ty vole ja ti poradim,kdyby mě tam minule neměl Lukáš tak je uplně v hajzlu a ještě too tam mění..gismo píše:mno zejtra budu poklad tu kabelaz u redmena a pak asi prehazovat kola (nejspis v nedeli, to si este musim domluvit), takze by bylo zbytecny to delat na dvakrat, kdyz se to muze udelat pri prezouvani. Navic pokud tam nebude Petan, tak je to na nic, precijen ma potrebna naradi a sikovnost.schade.fan píše:hej ty vole jsem fakt chcípal,hlavně ke konci prdel jak svině
tak zejtra večer asi repete ne?gismo stejně budeš dělat ty destičky ne?
Praha 5 >>II<<
Re: Praha 5 >>II<<
- Lukash
- Kontaktovat uživatele:
lefi píše:ty vole ja ti poradim,kdyby mě tam minule neměl Lukáš tak je uplně v hajzlu a ještě too tam mění..gismo píše:mno zejtra budu poklad tu kabelaz u redmena a pak asi prehazovat kola (nejspis v nedeli, to si este musim domluvit), takze by bylo zbytecny to delat na dvakrat, kdyz se to muze udelat pri prezouvani. Navic pokud tam nebude Petan, tak je to na nic, precijen ma potrebna naradi a sikovnost.schade.fan píše:hej ty vole jsem fakt chcípal,hlavně ke konci prdel jak svině
Demence díky technice
http://www.mtteam.cz
http://www.mtteam.cz
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
ticho tam.lefi píše:ty vole ja ti poradim,kdyby mě tam minule neměl Lukáš tak je uplně v hajzlu a ještě too tam mění..gismo píše:mno zejtra budu poklad tu kabelaz u redmena a pak asi prehazovat kola (nejspis v nedeli, to si este musim domluvit), takze by bylo zbytecny to delat na dvakrat, kdyz se to muze udelat pri prezouvani. Navic pokud tam nebude Petan, tak je to na nic, precijen ma potrebna naradi a sikovnost.schade.fan píše:hej ty vole jsem fakt chcípal,hlavně ke konci prdel jak svině
Wilda píše:........nemas zac, az je rozkouse staci rict a mas dalsiHensel píše:@vilda díky díky a ještě jednou díky malej z nich měl radost
@gismo ale jo jde to už se to zase pomalu vrací do normálu ikdyž hodně často na něj myslím....chybí mi
díkes ty jo mladej si s nima hraje pořád je háže po pokoji a když přijela segra tak se vo ně pořád se segry maly přetahovali
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak,to už nedělej,nebo sem všichni přestanou chodit,protože by se báli co/kdo tu na něj bafne
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
hehe, straspytlove.
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
a houbišky
-
- Kontaktovat uživatele:
Ad Gismo: Dneska sem obešel (bez koruny) tvoje autí šel sem z Delvity jako tam takhle dolů a na parkovišti se tam přímo vyjímala Octávečka...super
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
mno nejak sem to zaparkoval trochu dal od kraje, tak asi trochu vycuhujiLucky píše:Ad Gismo: Dneska sem obešel (bez koruny) tvoje autí šel sem z Delvity jako tam takhle dolů a na parkovišti se tam přímo vyjímala Octávečka...super
ááá pán neumí parkovatgismo píše:mno nejak sem to zaparkoval trochu dal od kraje, tak asi trochu vycuhujiLucky píše:Ad Gismo: Dneska sem obešel (bez koruny) tvoje autí šel sem z Delvity jako tam takhle dolů a na parkovišti se tam přímo vyjímala Octávečka...super
-
- Kontaktovat uživatele:
Gismo: Jo,to sem si taky říkal,jestli je to naschvál A jak vydím,tak asi nebylo
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
no takhle to nechavam casti:Lucky píše:Gismo: Jo,to sem si taky říkal,jestli je to naschvál A jak vydím,tak asi nebylo
1) abych na prvni pohled pri prichodu na parkoviste videl:
a) ze tam to auto je
b) kde vubec je
2) parkovani v krovi je pekne na nic, obcas se to nepovede no
3) pri vyjezdu je to rychlejsi a ostatni vidi, ze vyjizdim, tak uhnou.
tak jako skusil si nám to vokecat,ale my všichni vímegismo píše:no takhle to nechavam casti:Lucky píše:Gismo: Jo,to sem si taky říkal,jestli je to naschvál A jak vydím,tak asi nebylo
1) abych na prvni pohled pri prichodu na parkoviste videl:
a) ze tam to auto je
b) kde vubec je
2) parkovani v krovi je pekne na nic, obcas se to nepovede no
3) pri vyjezdu je to rychlejsi a ostatni vidi, ze vyjizdim, tak uhnou.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak kdopak jede zítra na Strahov ? ;o)
-
- Kontaktovat uživatele:
Já bych měl dorazit kolem šesté no Jak budu stíhat no,ale též se vokážu
-
- Kontaktovat uživatele:
Lukash - Tam to vypadá na gomez (bus) Ale zpět mě veze Ritchma...ale kdyby jsi byl třeba od té lásky ke mě a vzal mě tam...vůbec bych se na tebe nezlobil V kolik vyjíždíš od baráku?