Felicia by Lexi
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Felicia by Lexi
Tvorba mojí feldy
Škoda Felicia 1.3 MPi 1998 50 kW
Auto jsem dostal k maturitě, po nějakém čase jsem začal dělat návrhy a vrhnul se rovnou podle nich na úpravy .... auto jsem vlastnil 2 roky a pak šlo do světa
Nyní mám druhou felicii OF, kterou sem postupem času přidám také ...
Škoda Felicia 1.3 MPi 1998 50 kW
Auto jsem dostal k maturitě, po nějakém čase jsem začal dělat návrhy a vrhnul se rovnou podle nich na úpravy .... auto jsem vlastnil 2 roky a pak šlo do světa
Nyní mám druhou felicii OF, kterou sem postupem času přidám také ...
Naposledy upravil(a) Vasek94 dne 12 pro 2016 22:42, celkem upraveno 1 x.
Re: Felicia by Lexi
Nákres jak bych si ji představoval
Naposledy upravil(a) Vasek94 dne 11 pro 2016 23:52, celkem upraveno 1 x.
Dovozené nevé papuče
Naposledy upravil(a) Vasek94 dne 13 pro 2016 21:47, celkem upraveno 1 x.
.... tak co bylo potřeba najít tak sa našlo, vyvařilo (nemám fotky ) a postupně sa začlo dělat dál ....
Klasika Fa/Fe - hniloba kam se podíváš.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
ja se blbe zeptam, pokud si za kazdou cenu chces delat felicii, nema smysl zacit na necem bez koroze ? tohle se snad nemuze vyplatit ne ?
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
maRkus:takovou snad ani nenajdeš...dobrý je, že díly na tyhle hupsskoky stojijou pár korun, takže se to dá relativně rozumně zachraňovat, ale je to blbá práce, o tom žádná....
svět dospělých je pro mne záhadou......
snad máš aspon výbavu a motor 1,6 inak nechápem význam to dávat dokopy
206 2.0 HDI
idem hladat dáke kone
idem hladat dáke kone
Toto byla moje první felicie ..... ted mám druhou, v mnohem lepším stavu, ale s fakt chudou výbavou
tato byla takové auto spíš na naučení a to jak řídit tak i zpravovat ...... popravdě řečeno si myslím že to nebylo nejhorší .... a když to tak vezmu sehnal jsem pár věci celkem za pakatel, takže si myslím že to stálo za to ...
tato byla takové auto spíš na naučení a to jak řídit tak i zpravovat ...... popravdě řečeno si myslím že to nebylo nejhorší .... a když to tak vezmu sehnal jsem pár věci celkem za pakatel, takže si myslím že to stálo za to ...
Naposledy upravil(a) Vasek94 dne 12 pro 2016 23:07, celkem upraveno 1 x.
tak následně se vše ošetřovalo nátěrem podvozku a některé díly byly i nabarvené do žluté
trošku jsem si zkusil lakování ....
Naposledy upravil(a) Vasek94 dne 12 pro 2016 23:15, celkem upraveno 2 x.
postupně sa dávalo do kupy ...
........ skládání .............
další foto
Tak jsem zelenou prodal do světa v řijnu 2015 .... no chtěl jsem ale další auto, tak jsem projížděl bazoš, sauto .... a hledal jsem hlavně Škodu Felicii 1.3 MPi, Seat Ibiza 1.4 nebo VW Vento - to jsem ale vypustil kvůli vysoké pojistce, až jsem tak narazil na tuto stříbrnou Felicii, našel jsem ji v bazaru v Šumperku, tak jsem tam hned volal a následující den jsem se šel na ni podívat ......
..... jednalo se o Škodu Felicii 1.3 MPi 40 kW 1997, která měla na tachometru 88 xxx km, po prvním majiteli, byla tedy trošku poťukaná a opravovaná asi nějakým amátérem od Fordu (prostě hrůza ) co se týče výbavy tak vůbec žádná, ani centrál nic .... snad jen přední mlhovky to bylo vše, ale i tak jsem ji nakonec vzal a odvezl domů .....
..... jednalo se o Škodu Felicii 1.3 MPi 40 kW 1997, která měla na tachometru 88 xxx km, po prvním majiteli, byla tedy trošku poťukaná a opravovaná asi nějakým amátérem od Fordu (prostě hrůza ) co se týče výbavy tak vůbec žádná, ani centrál nic .... snad jen přední mlhovky to bylo vše, ale i tak jsem ji nakonec vzal a odvezl domů .....
Naposledy upravil(a) Vasek94 dne 13 pro 2016 21:56, celkem upraveno 1 x.
stav po koupi
Naposledy upravil(a) Vasek94 dne 13 pro 2016 21:56, celkem upraveno 2 x.
sklo muselo ven, protože bylo prasklé a musela se rovnat střecha ..... dle mě asi felda zajela pod náklaďák ..... (jesli máte někdo fotku této feldy jak byla nabouraná docela dost mi to pomůže, stalo sa to přibližně někde v okolí Šumperk a Zábřeh na Moravě) ...
následovaly opravy, čelo jsem sehnal u kamaráda, že prej to chtěl na opravu, ale nakonec si to rozmyslel tak to nechal mě