ceny hernich konzoli
Moderátor: Rudi
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Re: ceny hernich konzoli
Chce to registraci, nemel by nekdo GT4? Burnouty 3 mam nevedel sem ze sou jeste Revenge.... nemel by nekdo? SZ pls domluvime se prosim.......
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
Re: ceny hernich konzoli
Jen takovej soukromej názor. Kašli na Playstation2 a kup si Xbox. Daj se sehnat za dobrý prachy. Svuj sem prodal před měsícem za 5500,- (Xbox, 2x ovladač bezdrát, HD, chip, special. kabely, +cca 100her) Podle mě je Xbox bezkonkurenčně lepší. Nemusíš řešit nějaký trapný paměťový karty a grafika je dle mého názoru taky lepší.
Jinak ohledně her. Zahraj si na PS2 GT4 a pak si zkus na Xboxu zahrát ForzaMotorsport a garantuju ti že si pujdeš vzít čistý trenky. ForzaMotorsport nemá konkurenci.
A Burnout je na Xbox taky a nlavně v rozšířený verzi.
Já sem si koupil Xbox360 a vůbec nelituju. Nejdřív sem se rozmejšlel jestli nevrazit prachy do něčeho jinýho, ale dnes vubec nelituju. PS2 mi připadá jak nějaký ZX Spectrum
Jinak ohledně her. Zahraj si na PS2 GT4 a pak si zkus na Xboxu zahrát ForzaMotorsport a garantuju ti že si pujdeš vzít čistý trenky. ForzaMotorsport nemá konkurenci.
A Burnout je na Xbox taky a nlavně v rozšířený verzi.
Já sem si koupil Xbox360 a vůbec nelituju. Nejdřív sem se rozmejšlel jestli nevrazit prachy do něčeho jinýho, ale dnes vubec nelituju. PS2 mi připadá jak nějaký ZX Spectrum
WWW.TUNING-MOTO.CZ - tuning, styling, performance, anarchie