Fotky virivej tankovacej nadrze (swirl pot setu up):
![Obrázek](http://uploader.sk/imagehosting/dczwukykf8uvpf0lud9v.jpg)
![Obrázek](http://uploader.sk/imagehosting/515v2m9t5k0ydov3wp.jpg)
ktora je umiestnena v kufri auta.
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
kentoya píše:strana 1 ...............květen 2008
Zdravim... tak konecne je to tu...moj sen sa splnil !! Pred par dnami som si zadovazil po dlhorocnom hladani a setreni konecne svojho Skylina!
Je to Nissan Skyline GTR-R33 z motorom RB 26 Single turbo
Ako mozte vydiet na obrazkoch sa prednedavnom dokoncil Body kit na aute. Tak isto sa robil aj interier ako mozte vidiet, pekna cervena koza
Co sa tyka motora, tak ten je na ceste z jednej nemenovanej firmy. Uplne ho prestavuju, skoro vsetko je tam nove.(podrobnejsie info dodam az mi moj diler zasle info co vsetko sa tam upravovalo a stale upravuje.) Predpokladany vykon tohto motora po dokonceni prestavby ma byt 1000 BHP !!!
Cele toto dielo ma byt dokoncene o cca 2 mesiace. Tak drzte palceky nech to vsetko pekne vide
Este male info robi sa to v UK lebo tu zijem a pracujem, ale az sa to dokonci tak z autickom budem chodit domov dost casto na zrazy ak bude vychadzat cas
už je to 13x 2měsíce a stále prd
nafot kamerou vinko jak jedeš přes auto a skončíš u VIN a potom ukaž techničák že tam je tvoje jméno u toho VIN, mám pocit přes dva roky, že je to největší fake tunning fora
kentoya píše:strana 1 ...............květen 2008
už je to 13x 2měsíce a stále prd
nafot kamerou vinko jak jedeš přes auto a skončíš u VIN a potom ukaž techničák že tam je tvoje jméno u toho VIN, mám pocit přes dva roky, že je to největší fake tunning fora
ee nieje to moj skyline ..JRD McLAREN píše:..jak tak lozim po fotkach...
Ero toto je to tvoje ..???
Ano preslo to tymi istymi rukami, kedze tam vidim nalepku TRracing na bocnom skle.JRD McLAREN píše:..tak potom to preslo minimalne tymi istymi rukami,
lebo pod kapotou to vyzera rovnako....takmer
Dik za koment som rad ze sa ti paci automasterblaster píše:No tak presiel som si tych 14 stranok textu a fotiek. Neviem posudit ci sa jedna o fake alebo real. Kazdopadne ide o krasne auto a nerozumiem naco by to sem ERO daval, ak by sa nejednalo o jeho vlastnu karu. Neviem kolko ho staly upravy, ktore tu ma nafotene ale verim ze je to realne. Chalani s mustang clubu, sypu do aut tiez pekne prachy.(ale vecsina nema 21 rokov) Teda dufam ze je to tak a na slovensko pride raz takyto krasny japonec.
Skyline patri medzi moje srdcovky, skoda ze sa nerobil s volantom na spravnej strane![]()
Este taka otazka na ERA . . co planujes s tym autom dalej robit? Predpokladam ze ho nenechavas v UK a beres spet na pevninu.
Bude fungovat dalej ako showcar alebo drag? Alebo mas pretekarsku licenciu a auticko si budes uzivat na okruhoch? Driftit s tym asi nemas v plane?
Dalsia otazka, to ho budes stale nosit na podvale alebo ako to mas vymyslene? (ak to teda nebude legalne prihlasene v UK)
Ja osobne ti nezavidim ani trosku, ale zelam ti to a prajem vela radosti s tou mrchou co si si nechal postavit.
Takze pevne ruky na volante a lahka noha na plyne bro
..hlavne na tej fotke je GT-R 32 a nie 33.Je to jedno z 5 GT-R32 ktore dotycny clovek vlastnil a dokonca 2 zu nich uz postavil aj na slovenske znacky.Tento konkretny model je "mierne" upraveny Sky ked pri 1.2 bar dava vykon 770 koni a pri 1.8 dokonca 943 koni pri hmotnosti 1200 kg.TRRacing nalepku tam ma preto,lebo s nimi spolupracoval a vsetky jeho auta mu po vyskladani motora doladoval nebohy Rob Gallagher.JRD McLAREN píše:..jak tak lozim po fotkach...
Ero toto je to tvoje ..???
..popravde 1.2 turbo tlak som nezazil nazivo len mi to povedal ked som sa s nim vozil po okruhu na slovakiaringu kde jazdil na budiku s tlakom skoro 2 bary a doma mi ukazoval meranie z UK kde mal podla nastavenia odmerany vykon 943 koni pri 1.8 baru..elviiis píše:kontrolni otazka ses si jistej s tim talkem 1.2 bar na 770koni a s 1.8bar temer 1000???? trosicku se obavam ze tam bude kapanek vic pro takovej vykon...
..tak to ti urcite nikdo nenaladi,aby to bolo funckne auto pokial by si tam nezavesil velke turbo jak prasa co by ti zacalo fukat niekde pri 5500 otackach..ja som mal na Eve pri rovnakom objeme ako ty 500 koni pri 2 baroch turbo tlakuelviiis píše:mno pokud ho doopravdy znas tak se ho radeji poptej... ja tlacim 1.2 bar moje turbo mi pusti podstatne vice mam sice jen 2.0 ale porad kdyz vezmu ekvivalnt objemu sky motoru tak nevim ale jestli by mi nekdo naladil pri tlaku 1.2 bar 500hp tak do toho du
..on tam ma garrett GT 42 RS ..tisic konove turbo,ale ako pises ty zacina fukat okolo 4000 otaciek..Beaver píše:Tak možný to je, ale to by muselo být turbo jak hovado... Což bych já třeba nechtěl, protože to je hrozně dlouho "mrtvý".