ja taky né,ale byl jsem v Dejvicích na vojně.... podbaba nebo jak se to jmenovalo,to ještě byla na internacionálu pěticípá hvězda a kulaťák jsme jezdili bokem v 815 ce
M3maniac píše:ja taky né,ale byl jsem v Dejvicích na vojně.... podbaba nebo jak se to jmenovalo,to ještě byla na internacionálu pěticípá hvězda a kulaťák jsme jezdili bokem v 815 ce
je hele konecne nekdo, kdo rika kulatak, me se za to dycky zasmali ze to prej je kruhac
M3maniac píše:ja taky né,ale byl jsem v Dejvicích na vojně.... podbaba nebo jak se to jmenovalo,to ještě byla na internacionálu pěticípá hvězda a kulaťák jsme jezdili bokem v 815 ce
je hele konecne nekdo, kdo rika kulatak, me se za to dycky zasmali ze to prej je kruhac
normálně jsou kruhové objezdy kruháče,ale tento je od nepaměti kulaťák !!!
normálně jsou kruhové objezdy kruháče,ale tento je od nepaměti kulaťák !!!
Přesně jako je Ořechovka, Ohrada, tak tohle je prostě Kulaťák.....
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
HONZA_013 píše:se koukni do mapy abys viděl kde p6 je
khoukam jako blazen a neverim svym ocim... ja mam na 6ce prechodne, na rozhrani brevnova, bilky a dediny. mohli by jsme neco spachnout, pokud budu mit cas, aspon se sejit v hospudce, pokecat a t d...
khoukam jako blazen a neverim svym ocim... ja mam na 6ce prechodne, na rozhrani brevnova, bilky a dediny. mohli by jsme neco spachnout, pokud budu mit cas, aspon se sejit v hospudce, pokecat a t d...
jo a kulatak je kulatak....
kde je presne to rozhrani brevnova, bilky a dediny? ja jsem u brevnovskeho klastera.
jo a kulatak je kulatak....
kde je presne to rozhrani brevnova, bilky a dediny? ja jsem u brevnovskeho klastera.
bydlim kousek jak jsou sklady prioru... obcas chodim ke krabovi na pivo, v zime na sarku...
budu se tesit... ja do te picerky zitra pudu, tak kdyby nekdo chtel tak ve 12:00 u Fabiana, me poznate, velky brunet s cervenou Botou a Racing bunda, cervena cepice ferrari