Taky nebudu chybětgismo píše:jj bych se jinak neregistrovalthomaswilliams píše:jede z vás někdo na AUTO SHOW do holešovic???
všicni tuneři z Prahy sem
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
Re: všicni tuneři z Prahy sem
sw20
http://photohorizon.net/ukaz.php?galeri ... 2006&f=204
Sakra Thomas,touž si tak znamej že na autoshow už rozdáváš autogramy buchtám
taky sem si řikl co to tomas loví za buchtylefi píše:http://photohorizon.net/ukaz.php?galeri ... 2006&f=204
-
- Kontaktovat uživatele:
já to jenom v kostce shrnu...co se týče výstaviště v holešovicích..ano ty dvě buchtinky byly hosteska z tuning-czech.net ajá jse půjčil tomuto serveru svoje auto k prezentaci jejich vebu...nevím jestli jsem známej ale jakmile dodělám auta na příští sezónu...budu dělat......
myslím že se auto show celkem povedla ,ale vím že vás jako tunery moc autombily nové našich dealerů moc nezajímají...zkusím nějak apelovat na to aby se doprovodný program tuning více napříště rozrostl..místo tam bylo...
myslím že se auto show celkem povedla ,ale vím že vás jako tunery moc autombily nové našich dealerů moc nezajímají...zkusím nějak apelovat na to aby se doprovodný program tuning více napříště rozrostl..místo tam bylo...
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
Ja sem si autoshow prosel a byly tam paradni kousky. Doufam, ze se Joyster chyti, protoze by byla velika skoda, kdyby tento koncept prisel vnivec. Je i praktickej na tuning srazy (sedacky z vika kufru )thomaswilliams píše:já to jenom v kostce shrnu...co se týče výstaviště v holešovicích..ano ty dvě buchtinky byly hosteska z tuning-czech.net ajá jse půjčil tomuto serveru svoje auto k prezentaci jejich vebu...nevím jestli jsem známej ale jakmile dodělám auta na příští sezónu...budu dělat......
Joyster co k němu řict.Moc se mi nelibi oproti napřklad zavrhnutemu projektu Tudora.Ale jestli ho začnou dělat tak mu pod kapotu daj nějakou slabotu protože v 2008 se má začít vyrabět novej model VW Scirocco (IROC) a tudíš VW potřebuje aby se prodával jeho vůz,ten asi bude trochu našlapanější.(můj nazor)
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
jj,Tudor se mi taky hodně líbil a je to škoda,že ho nedělali.Konečně by bylo od škodovky zase kupé...Joyster se mi taky líbí,ale ne tolik jak tudor
sw20
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
Ja tudora ani tusim nevidel...
Ale rekl bych, ze do Joystera by mohli davat 2,0 TFSi, jako ted do O II RS.
Ale rekl bych, ze do Joystera by mohli davat 2,0 TFSi, jako ted do O II RS.
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
Tak kdyby byl nějakej srazík na Zbraslavi tak by to bylo super,mam to z Mníšku cca 15 km a to bych klido přijel!thomaswilliams píše:heleďte vůbec se nahádejte, protože já si nepředstavoval že budou nějaký rozbroje...první srazík se povedl a nenechám ho znesvěťovat.
já osobně to mám k hornbachu také daleko, ale,... určitě sem i já měl myšleku srazy přesouvat po Praze tak abychom se viděli všichni nebo aspoň ti co chtějí..
lidi, který znám z fora, nebo z hornbachu nebo ze strahova nebo z BMW sekce vždy rád uvidím i kdyby jsme seměli sejít na zbraslavi kam já to mám snad nejdál...a neřeším to tady furt do kola..
Ale jezdit potom přes celou prahu kterou neznam to je jednou tak dlouho...
Tady u nás žadný srazy o kterych vim nejsou
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
Heh, proc jet pres Prahu, kdyz jde krasne objet...Pinky píše:Tak kdyby byl nějakej srazík na Zbraslavi tak by to bylo super,mam to z Mníšku cca 15 km a to bych klido přijel!thomaswilliams píše:heleďte vůbec se nahádejte, protože já si nepředstavoval že budou nějaký rozbroje...první srazík se povedl a nenechám ho znesvěťovat.
já osobně to mám k hornbachu také daleko, ale,... určitě sem i já měl myšleku srazy přesouvat po Praze tak abychom se viděli všichni nebo aspoň ti co chtějí..
lidi, který znám z fora, nebo z hornbachu nebo ze strahova nebo z BMW sekce vždy rád uvidím i kdyby jsme seměli sejít na zbraslavi kam já to mám snad nejdál...a neřeším to tady furt do kola..
