Praha 5
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Praha 5
Též se přidávám k přání hezkých Vánoc a šťastný nový rok.Hlavně hodně zdraví!
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
a ja se pridavam taky:-) hodne stesti, zdravi, lasky, penez a hodne bezpecne ujetych kilometru
Hensel: Jaky bude? Ja uz taky planuju jiny
Lucky: njojo xenonky jsou zlata vec
Hensel: Jaky bude? Ja uz taky planuju jiny
Lucky: njojo xenonky jsou zlata vec
Oplik Astra G 2.0 DTI
no asi SuperB...ale bude to jen klasika spíš jen koleska a muzika nic víc nic míŇ
-
- Kontaktovat uživatele:
Lepší než drátem do oka a jakej motor?Hensel píše:no asi SuperB...ale bude to jen klasika spíš jen koleska a muzika nic víc nic míŇ
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
SuperB je v poho auti.... ja uz taky (az ted) tedkanc vim ze kola jsou na tom nejdulezitejsi njo.... akorat, to je hodne penez kdyz uz naky poradny....
btw. Co jste dostali od Jezucha?
btw. Co jste dostali od Jezucha?
Oplik Astra G 2.0 DTI
-
- Kontaktovat uživatele:
xpolstarekx : Tak jako nechyběly ponožky,trenky,hafooo oblečení,nějaká ta kosmetika... a new radio do pokojíčku,staré mi zabavila ségra co Tobě nadělil? ;o)
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
ja sem dostala co se auti tyce novej ladak pak sem sama sobe nadelila radicku a ramecek mnjo a pak hadriky, fotak novej, kosmetika... proste co se tak dava mnjo:-)Lucky píše:xpolstarekx : Tak jako nechyběly ponožky,trenky,hafooo oblečení,nějaká ta kosmetika... a new radio do pokojíčku,staré mi zabavila ségra co Tobě nadělil? ;o)
Oplik Astra G 2.0 DTI
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže takový "normální" vánoce viď? škoda jen,že nebyli moc bílé...snad to Sylvestr vynahradíxpolstarekx píše:ja sem dostala co se auti tyce novej ladak pak sem sama sobe nadelila radicku a ramecek mnjo a pak hadriky, fotak novej, kosmetika... proste co se tak dava mnjo:-)Lucky píše:xpolstarekx : Tak jako nechyběly ponožky,trenky,hafooo oblečení,nějaká ta kosmetika... a new radio do pokojíčku,staré mi zabavila ségra co Tobě nadělil? ;o)
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
mnjo doufam ze na Silva to roztaje pac vzdycky jak jsme nabumbany a ja pak jdu dom, mam co delat sem dojit, bydlim totiz na kopci a bus mi stavi jeste nad tim kopcem ... takze se klouzu dolu obzvlast po nakym bumbani:-) co planujes na Silva?Lucky píše:Takže takový "normální" vánoce viď? škoda jen,že nebyli moc bílé...snad to Sylvestr vynahradíxpolstarekx píše:ja sem dostala co se auti tyce novej ladak pak sem sama sobe nadelila radicku a ramecek mnjo a pak hadriky, fotak novej, kosmetika... proste co se tak dava mnjo:-)Lucky píše:xpolstarekx : Tak jako nechyběly ponožky,trenky,hafooo oblečení,nějaká ta kosmetika... a new radio do pokojíčku,staré mi zabavila ségra co Tobě nadělil? ;o)
Oplik Astra G 2.0 DTI
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak si s sebou na kalbu vem sáňky No původně sem měl jet na moravu,ale to se ještě uvidí,v záloze je menší kalba u kámoše doma (volnej kvartýr) Na jakým kopci bydlíš prosimtě? V Praze 5 znám akortá jeden a ten je na Lužinách jak tam teď stavějixpolstarekx píše:mnjo doufam ze na Silva to roztaje pac vzdycky jak jsme nabumbany a ja pak jdu dom, mam co delat sem dojit, bydlim totiz na kopci a bus mi stavi jeste nad tim kopcem ... takze se klouzu dolu obzvlast po nakym bumbani:-) co planujes na Silva?Lucky píše:Takže takový "normální" vánoce viď? škoda jen,že nebyli moc bílé...snad to Sylvestr vynahradíxpolstarekx píše:ja sem dostala co se auti tyce novej ladak pak sem sama sobe nadelila radicku a ramecek mnjo a pak hadriky, fotak novej, kosmetika... proste co se tak dava mnjo:-)
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
aaale prdlajs, estli znas ten kopec nad Radlickou.... ? vis kde? tak tam:-)Lucky píše:Tak si s sebou na kalbu vem sáňky No původně sem měl jet na moravu,ale to se ještě uvidí,v záloze je menší kalba u kámoše doma (volnej kvartýr) Na jakým kopci bydlíš prosimtě? V Praze 5 znám akortá jeden a ten je na Lužinách jak tam teď stavějixpolstarekx píše:mnjo doufam ze na Silva to roztaje pac vzdycky jak jsme nabumbany a ja pak jdu dom, mam co delat sem dojit, bydlim totiz na kopci a bus mi stavi jeste nad tim kopcem ... takze se klouzu dolu obzvlast po nakym bumbani:-) co planujes na Silva?Lucky píše: Takže takový "normální" vánoce viď? škoda jen,že nebyli moc bílé...snad to Sylvestr vynahradí
Oplik Astra G 2.0 DTI
-
- Kontaktovat uživatele:
Tam jo? No jasné,že znám,odtamtud jezdívám vždy na Strahov Já bydlím na proti metru Luka ;o))xpolstarekx píše:aaale prdlajs, estli znas ten kopec nad Radlickou.... ? vis kde? tak tam:-)Lucky píše:Tak si s sebou na kalbu vem sáňky No původně sem měl jet na moravu,ale to se ještě uvidí,v záloze je menší kalba u kámoše doma (volnej kvartýr) Na jakým kopci bydlíš prosimtě? V Praze 5 znám akortá jeden a ten je na Lužinách jak tam teď stavějixpolstarekx píše:mnjo doufam ze na Silva to roztaje pac vzdycky jak jsme nabumbany a ja pak jdu dom, mam co delat sem dojit, bydlim totiz na kopci a bus mi stavi jeste nad tim kopcem ... takze se klouzu dolu obzvlast po nakym bumbani:-) co planujes na Silva?
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
metro metro... cozeto? hih.... mnjo tamtudy je to nejlepsi skrz ty tunely.... ehm, vidis ze mam taky kopec:-) jinac, nevim nevimjak by na me koukali kdybych prisla do hospy se sankamaLucky píše:Tam jo? No jasné,že znám,odtamtud jezdívám vždy na Strahov Já bydlím na proti metru Luka ;o))xpolstarekx píše:aaale prdlajs, estli znas ten kopec nad Radlickou.... ? vis kde? tak tam:-)Lucky píše: Tak si s sebou na kalbu vem sáňky No původně sem měl jet na moravu,ale to se ještě uvidí,v záloze je menší kalba u kámoše doma (volnej kvartýr) Na jakým kopci bydlíš prosimtě? V Praze 5 znám akortá jeden a ten je na Lužinách jak tam teď stavěji
Oplik Astra G 2.0 DTI
-
- Kontaktovat uživatele:
No mě tam vždy vyzvedne kámoš a jedu v teplíčku no jak by na Tebe koukali? Normálně,necháš je opřené venku nebo u vchodu,je přivážeš k zábradli a je to...ale tak aby si na ně třeba viděla ale jak myslíš,přeci jen auto je leoší (s trojkou pod kůži )xpolstarekx píše:metro metro... cozeto? hih.... mnjo tamtudy je to nejlepsi skrz ty tunely.... ehm, vidis ze mam taky kopec:-) jinac, nevim nevimjak by na me koukali kdybych prisla do hospy se sankamaLucky píše:Tam jo? No jasné,že znám,odtamtud jezdívám vždy na Strahov Já bydlím na proti metru Luka ;o))xpolstarekx píše:aaale prdlajs, estli znas ten kopec nad Radlickou.... ? vis kde? tak tam:-)
-
- Kontaktovat uživatele:
Jinak koukám,že sme to tu trošičku rozhejbali ;o)
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
Mnjo ehm to auto by bylo neco jako sanky v mym pripade pac mam letnaky:-) hih:) helejd.... ono je to porad na Strahove? Me furt nekdo rika ze uz je to jinde a ze tam uz to nebude ale... porad se tam jezdi mnjo rozhejbali, konecne mam casek trosku na neta:-)Lucky píše:Jinak koukám,že sme to tu trošičku rozhejbali ;o)
