všicni tuneři z Prahy sem
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
Re: všicni tuneři z Prahy sem
no to je dobaschade.fan píše:už néééééééé
zaplat pánbůch
-
- Kontaktovat uživatele:
pařba u houmerových...jo tak to by mohlobýt zajímavé kdyby se ta slezlo celý forum jako zamknutí sezóny..
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
co mi to jen připomíná teda spíš kohohomer01 píše:no to je dobaschade.fan píše:už néééééééé
zaplat pánbůch
sw20
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
hacky sucks....
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
ani nevíš jak se těšim ja...myslel jsem že vyjedu letos na jaře a ono to bude příští rok..No ale snad bude v DOBRYCH rukoubenga píše:tak už se těšímPinky píše:Tak v patek jsem měl na Zbraslavi sraz s Redmenem a s Blafuzem a vypadá to že jsme se domluvili na nějake praci na mem autí.Tak snad na jaře budu už moct přijet na nějakej ten sraz..
u redmenna určitě budePinky píše:ani nevíš jak se těšim ja...myslel jsem že vyjedu letos na jaře a ono to bude příští rok..No ale snad bude v DOBRYCH rukoubenga píše:tak už se těšímPinky píše:Tak v patek jsem měl na Zbraslavi sraz s Redmenem a s Blafuzem a vypadá to že jsme se domluvili na nějake praci na mem autí.Tak snad na jaře budu už moct přijet na nějakej ten sraz..
-
- Kontaktovat uživatele:
tak sem se projel o víkendu k nám do hor na moravu... no jel sem na těch svej sjetech 235/45/17 no ještě že pršelo a smetlo to ten sních jinak by asi byla prdel
thomaswilliams píše:tak sem se projel o víkendu k nám do hor na moravu... no jel sem na těch svej sjetech 235/45/17 no ještě že pršelo a smetlo to ten sních jinak by asi byla prdel
sem byl ty vole skoro nepomalejší vozidlo....T.W. píšu u lukáše
Citroen Saxo 1.6 16V VTS
Citroen Saxo 1.4 VTS
Citroen Saxo 1.4 VTS
Citroen Saxo 1.6 16V VTS
Citroen Saxo 1.4 VTS
Citroen Saxo 1.4 VTS
Citroen Saxo 1.6 16V VTS
-
- Kontaktovat uživatele:
ty jo lukáši ty sesměl menovat saxoman...samý saxa...
kdyžtak na webu www.p6tuning.cz tam někde bude i mapacarreaum píše:Zdarec no ja se chystam taky vytunit felinu ale zatim nejsou money, jsem cetl na prvnich prispevkach o srazech u Hornbachu o jaky hornbach se jedna ? diky
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
dovolím si tě opravit houmí www.p6tuning.wz.czhomer01 píše:kdyžtak na webu www.p6tuning.cz tam někde bude i mapacarreaum píše:Zdarec no ja se chystam taky vytunit felinu ale zatim nejsou money, jsem cetl na prvnich prispevkach o srazech u Hornbachu o jaky hornbach se jedna ? diky
sw20
o děkujischade.fan píše:dovolím si tě opravit houmí www.p6tuning.wz.czhomer01 píše:kdyžtak na webu www.p6tuning.cz tam někde bude i mapacarreaum píše:Zdarec no ja se chystam taky vytunit felinu ale zatim nejsou money, jsem cetl na prvnich prispevkach o srazech u Hornbachu o jaky hornbach se jedna ? diky
-
- Kontaktovat uživatele:
fčéra sem byl s bengáčem a s johníkem a s lukýnkem.... večer na kafe.....ani nevím jakej to mělo konec....
-
- Kontaktovat uživatele:
TAKŽE KDYBY STE TO NEVĚDĚLI TAK DNES JE SRÁZEK NA ČERNÉM MOSTĚ V PRAZE V U GLOBUSU NA HORNÍM PARKOVIŠTI VZADU V ROHU POKUD BUDE DIVNĚ TAK V GARÁŽÍCH U KINA....V 2 PATŘE...TAK DORAZTE ...KLOBÁSKY A COCA COLA ZAJIŠTĚNA
Ja vim primo z okna mam vyhled na hornbach ale mel jsem vzdycky za to, ze tam zadny srazy nejsou
GSM - CARs - Girls - SKI -> Praha 6
Felicia 1.3LX Green
Felicia 1.3LX Green
-
- Kontaktovat uživatele: