Čalouníkův Mini Cooper
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
-
Čalouníkův Mini Cooper
Dobrý den, dva roky si přestavuji svého austina mini a veškeré práce na něm si dělám sám. Přišel čas i na čalounění sedaček, palubky stropnic a dalších dílů. A od té doby chtějí po mě lidé očalounit různé autodílny. Protože, vím že v koníčku jako je úprava aut není nikdy dost peněz, tak bych rád těm, kteří nemají na opravdové čalouníky dostatek financí mé služby. Samozřejmě kvalita není uplně 100% jsem spíše kutil s šicím strojem, ale myslím, že spoustě lidí mohu pomoc ke zkrášlení jejich interieru za minimální cenu.. kontaktovat a zeptat se na jakékoliv otázky mě můžete na email martincalounik@seznam.cz a nebo tady na foru. Tady je pár fotek z úpravy mého interiéru a taky pro zajímavost mini, které dělám :
- Přílohy
-
- K800_hotovo kopie (1).JPG (115.14 KiB) Zobrazeno 9566 x
-
- P1015864.JPG (148.08 KiB) Zobrazeno 9566 x
-
- 138723118 kopie.jpg (220.55 KiB) Zobrazeno 9566 x
Naposledy upravil(a) martincalounik dne 21 srp 2012 12:07, celkem upraveno 1 x.
-
Re: čalouník
ještě pár fotek
- Přílohy
-
- P1015870.JPG (144.27 KiB) Zobrazeno 9565 x
-
- K800_IMG_5798.JPG (68.27 KiB) Zobrazeno 9565 x
-
- K800_IMG_5827.JPG (56.44 KiB) Zobrazeno 9565 x
První co mě napadlo ............... to si děláš prdel. Založ si i téma o autě a trochu se rozepiš. To auto vypadá velmi dobře
JK Elektroinstalace
Práce v oblasti tekoucího čehosi co není vidět ale kope to jak sviňa. Realizace černých odběrů pro PRE a ČEZ.
Práce v oblasti tekoucího čehosi co není vidět ale kope to jak sviňa. Realizace černých odběrů pro PRE a ČEZ.
cleman: http://classic.minicooperklub.cz/viewto ... =17&t=3654" onclick="window.open(this.href);return false;
-
cleman: zdar, no v čem myslíš, že si dělám prdel? že je odvážný sem něco takovího dávat a něco nabýzet? no já to sem dávám z jednoduchýho důvodu.. každej normální čalouník si vezme za počalounění sedačky od 5tis do koženky.. a na to aby si si teda udělal sedačky přední i zadní tak tě to vyjde třeba na 18 tis. a já sem ochotnej to lidem udělat třeba za 6 tis všechno i s materiálem.. dělám to spíš z toho důvodu že tuning je drahej jak svině a já osobně sem na sedačky neměl tak sem si ze starejch udělal to jaký bych si představoval.. a takhle to bylo u celý auta všechno sem si dělal sám novou palubku z laminátu novej středovej panel celej bodykit sem předělával a dělal taky z laminátu.. Děkuju, že ste sem dali ten odkaz je tam celá dokumentace od počátku auta až do současnýho stavu všechny upravy a změny sou tam popsaný a vyfocený.. byl to totálně zrezlej šrot a je z toho tohle.. a jak sem psal nejsem čalouník dělám vysokou školu a závodně běhám a to mi taky zabere každej den čas.. tohle je spíš vípomoc pro ty co nemaj tolik peněz.. tak v čem ti teda přišlo že si dělám prdel??
-
Skury: ty seš z mini klubu? že víš o mim autě?
Skury je brácha Minimika, to už asi pak budeš doma
Jinak super práce
Jinak super práce
Alfa Romeo 75 2,0TS
Alfa romeo 155 V6 by Engstler
Espasitel
Alfa romeo 155 V6 by Engstler
Espasitel
Martin: Ne, ale brácha ten klub založil...
-
jo aha tak sme doma mini 1.3 turbo
Prolezl jsem ten topic a chlape.. Za mě oba palce nahoru! Fakt brutální!
Založ si tu v projektech topic a naházej to sem..
Btw cleman chtěl říct: "to si děláš prdel, že tady to auto ještě není?"
Založ si tu v projektech topic a naházej to sem..
Btw cleman chtěl říct: "to si děláš prdel, že tady to auto ještě není?"
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Taky jsem si to projel a šupa per to sem do projektů.
martin to nebylo vůbec myšleno zle. ba naopak. jelikož podobný znovuzrození teď zažívám s autem taky tak jen obdivuju a právě se divím že to tu ještě není. Každopádně určitě u tebe nechám něco časem přešít. čekaj mě podobný práce
JK Elektroinstalace
Re: Čalouníkův Mini Cooper
Prispevek presunut do projektu a prejmenovan
ty pruhy na kapote vypadaj, jako kdyby mu tekla nudle z nosu
-
díky moc za kladný ohlasy
cleman: opravdu sem tě šptaně pochopil.. a rád ti broz něco ušiju
tomio 007: podle práce ale za práci mezi 1000-1500 + materiál 500kč
sova: zatim jenom 1.3 ale shánim 1.3 turbo.., ale přecejen to auto je lehký tak to je docela živý
Kroci : nic novýho pod sluncem budeš mít pravdu protože mi to řeklo už dost lidí, a ještě koukni na zadek třeba si v tom taky něco najdeš
cleman: opravdu sem tě šptaně pochopil.. a rád ti broz něco ušiju
tomio 007: podle práce ale za práci mezi 1000-1500 + materiál 500kč
sova: zatim jenom 1.3 ale shánim 1.3 turbo.., ale přecejen to auto je lehký tak to je docela živý
Kroci : nic novýho pod sluncem budeš mít pravdu protože mi to řeklo už dost lidí, a ještě koukni na zadek třeba si v tom taky něco najdeš
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
konecne je tu nejaky pekny PROJEKT...
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
Taktak, ale musel jsem sem autora dotlacit z jinyho webu
Tak to hodně štěstí... Myslim, že v ČR jsou 3, z toho jedinej funkční je ten bráchovo...martincalounik píše:sova: zatim jenom 1.3 ale shánim 1.3 turbo.., ale přecejen to auto je lehký tak to je docela živý
Moc hezky predelano z old school na new school
http://www.facebook.com/djdoemixx
-
Skury: jo jo to máš pravdu, jedinej o kterym vim že jezdí je tvýho bráchy..
DAWBLACK: uměl bys?
DAWBLACK: uměl bys?
-
DAWBLACK: a už si někdy něco podobnýho dělal? a myslíš že by se tam vešel?
-
přešití volantu
- Přílohy
-
- K640_P1015933.JPG (47.3 KiB) Zobrazeno 8602 x
-
- K640_P1015934.JPG (45.9 KiB) Zobrazeno 8602 x
-
- před čalouněním
- K640_P1015908.JPG (53.59 KiB) Zobrazeno 8601 x
pěkný dost sem zvedavej jak to všechno dopadne
-
vonderka: dobrý den pane vonderka tuhle větu ste mi mohl říct dnes u vašich sedaček a ne mi tady spamovat u mého projektu
Skoda ze nema bilou strechu, ale jinac velka parada....
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
nahodou ty sitovay operky hlavy nezbyly? uz je shanim nejakej ten patek-roky a zatim nic zajimavyho-na e bay za nesmysl a v cz mi je pokazdy nekdo vyfoukne jinak to ma pekny, moc pekny
cabrio bukvice