Sem premejslela, sem si koupila clonitko - cely bily mam tam tedkonc ten Girlstuning, tak sem premejslela ze to sloupnu, ale... zda se mi ze pres to neuvidim jestli je zelena nebo cervena
Oplik Astra G 2.0 DTI
-
- Kontaktovat uživatele:
No tak bys mohla alespoň drifovat s letńákama No hele s tim srazem je to tak,ze od toho jak tam byli ty benga,tak ten dalsi měsíc sem se dozvěděl,že to bude na to parkovišti za NH Carem,čili tam jak sme se přesunuli po těch policajtech.No tak v prosinci sem tedy s kámošem jel a jako něco malinko tam bylo no,takže dá se říct,že to stále je,akorát že prostě tam vzadu byla pěkná zima. No hele červená je taky barva tak co? se vždy trošku nakloníš a bude výhled ;o) nebo počkáš až všichni začnou troubit ale policajti jsou na ty clonítka trošku háklivý....xpolstarekx píše:Mnjo ehm to auto by bylo neco jako sanky v mym pripade pac mam letnaky:-) hih:) helejd.... ono je to porad na Strahove? Me furt nekdo rika ze uz je to jinde a ze tam uz to nebude ale... porad se tam jezdi mnjo rozhejbali, konecne mam casek trosku na neta:-)Lucky píše:Jinak koukám,že sme to tu trošičku rozhejbali ;o)
Sem premejslela, sem si koupila clonitko - cely bily mam tam tedkonc ten Girlstuning, tak sem premejslela ze to sloupnu, ale... zda se mi ze pres to neuvidim jestli je zelena nebo cervena
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
mnjooo ale ty clonitka jsou tam pekny.... asi si tam vystrihnu kolecka na semafory:-) hihi .... mnjo ja nevim kde je za NH Carem takze:-) tam pojedu s nekym:-) pac to jinac nenajdu:-) mnjo jinac co se policajtu tyce.... vechno se da ukecat kdyz je alespon trosku normalni ten clovek hihi... mnjo a s tema letnakama.... bych nevyjela ten kopec nahoru vis zase:-) hihi....Lucky píše:No tak bys mohla alespoň drifovat s letńákama No hele s tim srazem je to tak,ze od toho jak tam byli ty benga,tak ten dalsi měsíc sem se dozvěděl,že to bude na to parkovišti za NH Carem,čili tam jak sme se přesunuli po těch policajtech.No tak v prosinci sem tedy s kámošem jel a jako něco malinko tam bylo no,takže dá se říct,že to stále je,akorát že prostě tam vzadu byla pěkná zima. No hele červená je taky barva tak co? se vždy trošku nakloníš a bude výhled ;o) nebo počkáš až všichni začnou troubit ale policajti jsou na ty clonítka trošku háklivý....xpolstarekx píše:Mnjo ehm to auto by bylo neco jako sanky v mym pripade pac mam letnaky:-) hih:) helejd.... ono je to porad na Strahove? Me furt nekdo rika ze uz je to jinde a ze tam uz to nebude ale... porad se tam jezdi mnjo rozhejbali, konecne mam casek trosku na neta:-)Lucky píše:Jinak koukám,že sme to tu trošičku rozhejbali ;o)
Oplik Astra G 2.0 DTI
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo,stačí minisukně,veliký výstřih a každý policajt povolí hele jestli víš kde byl ten Strahov normálně tak je to asi o cca 500m vedle no jo vlastně,to bys nevyjela,tak zůstaneme u těch sáněkxpolstarekx píše:mnjooo ale ty clonitka jsou tam pekny.... asi si tam vystrihnu kolecka na semafory:-) hihi .... mnjo ja nevim kde je za NH Carem takze:-) tam pojedu s nekym:-) pac to jinac nenajdu:-) mnjo jinac co se policajtu tyce.... vechno se da ukecat kdyz je alespon trosku normalni ten clovek hihi... mnjo a s tema letnakama.... bych nevyjela ten kopec nahoru vis zase:-) hihi....Lucky píše:No tak bys mohla alespoň drifovat s letńákama No hele s tim srazem je to tak,ze od toho jak tam byli ty benga,tak ten dalsi měsíc sem se dozvěděl,že to bude na to parkovišti za NH Carem,čili tam jak sme se přesunuli po těch policajtech.No tak v prosinci sem tedy s kámošem jel a jako něco malinko tam bylo no,takže dá se říct,že to stále je,akorát že prostě tam vzadu byla pěkná zima. No hele červená je taky barva tak co? se vždy trošku nakloníš a bude výhled ;o) nebo počkáš až všichni začnou troubit ale policajti jsou na ty clonítka trošku háklivý....xpolstarekx píše:Mnjo ehm to auto by bylo neco jako sanky v mym pripade pac mam letnaky:-) hih:) helejd.... ono je to porad na Strahove? Me furt nekdo rika ze uz je to jinde a ze tam uz to nebude ale... porad se tam jezdi mnjo rozhejbali, konecne mam casek trosku na neta:-)
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
do 4ky leda prejthomaswilliams píše:já dělám na smíchově..tak třeba mě vezmete mezi sebe
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
-
- Kontaktovat uživatele:
YANEK:
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
mno jo vim kde bejval predtim:) tam sem se este stihla dostat:) koukala sem, celej den snezi.... to bude asi na toho silva zajimavy:) myslim ze by to nesjely ani sanky nebo cokoliv jinyho budu to muset sjet po zadku a vypluzit tim ostatnim cestu buhehe:)Lucky píše:YANEK:
bte. Od kdy vypadas jako Pítt?
Oplik Astra G 2.0 DTI
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
K nam urcite pojd... cim vic, tim lipthomaswilliams píše:já dělám na smíchově..tak třeba mě vezmete mezi sebe
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
Ze ty to tak dobre visYANEK píše:do 4ky leda prejthomaswilliams píše:já dělám na smíchově..tak třeba mě vezmete mezi sebe
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo,venku je dneska nádherně NO tak řekni Santa Clausovi o sobí spřežení to už je pak sranda...xpolstarekx píše:mno jo vim kde bejval predtim:) tam sem se este stihla dostat:) koukala sem, celej den snezi.... to bude asi na toho silva zajimavy:) myslim ze by to nesjely ani sanky nebo cokoliv jinyho budu to muset sjet po zadku a vypluzit tim ostatnim cestu buhehe:)Lucky píše:YANEK:
bte. Od kdy vypadas jako Pítt?
Jako Pitt? Myslíš Brad Pitt? Tyjo takhle vypadám skoro pořád,nebo si myslíš,že snad ne?
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
ukaz..... njo..... ale tak trosku by tam ta podoba byla njo m, Santa uz je pryc simtee, na Severnim polu... (nebo jiznim? ) zase za rok prijede:-) takze sane zazimoval sobi uz zase spej... asi to budu muset zvladnout sama s MHD
Oplik Astra G 2.0 DTI
-
- Kontaktovat uživatele:
Náhodou.... Myslím si,že až na pár drobností sem celej onxpolstarekx píše:ukaz..... njo..... ale tak trosku by tam ta podoba byla njo m, Santa uz je pryc simtee, na Severnim polu... (nebo jiznim? ) zase za rok prijede:-) takze sane zazimoval sobi uz zase spej... asi to budu muset zvladnout sama s MHD
No jo,to zmákneš,sice možná nebudeš vědět jakpak jsi se domů dostala,ale to bych teď neřešil
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nevim ale nebudem se už radši hádat joxpolstarekx píše:Ze ty to tak dobre visYANEK píše:do 4ky leda prejthomaswilliams píše:já dělám na smíchově..tak třeba mě vezmete mezi sebe
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
-
- Kontaktovat uživatele:
To je slovo chlapa!YANEK píše:nevim ale nebudem se už radši hádat joxpolstarekx píše:Ze ty to tak dobre visYANEK píše: do 4ky leda prej