z P1 pojedu na sporilovAdieuD píše:cela praha jen na horbach? to utopicke dost.. specialne k veceru, kdyz je praha ucpana... uz vidim, jak vypada jizni spojka...Lukash píše:ten hornbach by nebyl špatnej a prostě bych to nechal jen na hornbachu.a ne do toho cpát něco dalšího
to radsi Agip na sporilove...
Srazy v Praze
vždycky to pro někoho bude dál a pro někoho blíž. Určitě se najde někdo komu se to místo vzdálenostně líbit nebude. S tím se holt nic nenadělá. Myslím že černák taky nebyl nikde ve středu prahy a nikomu to nevadilo.
a ve středu prahy nevím jestli najdem nějaký vhodný místo na srazy
možná by nebylo špatný kdyby každej dal nějakej typ na nějaký místo a pak by se to společně vybralo co vy na to?
a ve středu prahy nevím jestli najdem nějaký vhodný místo na srazy
možná by nebylo špatný kdyby každej dal nějakej typ na nějaký místo a pak by se to společně vybralo co vy na to?
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Srazy v Praze
tady je agipka:
je to vedle smradlavyho smazenyho kurete (presne 50°2'9.58"N,14°29'33.59"E)
http://www.mapy.cz/#centerX=133239552@c ... izIds=none
ja tamtudy jezdim, a castokrat tam stavaji pekna auta, takze by se to snad mohlo rozlezt i mimo TF...
s prahou je pruser no.. leda to rozdelit na vlevo od vltavy a vpravo od vltavy a delat na stridacku srazy.
Kdyby se hornbach delal o vikendu, jela bych, ale ve vsedni den, mezi 5 a 6 odpoledni chcipnu na jizni spojce bud vzteky a nebo starim
ani nevite, jak me sere, ze bydlim na opacnym konci
je to vedle smradlavyho smazenyho kurete (presne 50°2'9.58"N,14°29'33.59"E)
http://www.mapy.cz/#centerX=133239552@c ... izIds=none
ja tamtudy jezdim, a castokrat tam stavaji pekna auta, takze by se to snad mohlo rozlezt i mimo TF...
s prahou je pruser no.. leda to rozdelit na vlevo od vltavy a vpravo od vltavy a delat na stridacku srazy.
Kdyby se hornbach delal o vikendu, jela bych, ale ve vsedni den, mezi 5 a 6 odpoledni chcipnu na jizni spojce bud vzteky a nebo starim
ani nevite, jak me sere, ze bydlim na opacnym konci
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak já bych osobně navrhoval teď přes letní měsíce klidně třeba na parkovišti Tesco Luka....
(Jéé to je náhoda,já to mám před barákem )
(Jéé to je náhoda,já to mám před barákem )
-
- Kontaktovat uživatele:
Na to sem právě narážel.. Taky si myslím,že to nemá smysl..lidi musí chtít někam jezdit..a né se domlouvat,kde a kdy...kdysi to přeci šlo a bylo jedno jak to má kdo daleko..hodl to někdo měl blízko a někdo z ruky...ale lidi chtělihomer01 píše:zajímavý je jak každej dává typ podle tho kam to má nejblíž
možná že střídání není tak špatný ale na druhou stranu víte jak to bude vypadat? lidi budou jezdit jen tam kam to budou mít nejblíž a na tu druhou stranu vůbec nedorazej, takže to potom postrádá smysl si myslím
Prostě nejsme žadnej vidlakov kde je jen jedna hlavní JZD evenňů a lidi se tam sražej u zastavky nebo za hospodou!!!Musíme se smířit s tim že to bude mít někdo pěkně na prd,ale jak řikal homer,jestli udělame 2 tyhle srazy,tak tam bude jezdit vždycky jen ta pulka co to má blíž.
-
- Kontaktovat uživatele:
lucky nejel si dneska pobliz zizkova?Lucky píše:Na to sem právě narážel.. Taky si myslím,že to nemá smysl..lidi musí chtít někam jezdit..a né se domlouvat,kde a kdy...kdysi to přeci šlo a bylo jedno jak to má kdo daleko..hodl to někdo měl blízko a někdo z ruky...ale lidi chtělihomer01 píše:zajímavý je jak každej dává typ podle tho kam to má nejblíž
možná že střídání není tak špatný ale na druhou stranu víte jak to bude vypadat? lidi budou jezdit jen tam kam to budou mít nejblíž a na tu druhou stranu vůbec nedorazej, takže to potom postrádá smysl si myslím
Vite co kluci, delejte si srazy kde chcete, kdo chce dorazi.
ty plky o tom, ze jak je to daleko, si nechce. sami vite, ze v praze neni nic daleko, ale zkurvena doprava je na hovno.
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To je přece fuk, jak je to daleko. Když ten sraz bude 2x do měsíce (častěji ne, pak se to rychle omrzí), tak si každej najde čas a přijede. Nejsem v Praze dlouho, takže to tady ještě moc neznám, místo musíte vymyslet a hlavně to "nepřesrazovat" - neboli nedávat srazy 3x týdně.
jo taky si myslím že když to bude tak 2x do měsíce tak že by neměl bejt problémIvan píše:To je přece fuk, jak je to daleko. Když ten sraz bude 2x do měsíce (častěji ne, pak se to rychle omrzí), tak si každej najde čas a přijede. Nejsem v Praze dlouho, takže to tady ještě moc neznám, místo musíte vymyslet a hlavně to "nepřesrazovat" - neboli nedávat srazy 3x týdně.
Je to psina jak se Pražáčci neuměj domluvit. Co takhle zavést docházku???
Upřímě - je přeci jedno na jakém místě se budou konat "Pražký srazy", vždyť v podstatě není místo konání důvod proč se scházet!!!!! Sraz je podle mě od toho, aby jsme se na vzájem znali, pokecali, vyměnily myšlenky a pokochali se autama jiných. Pro mě za mě by se klidně čas od času mohli uspořádat i nějaké soutěže (jen další zábava). A kdo by chodit nechtěl jen kvůli tomu, že to má dál od domu než jiní, tak ať si políbí p***l!!! Jasný je, že né vždy se to každýmu bude časově hodit, ale to už je jen na počáteční domluvě mezi námi. Tohle se jako absence brát dá, ale jestli někdo zůstane sedět doma na zadku u televize nebo kompa jen kvůli tomu, že by se musel táhnout 30 minut na druhej konec Prahy - to podlemě nemá zájem o partu a srazy.
Upřímě - je přeci jedno na jakém místě se budou konat "Pražký srazy", vždyť v podstatě není místo konání důvod proč se scházet!!!!! Sraz je podle mě od toho, aby jsme se na vzájem znali, pokecali, vyměnily myšlenky a pokochali se autama jiných. Pro mě za mě by se klidně čas od času mohli uspořádat i nějaké soutěže (jen další zábava). A kdo by chodit nechtěl jen kvůli tomu, že to má dál od domu než jiní, tak ať si políbí p***l!!! Jasný je, že né vždy se to každýmu bude časově hodit, ale to už je jen na počáteční domluvě mezi námi. Tohle se jako absence brát dá, ale jestli někdo zůstane sedět doma na zadku u televize nebo kompa jen kvůli tomu, že by se musel táhnout 30 minut na druhej konec Prahy - to podlemě nemá zájem o partu a srazy.
[quote="ATTSpeed"]Je to psina jak se Pražáčci neuměj domluvit. Co takhle zavést docházku???
Upřímě - je přeci jedno na jakém místě se budou konat "Pražký srazy", vždyť v podstatě není místo konání důvod proč se scházet!!!!! Sraz je podle mě od toho, aby jsme se na vzájem znali, pokecali, vyměnily myšlenky a pokochali se autama jiných. Pro mě za mě by se klidně čas od času mohli uspořádat i nějaké soutěže (jen další zábava). A kdo by chodit nechtěl jen kvůli tomu, že to má dál od domu než jiní, tak ať si políbí p***l!!! Jasný je, že né vždy se to každýmu bude časově hodit, ale to už je jen na počáteční domluvě mezi námi. Tohle se jako absence brát dá, ale jestli někdo zůstane sedět doma na zadku u televize nebo kompa jen kvůli tomu, že by se musel táhnout 30 minut na druhej konec Prahy - to podlemě nemá zájem o partu a srazy. [/quote]
Řekl jsi to trefně!
Upřímě - je přeci jedno na jakém místě se budou konat "Pražký srazy", vždyť v podstatě není místo konání důvod proč se scházet!!!!! Sraz je podle mě od toho, aby jsme se na vzájem znali, pokecali, vyměnily myšlenky a pokochali se autama jiných. Pro mě za mě by se klidně čas od času mohli uspořádat i nějaké soutěže (jen další zábava). A kdo by chodit nechtěl jen kvůli tomu, že to má dál od domu než jiní, tak ať si políbí p***l!!! Jasný je, že né vždy se to každýmu bude časově hodit, ale to už je jen na počáteční domluvě mezi námi. Tohle se jako absence brát dá, ale jestli někdo zůstane sedět doma na zadku u televize nebo kompa jen kvůli tomu, že by se musel táhnout 30 minut na druhej konec Prahy - to podlemě nemá zájem o partu a srazy. [/quote]
Řekl jsi to trefně!
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
A to ja snad hadam asi urcite stopercentne takyEvelyn píše:A to bych se stavilalefi píše:A já bych obnovil ten hornbach,pěkny misto...zase pravidelně každy druhy čtvrtek a kdo dojede dojede...