Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Ziadne peniaze ti nenahradia "ten vztah k tomu autu"crocjirka píše:... vyplatej te aspon nejak adekvatne?
Určitě se budu snažit, to mi věřte. Ale ten čas, energii, práci, pocit z jízdy, vítězství na sprintech apod. to nenahradí. Mrzí mě to strašně, po 16 letech, navíc ne vlastní vinou to takto skončícrocjirka píše:mno teoreticky muzes rict, ze ti tam shorela nexia+motor C20LET, ktery byl zrovna ve voze... a skusit to uhrat na vic veci..
Neviděl, ale dle svědků to byl požár jako prase. Nexia stále trošku mimo epicenta - díky tomu neshořela úplně. Jediné co vím je, že tím žárem popraskalo přední sklo a ohořela Sparco sedačka - tak si asi dokážeš představit, jak na tom bude zbytek věcí... Na autě nebyly žádné plasty (nárazníky), neboť byla připravená na lak - možná díky tomu zůstala ve stavu, v jakém je (tj. neshořela celá).crocjirka píše:hele a uz si videl svoje auto? neni jen treba ocouzene?
Kluci, díky všem. Kastle stojí pár korun, to ano, ale sám víš, kolik je s tím práce. U mě navíc byla celá kastle komplet zpevněná (převařená), nikde ani kousek koroze - to dneska neseženeš (je to rok 1996). Vsadím se, že ECU bude v prdeli, kabeláž taky... motor, převodovka, turbo, výfuk - to absolutně netuším, co z toho bude použitelného, ale snad něco ano (písty, ojnice...). Disky v prdeli, pneumatiky taky, palubovka to taky nemohla ustát, ohořelá sedačka, popraskaná okna, tlumiče, komplet lak v prdeli atd. atd.Tiger.s píše:Tenhle projekt nemůže končít třebas je mechanika v pořádku neblázni kastle stojí snad pár korun.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Snad to pokreje pojistka