Nissan Skyline GT-R33 by Ero ;p

Na čem pracují členové TF

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis

Odpovědět
11.Ero

Re: Nissan Skyline GT-R33 by Ero ;p

Příspěvek od 11.Ero »

re5pekt píše: to ERO: Kolik te stoji pojstka a road tax?? Me stala pojstka na novy Focus ST 1100£/rok, tak to musi stat GTR alespon 2000-3000£ ne?
Co jinak rikaj na MOT na ty modifikace? Musi se to nekam zapisovat?
Ja mam poistku riesenu trosku inak ale to tu nebudem pisat ako lebo to je tajmostvo sefkuchara ;p

MOT netreba nic zapisovat, ziadne modifikace.
Obrázek odstraněn adminem. Ivan

Nissan Maxima 3.0 V6 24ventil
http://www.tuning.sk/dokument-nissan-ma ... avene-auta

Nissan Skyline 2.7 GT-R33
www.ero.yw.sk

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

a už jezdíš? co nějaké video? Jakto že jsi nepřijel na tu mimoň?
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII

mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikey »

11.Ero píše:
re5pekt píše: to ERO: Kolik te stoji pojstka a road tax?? Me stala pojstka na novy Focus ST 1100£/rok, tak to musi stat GTR alespon 2000-3000£ ne?
Co jinak rikaj na MOT na ty modifikace? Musi se to nekam zapisovat?
Ja mam poistku riesenu trosku inak ale to tu nebudem pisat ako lebo to je tajmostvo sefkuchara ;p

MOT netreba nic zapisovat, ziadne modifikace.
proc to je tajmestvi ??
bmw e 92 335i -dct tranny.
vauxhall astra van 1.7 cdti .

re5pekt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od re5pekt »

11.Ero píše:SPZ: legalne su biela v predua zlta vzadu.. ale chodia chlapci s ciernymi ako mam aj ja, policajti to neriesia maju ovela viac problemov na riesenie nez riesit ze mas inu farbu SPZ. Ano papierovo maju byt biela a zlta ale tu sme in da UK a nie na CZ alebo SR kde ta fizli zastavuju koli kazdej picovine lebo sa nudia ;)
To mu se mi nechce verit. Invalid reg. plate je jedna z nejhlavnejsich veci, co tu policajti kontrolujou. Prave ze v cechach na to muzou srat, ale v UK je to voditko ohledne pojisteni, majitele, road tax. Takze cerny platy musi stavet hned, pac nevi, jestli mas pojstku, road tax a kdo si a ani to nemuzou nijak kontrolovat.
Schvalne hod fotku skylina s temy znackami nekde ve meste. (nejlip u policejniho auta spek )
Jo a jak mas resenou znacku na zadek? foto pls :mrgreen:
passat 3c limo black TDI power

kony5

Příspěvek od kony5 »

čuss když si vtý anglii...nedal bys sem odkaz na nějaký anglický inzertní server?? nebo prostě echo..za kolik se tam dá sehnat EVO to starší se starým 4G63 motorem ještě s převodvkou vpravo...EVO2-4.....uplně zrušený ale at je motor v pohodě...díky moc..potřebuju to jen na díly díkec

11.Ero

Příspěvek od 11.Ero »

re5pekt píše:
11.Ero píše:SPZ: legalne su biela v predua zlta vzadu.. ale chodia chlapci s ciernymi ako mam aj ja, policajti to neriesia maju ovela viac problemov na riesenie nez riesit ze mas inu farbu SPZ. Ano papierovo maju byt biela a zlta ale tu sme in da UK a nie na CZ alebo SR kde ta fizli zastavuju koli kazdej picovine lebo sa nudia ;)
To mu se mi nechce verit. Invalid reg. plate je jedna z nejhlavnejsich veci, co tu policajti kontrolujou. Prave ze v cechach na to muzou srat, ale v UK je to voditko ohledne pojisteni, majitele, road tax. Takze cerny platy musi stavet hned, pac nevi, jestli mas pojstku, road tax a kdo si a ani to nemuzou nijak kontrolovat.
Schvalne hod fotku skylina s temy znackami nekde ve meste. (nejlip u policejniho auta spek )
Jo a jak mas resenou znacku na zadek? foto pls :mrgreen:
Dalsi majster capko....

Policajtom staci ze idu zatebou nahodia si tvoje Evidencne cisla do PC a ked im znacka auta sedi tak im tam hned naskoci aj majitel toho auta a ci ma poistku.. ak to vsetko je zaplatene tak ta nestopnu a idu si dalej a jebu na farbu znacky ze je cierna... ano niektory ked sa nudia tak ta stopnu a ti poviedia ze by to na aute nemalo byt a si to zmen spet a to je vsetko.
Tak isto aj cierne folie su zakazane a tu si anglicania chodia z foliami v predu jedna radost ... este raz opakujem tu policajti nemaju cas riesit kraviny takeho typu :lol:
Ale asi si dalsi s tych ludi co vsade boli a vsetko vedia 8)

www.ero.yw.sk

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

11.Ero píše: ... este raz opakujem tu policajti nemaju cas riesit kraviny takeho typu :lol:
čas na kraviny dává systém který v dané zemi panuje, nikoli policajti, kteří jsou těma nejmenšíma figurkama celého systému ;-)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

Smayk

Příspěvek od Smayk »

F.l.a.n.e.l. píše:
11.Ero píše: ... este raz opakujem tu policajti nemaju cas riesit kraviny takeho typu :lol:
čas na kraviny dává systém který v dané zemi panuje, nikoli policajti, kteří jsou těma nejmenšíma figurkama celého systému ;-)

Taky bych řekl,ale jsou i vyjímky potkal jsem policajty,na kterejch bylo evidentní,že si potřebujou na někom schladit žáhu.
I live in SUPRA World
Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...

re5pekt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od re5pekt »

11.Ero píše:
Dalsi majster capko....

Policajtom staci ze idu zatebou nahodia si tvoje Evidencne cisla do PC a ked im znacka auta sedi tak im tam hned naskoci aj majitel toho auta a ci ma poistku.. ak to vsetko je zaplatene tak ta nestopnu a idu si dalej a jebu na farbu znacky ze je cierna... ano niektory ked sa nudia tak ta stopnu a ti poviedia ze by to na aute nemalo byt a si to zmen spet a to je vsetko.
Tak isto aj cierne folie su zakazane a tu si anglicania chodia z foliami v predu jedna radost ... este raz opakujem tu policajti nemaju cas riesit kraviny takeho typu :lol:
Ty si stojis na vedeni nebo co???
Ta tvoje znacka te stala maximalne 15£ s tim, ze kdyz by za tebou jeli policajti, tak z tve znacky prectou hovinko a to je ten duvod, proc te zastavi!! I kdyby jsi mel klasickou znacku (legalne reglou) a byla by cerna, tak te za to zastavi, pac neni legalni! (videl jsem to xkrat v televizi napr. Road wars, Cops with cameras, atd.. Porady, ktere jiste znas) Dali by ti cas na vymenu a hotovo (neresi maximalne znaky kurzivou a upravy tohoto typu). Jinak me vysvetlovat nemusis, jak to tu chodi, jsem tu urcite dyl nez ty a o registracni znacky jsem se zajimal taky. Navic muj kolega v praci je byvali policajt!

Celkove ti tvoje story nejak nebastim. Kazdymu jen ukazujes, jak je vsechno jednoduchy a bla bla bla, UK, co vse si v UK muzes dovolit.
Ono to zas takova prdel neni se tu prosadit, kor v Londyne.
Ty, ktery tam bydlis, je ti tesne pres dvacet, bys musel mit kurva kliku dostat v okoli vic jak 25k/rok, mozna ani to ne a takovy auto a ty upravy co na nem "delas" by te prisly na peknych par tisic £.
Do kamosovy garaze taky umim jit a udelat par fotek racing motorek a pak se chlubit cizym perim.
Az se s tim autem objevis nazivo nekde, tak pak se ti omluvim za narknuti, ale do te doby HAWK.
A jestli to je vazne tvoje, tak klobouk dolu a napis recept na live style, rad se neco priucim.

mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikey »

ty upravy sou tak za tricet co sem to kalkuloval ..a auto navrch .. a celkem ani nechapu jak to tu v uk pojistis (respektive nepojistis protoze ses pod 25 )!! road tax atd .. nevim no pises tajomsto sefkuchara ale to zadny tajemstvi neni

Alfoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfoun »

Tak podle technicaku je to jeho kara,ale nikde tam nevidim ERO number plate. To kolik do toho nacpal je mi sumak.
http://forum.corradoclub.cz
FB Corrado R32T
Corrado R32 turbo 509BHP/640NM
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp

mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikey »

Alfoun píše:Tak podle technicaku je to jeho kara,ale nikde tam nevidim ERO number plate. To kolik do toho nacpal je mi sumak.
hmm a my dva se taky asi nesejdem ze ??

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

lol
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

re5pekt píše:
11.Ero píše:
Dalsi majster capko....

Ty si stojis na vedeni nebo co???
Ta tvoje znacka te stala maximalne 15£ s tim, ze kdyz by za tebou jeli policajti, tak z tve znacky prectou hovinko a to je ten duvod, proc te zastavi!! I kdyby jsi mel klasickou znacku (legalne reglou) a byla by cerna, tak te za to zastavi, pac neni legalni! (videl jsem to xkrat v televizi napr. Road wars, Cops with cameras, atd.. Porady, ktere jiste znas) Dali by ti cas na vymenu a hotovo (neresi maximalne znaky kurzivou a upravy tohoto typu). Jinak me vysvetlovat nemusis, jak to tu chodi, jsem tu urcite dyl nez ty a o registracni znacky jsem se zajimal taky. Navic muj kolega v praci je byvali policajt!

Celkove ti tvoje story nejak nebastim. Kazdymu jen ukazujes, jak je vsechno jednoduchy a bla bla bla, UK, co vse si v UK muzes dovolit.
Ono to zas takova prdel neni se tu prosadit, kor v Londyne.
Ty, ktery tam bydlis, je ti tesne pres dvacet, bys musel mit kurva kliku dostat v okoli vic jak 25k/rok, mozna ani to ne a takovy auto a ty upravy co na nem "delas" by te prisly na peknych par tisic £.
Do kamosovy garaze taky umim jit a udelat par fotek racing motorek a pak se chlubit cizym perim.
Az se s tim autem objevis nazivo nekde, tak pak se ti omluvim za narknuti, ale do te doby HAWK.A jestli to je vazne tvoje, tak klobouk dolu a napis recept na live style, rad se neco priucim.
Tady je někdo strašně chytrej :lol: . A mimochodem, žádnej jestřáb, ale howg :lol: :lol: :lol:
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikey »

:D :D :hlazeni :hlazeni

11.Ero

Příspěvek od 11.Ero »

Mno ak sa vecsine nepaci ze tu pisem, postujem obrazky, upravy ake robim atd. staci povedat a nemusim tu uz nic viac pridat...

re5pekt: ja viem svoje kamo a to ze niekto moje recicky nebasti mi vazne nevadi, niektory si radi precitaju co napisem a niektory nie.. je to normalne :wink:

www.ero.yw.sk

re5pekt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od re5pekt »

Alfoun píše:Tak podle technicaku je to jeho kara,ale nikde tam nevidim ERO number plate. To kolik do toho nacpal je mi sumak.
V dobe fotoshopu muzes mit taky technicak jaky chces. Navic prijde mi divny, ze by mel jinym znakem psany jmeno, nez vse ostatni :?
Nee Ero, uz te necham zit. Preju ti hodne stastnych km, ale bacha na ten NOS, 1400koni uz umi s autem pekne zamavat!!

elviiis

Příspěvek od elviiis »

nechci bejt zlej... ale to chces ten vykon brzdit tema brzdickama :lol:

ale jinak globalne je mi to jedno ps ae je fakt ze to pismo v tom TP se tam nehodi resp je moc rovnomerne cerny :lol:

EDIT: hele konec dohadu

VYZYVAM TE NA ZAVOD NA 400M PRISTI ROK TJ. 2010 LETO. KTEREJKOLIV SPRINT NA UZEMI CR NEBO SR KDE MUZU ZAVODIT I BEZ LICENCE. TVEJCH 1200HP 2.6 R6 PROTI MEJM 208HP 2.0 R4 !

PORAZENY POLIBI MOTOR VITEZOVA VOZU :lol:

Timto smazes vsechny dohady 8)
Naposledy upravil(a) elviiis dne 09 říj 2009 14:18, celkem upraveno 1 x.
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

To jmeno je tam vlozeny presne jak ma... Par tech technicaku doma mam...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

vt.tuner

Příspěvek od vt.tuner »

Ero drzim palce,jen tak daal 8)
jinac od nekterych ty reci nemaj tady chybu,zaviiis chlapci,zaavist, :D
Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R

elviiis

Příspěvek od elviiis »

Zemi píše:To jmeno je tam vlozeny presne jak ma... Par tech technicaku doma mam...
To ty vis urco nejlepe asi nikdo nevidel tolik UK TP jako ty :lol: Takze asik je opravdu majitelem nejake R33 8)
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily

elviiis

Příspěvek od elviiis »

vt.tuner píše:Ero drzim palce,jen tak daal 8)
jinac od nekterych ty reci nemaj tady chybu,zaviiis chlapci,zaavist, :D
No nevim ale ja osobne nezavydim v televizi frajerovy ze tam jezdi v lambu :lol: spise jde o to ze je to hodne proflaklej projekt na vsech ceskej forech a nikde se to auto jeste neukazalo jen se hazou brutalni cisla... dohady nezmiznou dokud se to auto neukaze nekde nepredvede se a ero v nem...

Smayk

Příspěvek od Smayk »

elviiis píše:nechci bejt zlej... ale to chces ten vykon brzdit tema brzdickama :lol:

ale jinak globalne je mi to jedno ps ae je fakt ze to pismo v tom TP se tam nehodi resp je moc rovnomerne cerny :lol:

VYZYVAM TE NA ZAVOD NA 400M PRISTI ROK TJ. 2010 LETO. KTEREJKOLIV SPRINT NA UZEMI CR NEBO SR KDE MUZU ZAVODIT I BEZ LICENCE. TVEJCH 1200HP 2.6 R6 PROTI MEJM 208HP 2.0 R4
VÍTĚZ BERE VŮZ PORAŽENÉHO !!!
:lol:

Tímto si ty zachováš svojí důstojnost,nebo tady "taky jen plkáš"? :computer: :pohar:
I live in SUPRA World
Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...

elviiis

Příspěvek od elviiis »

Smayk píše:
elviiis píše:nechci bejt zlej... ale to chces ten vykon brzdit tema brzdickama :lol:

VYZYVAM TE NA ZAVOD NA 400M PRISTI ROK TJ. 2010 LETO. KTEREJKOLIV SPRINT NA UZEMI CR NEBO SR KDE MUZU ZAVODIT I BEZ LICENCE. TVEJCH 1200HP 2.6 R6 PROTI MEJM 208HP 2.0 R4
VÍTĚZ BERE VŮZ PORAŽENÉHO !!!
:lol:

Tímto si ty zachováš svojí důstojnost,nebo tady "taky jen plkáš"? :computer: :pohar:
Ty vole moc koukas na americke filmy... O auto bych se nikdy nevsadil nejsem idiot.... CO je na idioctvi dustojneho? Ja jsem mu jen dal nabydku jak smaze dohady vsech lidi o tom jestli je tento projekt skutecnej nebo ne. Pokud ho porazim je jasne ze cele toto byl fake pokud mne porazi o 150m tak tam ma opravdu 1200hp a vzdam mu hold :rock:

P.S: s tim plkanim... koukni do meho projektu ja nikdy nic nemlel o 1200hp muj cil je od zacatku toho co vuz mam 300hp a 400m pod 14s s plnou vahou a 17" koly spek

mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikey »

sorry elvis ale tenhle projekt mu skutecne stavy tr racing v uk .. volal sem jim a potvrdili mi to ..

