Praha 5 >>II<<
jj já vím že ty to potřebuješ já bych to sice nepotřeboval ale bylo by to efektnígismo píše:no u tebe je vyklapeni na nic ne? Ja ho potrebuju kvuli svetlum, jak jinak se dostanu k zarovkam, kdyz nejaka prdne? Demontovat to vse, fihahomer01 píše:booože můjj, tak já u sebe zruším vyklápění aby to nebylo moc složitý a u jinejch to budu dělat
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
njnj, kam bys to u tebe dalhomer01 píše:jj já vím že ty to potřebuješ já bych to sice nepotřeboval ale bylo by to efektnígismo píše:no u tebe je vyklapeni na nic ne? Ja ho potrebuju kvuli svetlum, jak jinak se dostanu k zarovkam, kdyz nejaka prdne? Demontovat to vse, fihahomer01 píše:booože můjj, tak já u sebe zruším vyklápění aby to nebylo moc složitý a u jinejch to budu dělat
ale nepotřebuje stačí jen trošku porátit sem Ti říkal, že to jde, ale blbě měnit ty žárovkygismo píše:no u tebe je vyklapeni na nic ne? Ja ho potrebuju kvuli svetlum, jak jinak se dostanu k zarovkam, kdyz nejaka prdne? Demontovat to vse, fihahomer01 píše:booože můjj, tak já u sebe zruším vyklápění aby to nebylo moc složitý a u jinejch to budu dělat
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
jasny no, ale s tim vyklopnym to bude lepsiHensel píše:ale nepotřebuje stačí jen trošku porátit sem Ti říkal, že to jde, ale blbě měnit ty žárovkygismo píše:no u tebe je vyklapeni na nic ne? Ja ho potrebuju kvuli svetlum, jak jinak se dostanu k zarovkam, kdyz nejaka prdne? Demontovat to vse, fihahomer01 píše:booože můjj, tak já u sebe zruším vyklápění aby to nebylo moc složitý a u jinejch to budu dělat
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Praha 5 >>II<<
jj byli jsme tam a ještě jsem klukům řikal,že to bude nejspíš Wilda podle předních světel...
sw20
jj ja jsem si to taky myslelschade.fan píše:jj byli jsme tam a ještě jsem klukům řikal,že to bude nejspíš Wilda podle předních světel...
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
njn akorát bys tam musel bejt voelefi píše:jj ja jsem si to taky myslelschade.fan píše:jj byli jsme tam a ještě jsem klukům řikal,že to bude nejspíš Wilda podle předních světel...
sw20
to máš jedno,stejně jsem si to myslel...
-
- Kontaktovat uživatele:
schade...no pánové...a že jste mě málem včera přejeli to vám bylo jedno..já jako slušný chodcec precházím přes přechod a dyc...vidím jak se řití Peugeot,stažené okýnka a Lukash ala James Bond
jj Safranku Pravy engly nejak vypovidaji sluzbu,tak to vypada moc dobrelefi píše:jj ja jsem si to taky myslelschade.fan píše:jj byli jsme tam a ještě jsem klukům řikal,že to bude nejspíš Wilda podle předních světel...
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
az uvidis me, tak na prechod radsi nelez, nebo z nej radsi rychle utec. Ja se obcas zamyslim a az za prechodem si vzpomenu, ze sem se mohl kouknout, jestli tam nekdo sel, nebo jestli byla vubec zelenaLucky píše:schade...no pánové...a že jste mě málem včera přejeli to vám bylo jedno..já jako slušný chodcec precházím přes přechod a dyc...vidím jak se řití Peugeot,stažené okýnka a Lukash ala James Bond
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
seš taky skoro soused se někdy stav na večer v tescu stodůlky,úplně vzadu v garážích...ale moc často tam nejsme jenom skoro každej všední den na večerWilda píše:jj Safranku Pravy engly nejak vypovidaji sluzbu,tak to vypada moc dobrelefi píše:jj ja jsem si to taky myslelschade.fan píše:jj byli jsme tam a ještě jsem klukům řikal,že to bude nejspíš Wilda podle předních světel...
sw20
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
nekdy i o vikenduschade.fan píše:seš taky skoro soused se někdy stav na večer v tescu stodůlky,úplně vzadu v garážích...ale moc často tam nejsme jenom skoro každej všední den na večerWilda píše:jj Safranku Pravy engly nejak vypovidaji sluzbu,tak to vypada moc dobrelefi píše: jj ja jsem si to taky myslel
-
- Kontaktovat uživatele:
Gismo: Až uvidím tebe,tak si uprostřed přechodu začnu zavazovat tkaničku
Schade: Tak to řeknu hned ne?? Ja furt čekám,kdy něco kváknete a nic..ale středa Strahov to asi jistí
Schade: Tak to řeknu hned ne?? Ja furt čekám,kdy něco kváknete a nic..ale středa Strahov to asi jistí
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
tyve vždyť už se to tu psalo několikrát,že tesco je skoro každej večer...nebo teda v Praze 6Lucky píše:Gismo: Až uvidím tebe,tak si uprostřed přechodu začnu zavazovat tkaničku
sw20
-
- Kontaktovat uživatele:
Aha,to bude asi tím,že já vždy vlítnu jen do pětky...schade.fan píše:tyve vždyť už se to tu psalo několikrát,že tesco je skoro každej večer...nebo teda v Praze 6Lucky píše:Gismo: Až uvidím tebe,tak si uprostřed přechodu začnu zavazovat tkaničku
tý vy tam jste fakt skoro každej den jo ? jo jináč na autí jsou už folie a po víkendu bude možná music
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
jj, kazdej den az na par vyjimek. Dneska sme tam byly dvakrat. V poledne a pak vecer Sme na vyhlidce fotily auta, vzdy ja s nekym hehHensel píše:tý vy tam jste fakt skoro každej den jo ? jo jináč na autí jsou už folie a po víkendu bude možná music
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
gismo píše:jj, kazdej den az na par vyjimek. Dneska sme tam byly dvakrat. V poledne a pak vecer Sme na vyhlidce fotily auta, vzdy ja s nekym hehHensel píše:tý vy tam jste fakt skoro každej den jo ? jo jináč na autí jsou už folie a po víkendu bude možná music
no a kde jsou fotky?
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
ok, malej vycuc (vyber fotek meho auta)Hensel píše:gismo píše:jj, kazdej den az na par vyjimek. Dneska sme tam byly dvakrat. V poledne a pak vecer Sme na vyhlidce fotily auta, vzdy ja s nekym hehHensel píše:tý vy tam jste fakt skoro každej den jo ? jo jináč na autí jsou už folie a po víkendu bude možná music
no a kde jsou fotky?
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
tyjo pěkný fotky kdo je dělal? ještě přidám společnou s Lukashem
- Přílohy
-
- IMG_0359.jpg (46.66 KiB) Zobrazeno 3797 x
-
- IMG_0324.jpg (47.1 KiB) Zobrazeno 3797 x
sw20
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
ani ti nevim, nejaky uchoschade.fan píše:tyjo pěkný fotky kdo je dělal? ještě přidám společnou s Lukashem
Pekny jak je moje auto v popredi ([joke]hold mlada generace musi byt v cele;) [/joke])
Este jak se na tve fotky divam, tak se asi s SPZ moc neseres vid, ja je vzdy tak nejak zaretusuju podle aktualni jeji barvy aby to na ty fotce ladilo