- benga
- Kontaktovat uživatele:
přijet ty dáble ad vidím tvojí káruPinky píše:Tak kdyby byl nějakej srazík na Zbraslavi tak by to bylo super,mam to z Mníšku cca 15 km a to bych klido přijel!thomaswilliams píše:heleďte vůbec se nahádejte, protože já si nepředstavoval že budou nějaký rozbroje...první srazík se povedl a nenechám ho znesvěťovat.
Audi A4 Cabrio 2.5Tdi 120kw +Drift car BMW E36 Compact
Cau lluci tak kdyby ste chtěli dát ten sraz na Zbraslavi tak nebudu proti
Třebas na parkovišti u Alberta, ale je to tam malý nebo v Radotine u motokar
Třebas na parkovišti u Alberta, ale je to tam malý nebo v Radotine u motokar
http://pumatrip.webnode.cz/
http://janhavlat.rajce.idnes.cz - Fotogalerie z motoristických akcí
http://www.youtube.com/user/janhavlat - Videogalerie z motoristických akcí
http://janhavlat.rajce.idnes.cz - Fotogalerie z motoristických akcí
http://www.youtube.com/user/janhavlat - Videogalerie z motoristických akcí
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Já na zbraslavi hovno dělala, ale přišla jsem říct, že zítra rozčesávam kamarádce psa... a asi pak si někam zajdem a trochu to zapijem... Tož ať malina pustí nějakou ducárnu za mě
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
teda ty nedorazíš jo?AdieuD píše:Já na zbraslavi hovno dělala, ale přišla jsem říct, že zítra rozčesávam kamarádce psa... a asi pak si někam zajdem a trochu to zapijem... Tož ať malina pustí nějakou ducárnu za mě
-
- Kontaktovat uživatele:
broucku, nemam se jak doprdlat.... tenhle termin se mi nehodi... Chmm... ja si pockamhomer01 píše:teda ty nedorazíš jo?AdieuD píše:Já na zbraslavi hovno dělala, ale přišla jsem říct, že zítra rozčesávam kamarádce psa... a asi pak si někam zajdem a trochu to zapijem... Tož ať malina pustí nějakou ducárnu za mě
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
jo jo jo normálně na nás prdíšAdieuD píše:broucku, nemam se jak doprdlat.... tenhle termin se mi nehodi... Chmm... ja si pockamhomer01 píše:teda ty nedorazíš jo?AdieuD píše:Já na zbraslavi hovno dělala, ale přišla jsem říct, že zítra rozčesávam kamarádce psa... a asi pak si někam zajdem a trochu to zapijem... Tož ať malina pustí nějakou ducárnu za mě
-
- Kontaktovat uživatele:
no taaak... tak si dame soukromy rande...homer01 píše:jo jo jo normálně na nás prdíš
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
wauuuuuuu jenom ty a já jo?AdieuD píše:no taaak... tak si dame soukromy rande...homer01 píše:jo jo jo normálně na nás prdíš
-
- Kontaktovat uživatele:
wauuuuuuu jenom ty a já jo? [/quote] Jasne Nebo si chces s sebou vzit treba malinu?homer01 píše:no taaak... tak si dame soukromy rande...
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
Jasne Nebo si chces s sebou vzit treba malinu? [/quote]AdieuD píše:wauuuuuuu jenom ty a já jo?homer01 píše:no taaak... tak si dame soukromy rande...
Proc do toho tahat malinu
Jasne Nebo si chces s sebou vzit treba malinu? [/quote]AdieuD píše:wauuuuuuu jenom ty a já jo?homer01 píše:no taaak... tak si dame soukromy rande...
kdepak já sem soukromník nikoho jinýho nebrat teda aspon mužkýho rodu, nějakou další ženskou bych ještě bral