Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
JOE_Cik píše:ale až po akci s maloutříkolkářkou
při ladění et jsem se snažil odhadnout budoucí vyvážení ( letmé uložení ). sedačka- těžiště je nízko a šířka gumy snad taky pomůže.. když vidím na fotkách kluky, jak na tom jezdí, mělo by to být ok. ale sám jsem zvědavej.tholis píše:Eiffel: Dle mého dost špatnou
zkoušel jsem do kola šťouchat, kolik síly je třeba na vyvedení z rovnováhy a výkyv pár stupňů to zvládne. žádnej bicykl nestojí sám a dá se na něm jezdit.. každopádně si bude princezna muset počkat, než se sama projede. umět držet rovnováhu bude potřeba.tholis píše:Ar16: Obávám se že ta pneu se postupně od středu svažuje a dítko nezatíží pneu natolik aby se smáčkla(i když záleží dost na nahuštění), když to podhustíš, tak to kolo zase neutáhne..Takže buď s enerozjede, nebo překulí na bok..No uvidíme
už tuhle šířku je problém sehnat. kdybych měl vhodnější, dám jí tam.. o víkendu jsem se bavil s klukem, co má v garáži 13" gumu z formule, v šíři kolem 300mm. tak je možná i evoluce.Eiffel píše:dle mýho měla být ta pneu širší, pak by to mělo stabilitu mnohem vyšší
AR166 píše:zkoušel jsem do kola šťouchat, kolik síly je třeba na vyvedení z rovnováhy a výkyv pár stupňů to zvládne. žádnej bicykl nestojí sám a dá se na něm jezdit.. každopádně si bude princezna muset počkat, než se sama projede. umět držet rovnováhu bude potřeba.tholis píše:Ar16: Obávám se že ta pneu se postupně od středu svažuje a dítko nezatíží pneu natolik aby se smáčkla(i když záleží dost na nahuštění), když to podhustíš, tak to kolo zase neutáhne..Takže buď s enerozjede, nebo překulí na bok..No uvidíme
vzhledem k tomu, že to je áčko jak sviň (snad jedině u tříkolky mi nevadítholis píše:Ar16: Obávám se že ta pneu se postupně od středu svažuje a dítko nezatíží pneu natolik aby se smáčkla(i když záleží dost na nahuštění), když to podhustíš, tak to kolo zase neutáhne..Takže buď s enerozjede, nebo překulí na bok..No uvidíme