Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Ten nárazník je tvarově originál, kromě upravené spodní části. Díra na intercooler přijde na řadu do 14 dnů, ale i tak nemám problémy s chlazením IC.Kroci píše:ac chapu, ze na "styl" se v tomto pripade nehraje, tak bych minimalne dal zpet origo naraznik a upravil mu diru pro ic. Jinak skvely dlouholety projekt
Padlo to jako "prdel na hrnec" - mám tam nyní 15", takže 16" budou úplně bez problémůJRD McLAREN píše:nic sa nikde neopiera ..??
Díky. Co máš na mysli s tím "bylo a nebylo"?DcSpeedi píše:pěkný článek v časáku, ještě jsem neviděl nikoho aby přiznal jak to bylo a nebylo...
Děkuju, to potěší. Redaktor Pavel Bellinger byl poměrně vyděšen, když neviděl nablýskané auto a ptal se, jestli ho půjdu ještě umýt. Tak jsem mu řekl, že nikoli, že jsem ho umýval před 14 dnytholis píše:Tak předplatné tuningu jsem vyhrál v nějaké soutěži a zatím první auto co se mi v něm líbilo byla tvá nexie. Samozřejmně jí sleduju od založení i zde a moc tvým úpravám fandím. Každopádně jak s emi přední nárazník nelíbil, na fotkách v časáku to nevypadalo tak zle. Jinak si měl asi první nevyleštěný auto v tuning časáku co jsem kdy viděl..Tomu čest !![]()