Smayk

Příspěvek od Smayk »

Já Erovy docela fandím,mohl by si koupit nadupanou sériovku,ale to zřejmě neni jeho šálek kávy,vydal se cestou úpravy auta firmou,což až tak řekněme "neni můj šálek kávy" ale bůh ví co bych dělal já mít peníze a nemít čas,ale to nechci říct. Měl jsem na mysli to,že se s lidma tady chce podělit o průběh prací na autě atd... a místo toho aby jste byli rádi,že někdo s takovým autem je členem zrovna TF,tak se ho někteří snaží (vyštvat).
Ero odemě máš palec nahoru.
Naposledy upravil(a) Smayk dne 11 říj 2009 14:58, celkem upraveno 1 x.
I live in SUPRA World

11.Ero

Příspěvek od 11.Ero »

VYZYVAM TE NA ZAVOD NA 400M PRISTI ROK TJ. 2010 LETO. KTEREJKOLIV SPRINT NA UZEMI CR NEBO SR KDE MUZU ZAVODIT I BEZ LICENCE. TVEJCH 1200HP 2.6 R6 PROTI MEJM 208HP 2.0 R4 !

PORAZENY POLIBI MOTOR VITEZOVA VOZU :lol:

- brzdickama? ... hm tak asi sa dotoho naozaj rozumies kamo ;)

Suhlasim ale na starte si dame kazdy po 5000 kc ked na CZ ked na SR tak 200 eur aby sa mi vobec oplatilo startovat a palit benzin :lol:

EDIT: a tym ktory mi fandia a veria tak este raz dakujem .. som rad ked mozem niekoho potesit tym co robim.
a mna zase len tak par zlych hlasok neodradi od toho aby som sme aj nadalej postoval novinky o mojom projekte 8)

www.ero.yw.sk

elviiis

Příspěvek od elviiis »

mikey: v tom pripade je to vse v poradku 8)

ERO: omlouvam se za neduveru pokud pise mikey ze ma tuto stavbu potvrzenou tak beru zpet :pifko: co se brzdicek tyce na fotkach jsou origo sky brzdy... kamarad ma 545HP v rs4 a ma brzdy porsche velke asi jako 3 origo sky brzdy... mne osobne by zajimalo cim jste se rozhodli tohle brzdit... pri uvaze nad tim jak vysoke budou najezdove rychlosti pred brzdenim do zatacek tak to bude chtit neco fakt velkeho...

smayk: mno jen tak mezi nama je rozdil cpat si na auto doma sani cooler a podobne picovina a stavet motor s 1200hp ... to si doma v garazi z vercajkem z obi nepostavis :wink:

P.S. foto tech brzd za 20" koly
Obrázek

Smayk

Příspěvek od Smayk »

elviiis píše:
smayk: mno jen tak mezi nama je rozdil cpat si na auto doma sani cooler a podobne picovina a stavet motor s 1200hp ... to si doma v garazi z vercajkem z obi nepostavis :wink:
To jsem rád,že jsi to pochopil !
I live in SUPRA World

elviiis

Příspěvek od elviiis »

Smayk píše:
elviiis píše:
To jsem rád,že jsi to pochopil !
Co beres? Ja to chci taky...

ty jsi napsal ze nechat si stavet auto firmou neni salek tve kavy na to jsem ti odvetil ze toto neni neco co si doma postavis sam jelikoz krom zkusenosti a znalosti potrebujes vybaveni jez doma nemas narozdil od tebe o tom neco vim :lol: ... ja narozdil od tebe jsem vyjadril pouze pochybnost o pravosti projektu z cehoz mne mikey vyvedl a erovy jsem se omluvil... takze jedinej kdo neco mlel o stavbe doma jsi byl ty spek

Odpovědět

Zpět na „Projekty“