jdou pařby s PSone.. takže třeba Grant Turismo v buse do školy je nářez
Passat B5.5 TDI 96kw

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

qwer píše:vzal bych možná raci starší Xbox (nevim co to bylo za tip) než PS2 .. hry jsou na netu všude.. a všude se prodávaj neorigo kolem 100-300kc
mel jsem PS2 byl jsem spokojenej... tet mam PSP a to jsem ješte spokojenější.. tet na to jdou pařby s PSone.. takže třeba Grant Turismo v buse do školy je nářez
PSP??? cesky na me pls.... ja se v tom moc nevyznam :oops:

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

super by mohlo bejt to novy Nintendo
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

BooM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BooM »

PlayStationPortable - prenosna konzole ;)
Looking for some car....

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

aha.... no ja sem koupil ty ps2 od jednoho chlapa dneska...... tak mi to snad chvili vydrzi. Libi se mi ze to bere i DVD filmy.... doporucte nejaky dobry hry prosim.... shanim Grant turismo 4 a Burnout 3, tak nejaky hry v podobnym stylu...... nebo nejaky akcni treba neco s tajnym agentem nebo tak neco...... mam na tom akorad NFS Carbon + dalsich par her, vetsina nic moc ale. dikes

biker

Příspěvek od biker »

chip trata zaruky a pod

na psx tu prvni konzolku se dozadu delala krabicke "eksn powa replej" ktera nahrazovala cip s tim ze se tam dalo origo cedo a pak uz to behalo ale ten psx byl furt otevrenej dovnitr se dalo perko ktery drzelo ten cudlik pro zjisteni zavrenych dvirek zamcklej :lol: :lol: melo to v sobe cheaty, ktery sli uprd. a pod :) 8)

rallik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rallik »

dobry je to DVD ma to kamos strcis tam proste dvd enchas nacist nic nerestzarujes ani nevypinas proste vyndas to DVD das tam to paleny a jedes! 8)
KEHO rennsport

rallik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rallik »

biker píše:chip trata zaruky a pod

na psx tu prvni konzolku se dozadu delala krabicke "eksn powa replej" ktera nahrazovala cip s tim ze se tam dalo origo cedo a pak uz to behalo ale ten psx byl furt otevrenej dovnitr se dalo perko ktery drzelo ten cudlik pro zjisteni zavrenych dvirek zamcklej :lol: :lol: melo to v sobe cheaty, ktery sli uprd. a pod :) 8)
jj taky sem to tak měl dycky se tam strčilo to pérko to byl matec :lol: 8)
KEHO rennsport

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“