Praha 5
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Praha 5
Slavisimo: To si člověk oddechne co?
-
- Kontaktovat uživatele:
hele lidi sháním tady v Praze nějakou dílnu nebo garáž pronájem na dlouho
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak gartulace.Ale nebudu kecat nic moc skola moc to tam nemusim hlavne ty lidi a ta organizaceSlavisimo píše:tak jo ja se pochlubim ze sem prijatej
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Slavisimo: Možná se tu tu už říkalo,ale kam,že to jdeš vůbec na školu?
sps a sou dopravnich podnikuLucky píše:Slavisimo: Možná se tu tu už říkalo,ale kam,že to jdeš vůbec na školu?
Diesel power
-
- Kontaktovat uživatele:
Nekecej...v Motole? Tam chodím takySlavisimo píše:sps a sou dopravnich podnikuLucky píše:Slavisimo: Možná se tu tu už říkalo,ale kam,že to jdeš vůbec na školu?
jojo tamLucky píše:Nekecej...v Motole? Tam chodím takySlavisimo píše:sps a sou dopravnich podnikuLucky píše:Slavisimo: Možná se tu tu už říkalo,ale kam,že to jdeš vůbec na školu?
Diesel power
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se těš tedaSlavisimo píše:jojo tamLucky píše:Nekecej...v Motole? Tam chodím takySlavisimo píše:sps a sou dopravnich podniku
akorat sem sel na SOU obor ale budu chodit na motol, BTW. mama rikala ze tam maj jidelnu a ze tam chodej i tramvajaci jak tam varej?Lucky píše:Tak to se těš tedaSlavisimo píše:jojo tamLucky píše: Nekecej...v Motole? Tam chodím taky
Diesel power
-
- Kontaktovat uživatele:
No jasný,bufet "u Depáka" Hele já tam moc nechodil,ale začal jsem občas a vaří fakt slušně...vždy tam máš na výběr co zrvna si můžeš dát atd...polívky...všechno tam je,můžeš tam koupit sušenky i cigára Takže myslím,že pohoda...Slavisimo píše:akorat sem sel na SOU obor ale budu chodit na motol, BTW. mama rikala ze tam maj jidelnu a ze tam chodej i tramvajaci jak tam varej?Lucky píše:Tak to se těš tedaSlavisimo píše:jojo tam
JINAK CO JÁ VÍM TAK UŽ ZA MĚ SE V MOTOLE DALO DOCELA DOBŘE NAJÍST A KDE TED JE VLASNTĚ BUFET TAM U TOHO ZADNÍHO VJEZDU DO VOZOVNY? TAM CO JE (BYLA) DOKTORKA?
-
- Kontaktovat uživatele:
Hensel: No o doktorce v Motole za dva roky zatím vůbec nevím
Jinak bufet "U Depáka" je jak si řekl u toh zadního vjezdu no...vlastně skoro hned u zastávky tramvaje "Motol" tak pár metrů odtamtud.
Jinak bufet "U Depáka" je jak si řekl u toh zadního vjezdu no...vlastně skoro hned u zastávky tramvaje "Motol" tak pár metrů odtamtud.
-
- Kontaktovat uživatele:
Hensel: Nejspíš Ale v tom bufetu se dá dobře najíts...teď budou o letních prázdnínách stavět ještě jeden bufet místo tý jakoby posilovny ve škole...ale nebude tam teplý jídlo,jenom takový občerstvení..tak sem zvědav
Lucky píše:Hensel: Nejspíš Ale v tom bufetu se dá dobře najíts...teď budou o letních prázdnínách stavět ještě jeden bufet místo tý jakoby posilovny ve škole...ale nebude tam teplý jídlo,jenom takový občerstvení..tak sem zvědav
ty jo tam udělali posilovnu jo to ani nevím jsem tam už nebyl 10 let...ty jo toto letí jsem už takovou dobu po matuře
-
- Kontaktovat uživatele:
Hensel: no posilovna v uvozovkách... No jo,Motol se ale činí..teď dokonce získal nějaký ocenění za pretižní školu
No to ti docela závidím,mě už chytně nesjpíš za státní maturita..;o/
No to ti docela závidím,mě už chytně nesjpíš za státní maturita..;o/
Wilda píše:Honza,Honza,Honza,Honza VELKA GRATULACE
jééééééééééééééééééééééé kuju kuju tak sem teda hodím foto
sem to sem úpně zapoměl napsat...............
zítra budu mít doma Henselíka JR.
a tady pár foto
- Přílohy
-
- 100_0936.jpg (28.61 KiB) Zobrazeno 729 x
-
- 100_0935.jpg (47.8 KiB) Zobrazeno 729 x
-
- 100_0919.jpg (34.51 KiB) Zobrazeno 729 x