Tholis, ale tech co maji soudnost je jak safránů . Pamatuji si jak nekdo se o neco podobneho pokousel, jak pise Kentoya a jeden z nejvetsich "slííprů" pokud to tak mohu nazvat Audi RS6 C5 Avant, ji přejel jako nic,"obycejny" rodinny kombik přepálil "vsemocne" TDI skrtnutim o pedal
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Ritchma píše:A co zkusit splácat pro změnu něco rwd nebo awd? Ono přece jenom 400hp na předku nebude až taková zábava jaká by být mohla...
právě že tady zábava teprve začíná, neumíš si představit co to je pro ostatní za potupu, obzvláště v nadupaných čipnutých TDI, když jedeš s takovou mrdkou v poklidu 170 třeba po dálnici, a začneš vymazlené TDI jedoucí 160 předjíždět, a najednou dým, kouř, nepatrné zrychlení a borec se snaží, ty na mrdce uvolníš křeč v pravé noze a o desetinky milimetru přišlápneš pedál plynu, ale ne víc, aby si neujel, a čekáš až se slavné tdi začne dusit při neskutečných 200 a zrychluješ uplně stejně, sleduješ borce jak to drtí a jak je spokojený že má best kchár a směje se na tebe přes zatmavené sklo, a potom až už tdi nezrychluje tak přišlápneš už tedy milimetr a zmizíš
to samé když neohrabané tdi vyjede svou maximálkou ze zatáčky, a přitom líže trávu, a ty v klidu tu zatáčku projedeš a v okamžiku kdy vidíš před sebe, pohladíš plyn a ve výjezdu předjedeš
je fakt že při těchhle koních už musíš zatáčky opatrně, protože auto už nevytahuje ze zatáčky ale hrabe rovno, ale to se dá naučit
Sice jsem Tě nikdy nevezl, ale máš naprostou pravdu - toto mě nesmírně bavilo a hlavně proto mi bude Nexia tak chybět. Není nic krásnějšího než když jedeš v rychlém pruhu na dálnici kolem 150 km/h před Tebou třeba 5 aut předjíždějících kamion. Všichni jedou v poklidu a čekají, až bude dokončen předjížděcí manévr a zčistajasna se zezadu přiřítí jiné auto (z vlastní zkušenosti obvykle BMW), které se mi nalepí na prdel a začne blikat. Ve zpětném zrcátku vidíš nagelovaného blonďáka s drsným výrazem ve tváři a s kozatou slečnou vedle V tento moment jsem obvykle počkal, až se všechna auta přede mnou zařadí do pomalejšího pruhu, auto za mnou nechal tak ještě 5 vteřin nalepeného na prdeli (aby si stihl naposledy přečíst nápis DAEWOO NEXIA na zadních dveřích) a pak jsem sešlápl plyn až na podlahu - málokdy se stalo, že toto auto stačilo držet krok a ty vyděšené výrazy řidiče i spolujezdce bych Vám přál zažít. Ale jednou z toho vyrosteme všichni, pánové
Berry: Je mi to jasny, ale nemam rad pausalizovani. Ja jsem se v tom nikdy moc nevyzival. Mozna to je tim ze jsem spis prumernej ridic a taky.. proc si kurvit spotrebu ze
Ivan: To musel byt krasnej pocit Verim ze brzy si ho zase prozijes chlape.
Ivan: To musí(musel) být nádherný pocit. Jeden z mnoho mých snů je navenek obitej Kadett s nějakou fukční technikou.... a vzadu s nápisem Opel Kadett 1,6D
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
jo to jsou skvele pocity, jeste kdyz omega jela normalne a borec v TDI nevydrzel to ze sem pospichal a na krizovatce jsem ho predjel tak se musel postavit na svetla do leveho a zacit vytacet motor tak sem si rekl fajn tak pojedu stejne rychle jako on a jelikoz vim ze od 100km/h to jemu nejede a ja mam 2jku do 110 tak sem pak jen seslapl a frajer zacal mlatit do volantu tak se pak zaradil a jel 50
m.artty píše:Ivan: To musí(musel) být nádherný pocit. Jeden z mnoho mých snů je navenek obitej Kadett s nějakou fukční technikou.... a vzadu s nápisem Opel Kadett 1,6D
Já bych navenek omlácené auto nechtěl. Auto se mi musí líbit a nesmí vypadat jako vrak - v takových autech vidím pojízdné rakve Ale proti gustu... Také jsem přemýšlel, že si tam dám 1,2 nebo 1,4 TDi, ale pak jsem si říkal, že je lepší udržovat okolí v nejistotě
Ivan píše:
Sice jsem Tě nikdy nevezl, ale máš naprostou pravdu - toto mě nesmírně bavilo a hlavně proto mi bude Nexia tak chybět. Není nic krásnějšího než když jedeš v rychlém pruhu na dálnici kolem 150 km/h před Tebou třeba 5 aut předjíždějících kamion. Všichni jedou v poklidu a čekají, až bude dokončen předjížděcí manévr a zčistajasna se zezadu přiřítí jiné auto (z vlastní zkušenosti obvykle BMW), které se mi nalepí na prdel a začne blikat. Ve zpětném zrcátku vidíš nagelovaného blonďáka s drsným výrazem ve tváři a s kozatou slečnou vedle V tento moment jsem obvykle počkal, až se všechna auta přede mnou zařadí do pomalejšího pruhu, auto za mnou nechal tak ještě 5 vteřin nalepeného na prdeli (aby si stihl naposledy přečíst nápis DAEWOO NEXIA na zadních dveřích) a pak jsem sešlápl plyn až na podlahu - málokdy se stalo, že toto auto stačilo držet krok a ty vyděšené výrazy řidiče i spolujezdce bych Vám přál zažít. Ale jednou z toho vyrosteme všichni, pánové
jojo super pocit, něco takového jsem dělával s calibrou a nejen na dálnici schválně jsem jel předpisově a jakmile jsem v zrcátku viděl blinkr tak šup po plynu a davaj to borci pokaždé troubili nebo blikali ale jak píšeš už jsem z toho vyrostl.. ted si to LETko šetřím a jakmile narazím na kadetta C coupe tak půjde hezky zrenovovat (jelikož jsem veteranista) do původního stavu až na motor.. pod kapotu půjde LETko
Naposledy upravil(a) TomC20LET dne 05 bře 2012 22:27, celkem upraveno 1 x.
Insignia Sports Tourer full 1.6i Turbo 147kw 2009
Vectra B 2.2i 16V Sport Caravan 114kw 2001 Vectra B 2.2i 16V Caravan 108kw 2001
Kolegové, ačkoli je tento projekt již mrtvý (a to doslova), řada z Vás se na něj ptá, proto si jej dovolím umístit mezi aktuální, třeba získané know-how někomu z Vás pomůže. Ivan
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
to auto má tak neuvěřitelně nasraný pohled už v sérii, že by se Goebbels s Hitlerem mohli leccos přiučit
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
pavelini píše:Tyyy brdo Ivane, to byl fofr. Tak at slouzi.
To je ta 2011 rv?
Tak tak, ta s údajně továrními 350 HP.
DcSpeedi píše:Pěkné
To je ta dvoulitrová motorizace ?
necháš to v serii nebo si s tím taky pohraješ ?
Ano, je to dvoulitr. Zůstane to nějakou dobu v sérii a pak uvidím. Přece jen to mám více méně na běžné ježdění a jak člověk stárne, tak touží i po větším komfortu (třeba slyšet spolujezdce ve vyšších rychlostech, klimatizaci, možnosti přejet retardér, vyklonit se do křižovatky, což se 6bodovými pásy nešlo apod.)
Ivanovo tata ale nikdy zadnou ciganku urcite nemel....takze nemuzes bejt jeho bracha more....
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební