Nissan Skyline GT-R33 by Ero ;p

Na čem pracují členové TF

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis

Odpovědět
BALI

Re: Nissan Skyline GT-R33 by Ero ;p

Příspěvek od BALI »

kde je led a sníh? krátký rukávy?
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

11.Ero

Příspěvek od 11.Ero »

BALI píše:kde je led a sníh? krátký rukávy?
Ta fotka kde nieje lad a sneh a v kratkych rukavoch je stara cca 3 mesiace...
Obrázek odstraněn adminem. Ivan

Nissan Maxima 3.0 V6 24ventil
http://www.tuning.sk/dokument-nissan-ma ... avene-auta

Nissan Skyline 2.7 GT-R33
www.ero.yw.sk

elviiis

Příspěvek od elviiis »

Hlavne nechapu proc neni na hot hausingu nejakej heat shield kur ik dut to musi te hlave topit jako prase... Hele kde v uk se nachazi ta dilna? Ted se vyskytuju v okoli Brightonu ze bych se prisel juknout..
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

ze by.. Great Dunmow, Essex
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/

evocolt

Příspěvek od evocolt »

BALI píše:kde je led a sníh? krátký rukávy?
8) ..ma to auto aj ALS system?

WRCteam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WRCteam »

sakra pekne ti to maka..vechna cest:) sem rad ze netrapej prevodovky jen me:D :P
wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/

elviiis

Příspěvek od elviiis »

Rekl bych ze als to nema to by se to kapanek prodrazulo ten provoz...
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily

evocolt

Příspěvek od evocolt »

elviiis píše:Rekl bych ze als to nema to by se to kapanek prodrazulo ten provoz...
..az zas tak by sa to nepredrazilo kedze je to vypinatelne,ale na druhu stranu pokial sa chces poriadne zabavit s tak velkym turbom dost potrebna vec..pytam sa hlavne preto,ze ked si pozres jeho zadny naraznik tak ho ma brutalne cierny a pokial by to nebolo ALS tak potom si trweba nechat poriadne nastavit bohatost zmesi,lebo to vyzera na brutalnu bohatost,ale to iste som si vsimol aj natom Sky Thomasa co sa pohybuje po BA a nastavoval mu to ten isty clovek..

elviiis

Příspěvek od elviiis »

evocolt píše:
elviiis píše:Rekl bych ze als to nema to by se to kapanek prodrazulo ten provoz...
..az zas tak by sa to nepredrazilo kedze je to vypinatelne,ale na druhu stranu pokial sa chces poriadne zabavit s tak velkym turbom dost potrebna vec..pytam sa hlavne preto,ze ked si pozres jeho zadny naraznik tak ho ma brutalne cierny a pokial by to nebolo ALS tak potom si trweba nechat poriadne nastavit bohatost zmesi,lebo to vyzera na brutalnu bohatost,ale to iste som si vsimol aj natom Sky Thomasa co sa pohybuje po BA a nastavoval mu to ten isty clovek..
Vzhledem k tomu vykonu musis s tim ze je to v urcitych chvilich bohate pocitat... a cerne oblaka u techto auta nejsou nijak vyjimecne napr moje seriova toyota je take naladena do bahata tak ye cerne oblacky haze... nejjednodusi je vytahnout vyfuk tak aby to necernilo naraznik :lol:

kentoya

Příspěvek od kentoya »

stále jsi mě nepřesvědil že to auto je tvoje, že takový projekt existuje je jasné, jen stále nevěřím, že je na tvých papírech, takže pro mě je to fake, a myslete si co chcete, všichni ostatní
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

11.Ero

Příspěvek od 11.Ero »

elviiis píše:
evocolt píše:
Vzhledem k tomu vykonu musis s tim ze je to v urcitych chvilich bohate pocitat... a cerne oblaka u techto auta nejsou nijak vyjimecne napr moje seriova toyota je take naladena do bahata tak ye cerne oblacky haze... nejjednodusi je vytahnout vyfuk tak aby to necernilo naraznik :lol:
ALS to nema .. ja tomu neverim takze som to nedaval :)

Suhlasim z evliiisom, u tychto aut som ani ja nikdy nikde nevidel aby to neciernilo naraznik aj ked je dost vytiahnuty von spek

Inak tie fotky co som sem nahadzal su este zo zabehavacieho procesu, kedze mi klakla prevodovka pri testovani a naladovani.

www.ero.yw.sk

11.Ero

Příspěvek od 11.Ero »

kentoya píše:stále jsi mě nepřesvědil že to auto je tvoje, že takový projekt existuje je jasné, jen stále nevěřím, že je na tvých papírech, takže pro mě je to fake, a myslete si co chcete, všichni ostatní
Tak tu potom nepozeraj a neplac, vidis ze ja ta ignorujem :wink:

Fakt nemam cas ani chut tu robit komisara a predkladat vsetky doklady, v dnesnej dobe je to aj dost riskantne...

Proste ked neveris tak tento topic neotvaraj, dakujem.

www.ero.yw.sk

evocolt

Příspěvek od evocolt »

Ero..to berem pri seriovom aute..to iste robilo aj Evo kedze kvoli zaruke to odladili bohatsie,aby to niekde neklaklo,ale nepochopim to pri upravenom aute kde je komplet urobeny motor a nanho si musel odladovat RJ..tym padom je skoda mat moc bohate auto kedze stracas vykon a zbytocne si zvysujes spotrebu..skusal si uz auto s funkcnym ALS???

kentoya

Příspěvek od kentoya »

11.Ero píše:
kentoya píše:stále jsi mě nepřesvědil že to auto je tvoje, že takový projekt existuje je jasné, jen stále nevěřím, že je na tvých papírech, takže pro mě je to fake, a myslete si co chcete, všichni ostatní
Tak tu potom nepozeraj a neplac, vidis ze ja ta ignorujem :wink:

Fakt nemam cas ani chut tu robit komisara a predkladat vsetky doklady, v dnesnej dobe je to aj dost riskantne...

Proste ked neveris tak tento topic neotvaraj, dakujem.
mě si plakat neviděl a ani neuvidíš, ignorovat můžeš, ale z lidí voly nedělej, doslechl jsem se totiž přímo z anglie, že z lidí děláš pitomce, tak pokračuj, dělej z nich hňupy, hraj si na frajera, já ti to nežeru, a žrát nebudu, už nic fotit nemusíš, stejně by jsi doklady na fotce ve photoshopu upravil, když máš tak drahý auto :wink:
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D

Taboo

Příspěvek od Taboo »

:nono:
Opravdu se pletes. Ja mohu osobne dosvedcit, ze Erovi ten vuz SKUTECNE patri :wink: .

P.S.
Say Hi to Ozz for me, Erik. 8) As a pro tuner from the US, I just happen to know some guys from TR Racing and Harlow Jap Autos from another forum :wink: ... Good luck with the GTR!
IQ stylingem nenahradis.

kentoya

Příspěvek od kentoya »

tobě věřím, dík
zároven se ti ero omlouvám, že jsem na tvůj projekt uvalil pochybnost

Taboo

Příspěvek od Taboo »

kentoya píše:tobě věřím, dík
Spravne gesto opravdoveho muze. :rock:

Ja o osudu toho vozu neco malo vim jen zcela nahodou - diky verejne diskuzi ze zakulisi komunity profesionalnich tuneru tykajici se budoucnosti TR Racing po tragickem odchodu Rob “TweenieRob” Gallagher (RIP). Z toho, co vim, se ten vuz nachazi v opravdu dobrych rukou. Stejne jako TweenieRob, Ozz z HJA je jednim z nejzkusenejsich Skyline tuneru v GB, kteremu tech R32/R33 vozu proslo rukama uz cele desitky.
IQ stylingem nenahradis.

11.Ero

Příspěvek od 11.Ero »

Taboo píše:
kentoya píše:tobě věřím, dík
Spravne gesto opravdoveho muze. :rock:

Ja o osudu toho vozu neco malo vim jen zcela nahodou - diky verejne diskuzi ze zakulisi komunity profesionalnich tuneru tykajici se budoucnosti TR Racing po tragickem odchodu Rob “TweenieRob” Gallagher (RIP). Z toho, co vim, se ten vuz nachazi v opravdu dobrych rukou. Stejne jako TweenieRob, Ozz z HJA je jednim z nejzkusenejsich Skyline tuneru v GB, kteremu tech R32/R33 vozu proslo rukama uz cele desitky.
@kentoya: v pohode ospravedlnenie prijmam...

@Taboo: Dakujem ti za podporu a absolutne suhlasim :) ... vidim ze vies oco sa tu jedna.

toho odchodu Roba mi je este teraz strasne luto, kedze bol to clovek zo zazracnymi rukami, tak ako on vedel naladit skyline nevie asi nikto iny ...

P.S. No problem mate! I will do so :)

www.ero.yw.sk

11.Ero

Příspěvek od 11.Ero »

evocolt píše:Ero..to berem pri seriovom aute..to iste robilo aj Evo kedze kvoli zaruke to odladili bohatsie,aby to niekde neklaklo,ale nepochopim to pri upravenom aute kde je komplet urobeny motor a nanho si musel odladovat RJ..tym padom je skoda mat moc bohate auto kedze stracas vykon a zbytocne si zvysujes spotrebu..skusal si uz auto s funkcnym ALS???

Ale ono to este neje naladene na 100%, kedze ako som spominal pri ladeni mi klakla prevodovka :)
A auto z funkcnym ALS som neskusal ale po dlhsej debate ohladom ALS som sa rozhodol to nedat na moje auto, kedze je to celkom dobra vec ale zabija to Turbo (skor sa poskodi).

www.ero.yw.sk

evocolt

Příspěvek od evocolt »

..tak to ina vec pokial ti klakla prevodovka pri nastavovani..ja som myslel,ze uz si to mal nastavene a potom ti klakla.Ale to tam musis mat dost vykonu kedze o prevodovkach Sky je znamo ,ze uz v serii su skoro neznicitelne..podla mna by si si tam mohol dat aktivovat ALS hlavne ked to je na vypinac a nemusis ho casto pouzivat,ale znicil by si tym turbo dieru ,ktoru s tym tvojim maxi turbom musis mat co bolo citit aj na tom GT42 RS turbu co mal moj znami na tej GT-R32..pokial mas kvalitne turbo a nie len tie tuningove turbicka kadejakych lacnych turbokitov tak to bez problemu znesie..skor vacsiu starost ako o turbo by som mal o prevodovku,ale s tym uz tiez nebudes mat problem kedze menis kvalty v prevodovke za silnejsie kovane z OS Giken.

11.Ero

Příspěvek od 11.Ero »

evocolt píše:..tak to ina vec pokial ti klakla prevodovka pri nastavovani..ja som myslel,ze uz si to mal nastavene a potom ti klakla.Ale to tam musis mat dost vykonu kedze o prevodovkach Sky je znamo ,ze uz v serii su skoro neznicitelne..podla mna by si si tam mohol dat aktivovat ALS hlavne ked to je na vypinac a nemusis ho casto pouzivat,ale znicil by si tym turbo dieru ,ktoru s tym tvojim maxi turbom musis mat co bolo citit aj na tom GT42 RS turbu co mal moj znami na tej GT-R32..pokial mas kvalitne turbo a nie len tie tuningove turbicka kadejakych lacnych turbokitov tak to bez problemu znesie..skor vacsiu starost ako o turbo by som mal o prevodovku,ale s tym uz tiez nebudes mat problem kedze menis kvalty v prevodovke za silnejsie kovane z OS Giken.
jj .. mno hej ALS je dobra vec ale prave preto ze T88 - 38 GK je kvalita sama o sebe, preto by som ho nerad znicil koli ALS vies ... ano aj nadtym som uvazoval dat to na vypinac .. ale nakoniec som sa nato vykaslal, ono aj ked mas velke Turbo ale dobry stavany motor ktomu, da sa stym naucit jazdit a potom uz ani ALS netreba :)

www.ero.yw.sk

evocolt

Příspěvek od evocolt »

..T88 je uz pekna zverina a tak ti drzim palec sa s takym niecim ucit driftovat a zabavat sa lebo to ked fukne tak jak keby do teba narazil rozbehnuty vlak a toto rozum nepobere :wink: ..skladas si to auto na nieco specialne,alebo na kazdodenne pouzivanie?

Taboo

Příspěvek od Taboo »

evocolt píše:Ero..to berem pri seriovom aute..to iste robilo aj Evo kedze kvoli zaruke to odladili bohatsie,aby to niekde neklaklo,ale nepochopim to pri upravenom aute kde je komplet urobeny motor a nanho si musel odladovat RJ..tym padom je skoda mat moc bohate auto kedze stracas vykon a zbytocne si zvysujes spotrebu..
To neni otazkou lazeni, ale velikosti pouzitych vstriku. 1000cc vstriky jsou proste moc velke pro zachovani prijatelneho AFR v nizkych otackach/nizke zatezi i pri pouziti tech nejkratsich IPWs. Jedinym resenim je pouziti dvou palivovych list treba s 450 a 550cc vstriky. :wink:
11.Ero píše:toho odchodu Roba mi je este teraz strasne luto, kedze bol to clovek zo zazracnymi rukami, tak ako on vedel naladit skyline nevie asi nikto iny ...
I presto, ze jsem Roba nemel nikdy moznost osobne poznat, tak jsme se na seminarich Haltechu v Australii casto setkali s britskymi tunery, kteri o nem vzdy mluvili jen s tou nejvetsi uctou a respektem. Jeho predcasny odchod mel velky dopad na tunerskou komunitu celeho sveta. Nektere veci by se proste nemely nikdy stat... :(
IQ stylingem nenahradis.

evocolt

Příspěvek od evocolt »

..prvy krat ked mi odladoval clovek z SR moju RJ od Autronicu tak mi ju odladil pri pouziti 1000cc dost nabohato v celom rozsahu otacok.Jazdil som jak dizel.Dal som si to urobit v Rakusku a okrem toho,ze mi navysil vykon motora mi aj upravil bohatost a predzapali kde mi len pri nastupe turbotlaku zadymil a potom uz krasne bez dymenia tahal jak lokomotiva..

Taboo

Příspěvek od Taboo »

To nic nemeni na faktu, ze 1000cc vstriky jsou pro 4-6-cylindry 2-3.0L objemu v nizkych otackach/nizke zatezi moc velke. Snazit se to nejak "ladit" a zadavat nejake naprosto nesmyslne kratke IPWs (pod 1.0ms) je naprosto neefektivni - pokud na ne fyzicky ty vstriky absolutne nereaguji. Navic, pri pouziti velkych vstriku a kratkych IPWs dochazi ke snizeni rozliseni a proto soucasne take presnosti dodavky paliva. To se da castecne obejit snizenim jeho tlaku a pouzitim regulatoru agresivnejsi progrese (1:2-4), ale ani tento zpusob neni idealnim resenim vzhledem k nasledovne nepresnosti dodavky paliva ve vysokych otackach a plne zatezi. "Spravnym" resenim je proste pouzti dvojice mensich vstriku, regulatoru tlaku paliva te nejnizsi pouzitelne progrese a co nejdelsich IPWs. Idealne je dobre sladit progresi regulatoru versus delku IPWs tak, aby mapy dodavky paliva byly co nejmene "roztazene" a drzet IPWs za vsech okolnosti nad 1.5ms.
IQ stylingem nenahradis.

elviiis

Příspěvek od elviiis »

A nebo proste prestat uvazovat nad blbostma protoze nestavim 1000hp vuz abych jezdil v nizkejch otackach :lol:

Taboo

Příspěvek od Taboo »

V tom pripade take nemas sebemensi duvod pouzivat 1000cc vstriky. Na druhou stranu, ja ten 1000HP vuz vlastnim a jeho schopnost rychleho startu v jakychkoliv podminkach, bezet na volnobeh na semaforech v kazdodennim provozu bez omezeni anebo jakemkoliv rezimu motoru bez nekontrolovatelneho zaplavovani valcu palivem pro mne neni blbosti, ale podminkou. Ja presnost dodavky paliva a moznost lazeni AFR za blbost naopak nepovazuji. Blbosti je pro mne naopak nad temito vecma neuvazovat - a cpat 1000cc vstriky na 300HP motor.
IQ stylingem nenahradis.

elviiis

Příspěvek od elviiis »

Taboo píše:V tom pripade take nemas sebemensi duvod pouzivat 1000cc vstriky. Na druhou stranu, ja ten 1000HP vuz vlastnim a jeho schopnost rychleho startu v jakychkoliv podminkach, bezet na volnobeh na semaforech v kazdodennim provozu bez omezeni anebo jakemkoliv rezimu motoru bez nekontrolovatelneho zaplavovani valcu palivem pro mne neni blbosti, ale podminkou. Ja presnost dodavky paliva a moznost lazeni AFR za blbost naopak nepovazuji. Blbosti je pro mne naopak nad temito vecma neuvazovat - a cpat 1000cc vstriky na 300HP motor.
Taboo mozna u vas v USA u nas je to jedno... protoze jinde nez na drag race to nevyuzijes a vzhledem k tomu ze 1200hp vuz by zde nemel konkurenci tak muzes i posrat start s uchlastanym motorem :lol:

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Porad dokola :roll: ... Ono je UPLNE jedno, jestli ten vuz ma maximalni vykon 50HP anebo milion. Pro 4-6-cylindry 2-3.0L objemu (BEZ OHLEDU NA JEJICH MAXIMALNI VYKON) jsou 1000cc vstriky pri volnobehu/nizkych RPM/nizke zatezi moc velke. Proc je tomu tak tezke porozumet - a proc do toho pletes nejaky maximalni vykon, ktery s tim nema absolutne nic delat? :? :? :?
IQ stylingem nenahradis.

evocolt

Příspěvek od evocolt »

Taboo...mam pocit,ze obidvaja pisete o niecom inom.Elvis pise,ze podla neho su vykony 1000 koni zbytocne a malo vyuzitelne a ty mu nato stale davas odpovede o 1000 cc vstrekoch a ich zatazeni v nizkych zataziach :wink: ..ty si programator RJ Haltech??Ty pritom svojom vykone 1000 koni pouzivas vstreky 1000cc??Mas skusenosti s nastavovanim motora kde su 2 palivove listy??

Odpovědět

Zpět na „Projekty“