kowmen píše:no pujde komlet novej uz ho mam doma...ale je to chyceny jeste dole a i pod naraznikem nastesti ten NEW lem je fakt poradnej KUS takze to vsechno bude v pohode..uz aby to bylo...do svareni se bojim uz
Hlavne ten podbeh bude na mary, takze preju prijmne vyklepavani a tvorbu
no a ještě vyměnit pohonou jednotku za něco tahavějšího a spolehlivějšího mám svý práce málo(barák,4auta...) tak začínám vymýšlet instalaci TDi z vw a pokud možno rovnou i s 4x4
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
Na aute je stále co dělat začla mi rucní brzda brzdit nejak divne lanka jsou tam rok a čelisti taky tak sem ji rozebral...je to nejaky roztahnly ten samoštel tam děla nejakej bordel tak to zkusim snejtovat znova ty nejty jsou totiz povoleny
jinak par fotecek
Mondeo MK I 1.8 TD....neni to rychlá kára ale mam ji rád
tak dneska nandány prahy, docela pakarny jelikož byli drobet zkroucene dělalo to větší mezeru než sem chtěl takže pak se muselo holt drobet zasilikovat mezera....nevadí jsou lepeny karosářským tmelem tak snad to urdží ...a jeste upravená stará maska...už mi jen chybí folie na který sem ještě nesebral odvahu
Takze folie jsou nalepeny ale zadní okno nešlo dole oříznout pořadně takže to bylo vejš že bylo do auta vidět cca 2 cm jedna možnost nechat a druhá možnost toto co vy na to?
Kdy to sesadíš k zemi?Tohle je vysoké jako kráva,jinak kola dobrý a ten blatník je to sice 1 co takhle vidím,ale nějak mi to nesadí asi tak jako VW mistři polepují samolepkama asi díry nebo co
Ford Fiesta mk3 styling aneb auto ze vsi :-)http://www.kesam.cz
Provádíme STROJNÍ LEŠTĚNÍ ALU KOL i ruční kompletní renovace alu svařování navařování hran rovnání lakování leštění límcu čelních ploch kdo co chce to dostane stačí se ozvat!
Tak konečne haupna dodělana, zejtra se budpou davat kola na černo a jeste dotaz jakou barvu použít na pneu chci bíly boky, tim fixem by to bylo desny srani nějakej napad?
pokud nesezenes klasicky bily boky co se davaj na veterany, ale sou tak kolem 1500 a vejš, tak já používal barvu s přísadou pryskyřice, koupil jsem to v OBI
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Maska byla lepší ta předchozí. Jinak auto se mi moc líbí, nebejt těch malůvek, tak by to bylo krásně decentní a čistý, tohle se mi k tomu moc nehodí, ale neva.. Hlavně že si spokojenej ty.
Díky a v tom je ta krása že se každýmu líbí něco jinýho to by pak mohli dělat jen jeden typ auta a vsichni by ho měli stejny....
ted čekam spoustu naražek atd ale me se to líbí jínak bych to nedělal ¨
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly